Filtriranje rezultata Filtriranje rezultata

Sirovine za izradu kozmetike

Kemig sirovine za izradu kozmetike.

Mi nismo Kemig :). Ovo je kategorija Kemig sirovina unutar Terra Organica web shopa: u ponudi imamo mnoštvo brendova, pa tako i proizvode pod brendom Kemig (Fagron). Ako trebate Kemig, odnosno po novom Fagron, molimo ne zovite nas i ne pišite nama, već potražite njihove kontakte.

Veći izbor sirovina potražite u kategoriji: kozmetičke sirovine

64,90 kn (PDV uključen)

Koncentrat, razrjeđivanje 10:1. Tradicionalno se koristi za zacjeljivanje rana na koži i opekotina. Potiče obnovu kože i pojačava prirodnu vlažnost kože.

Na stanju
+

34,90 kn (PDV uključen)
Za maske i obloge.
Na stanju
+

89,90 kn (PDV uključen)
50 mL
Ceramidi su najvažniji strukturni elementi koji čine zaštitnu kožnu barijeru. Gubitkom ceramida dolazi do isušivanja i starenja kože. Dobivaju se iz kvalitetnih biljnih ulja.
Nema na stanju

59,90 kn (PDV uključen)
Koristi se kao baza za izradu gelova i gel-krema.
Nema na stanju

69,90 kn (PDV uključen)

Konzervans prihvaćen od strane od ECOCERTA-a kao sintetski konzervans koji je dozvoljen za uporabu u ekološkoj i organski certificiranoj kozmetici.

Na stanju
+

44,90 kn (PDV uključen)

Konzervans prihvaćen od strane od ECOCERTA-a kao sintetski konzervans koji je dozvoljen za uporabu u ekološkoj i organski certificiranoj kozmetici.

Nema na stanju

134,90 kn (PDV uključen)

Kozmetička sirovina; polivalentni ovlaživač koji sadrži fosfolipide, sfingolipide, hijaluronsku kiselinu i prirodni cvjetni med.

Nema na stanju

104,90 kn (PDV uključen)
Prirodni emulgator posebno pogodan za izradu krema i emulzija za masnu i nečistu kožu. ECOCERT certifikat.
Na stanju
+

49,90 kn (PDV uključen)
Prirodni (ECOCERT), PEG- free, emolijentni emulgator biljnog podrijetla.
Na stanju
+

59,90 kn (PDV uključen)
Prirodni emulgator na bazi proteina pšenice. Koristi se za izradu krema i mlijeka za tijelo. Izvrsnog je emulzijskog kapaciteta.
Na stanju
+

139,90 kn (PDV uključen)

Olakšava proizvodni proces, emulgirajući na hladno zbog svog lipodisperzivnog karaktera. Pogodan je za izradu gelova, gel- krema i emulzija.

Nema na stanju

Slični proizvodi