Dermo-filler, kozmetička sirovina 10 g

M-1474
Aktivni sastojak koji učinkovito popunjava bore. Smanjuje vidljivost strukturalnog starenja te čini kožu vidljivo punijom.
79,90 kn
(PDV uključen)
+
  • Trošak dostave
  • Načini plaćanja
  • Dostupnost u dućanu

Aktivni sastojak koji učinkovito popunjava bore. Smanjuje vidljivost strukturalnog starenja te čini kožu vidljivo punijom.

Potkožno masno tkivo je odgovorno za izgled kože. Starenjem se smanjuje, te je rezultat koža s izraženim nazolabijalnim borama, spuštenim kapcima te udubinama ispod očiju. Ovaj aktivni sastojak cilja upravo na povećanje volumena potkožnog masnog tkiva.

Topi se u vodenoj fazi, dodaje se u finalnu fazu izrade emulzija na temperaturi ispod 40°C, u koncentracijama 0,5-2%. Stabilan pri pH 4.5-6.

INCI: water, propanediol, ornithine, phospholipids, glycolipids

Na tržištu se nalazi i pod nazivom ADIPOFILL'In.

Brand:
MAYAM
Pakiranje:
10 g
Tip kože:
  • bore
  • dehidrirana
  • svi tipovi kože
  • zrela
Status na tržištu:
  • kozmetička sirovina

Brošura (ADIPOFILL'IN_-_Brochure.pdf, 1,578 Kb) [Preuzmi dokument]

Samo stavim u hidrolat i dodam konzervans. Koža izgleda stvarno super.
Molimo kliknite na Prijava kako biste napisali osvrt.

Svojstva, djelovanje, indikacije i način primjene opisani su u stručnoj literaturi i na internet stranicama posvećenim aromaterapiji, ljekovitom bilju i zdravom životu. Navedeni podaci informativnog su karaktera i ne sadrže medicinske informacije. Terra Organica d.o.o. nije odgovorna za njihovu točnost.

Eterična i biljna ulja, hidrolati i gline, osim onih kod kojih je to izričito naglašeno, u RH nisu registrirana kao hrana ili dodatak prehrani  (što ne znači da konkretan proizvod nije u EU registriran kao dodatak prehrani, hrana ili začinski ekstrakt za hranu - ove informacije smo  za većinu proizvoda naveli kao dodatne informacije u rubrici značajke, kao smjernice o kvaliteti proizvoda). Na tržištu se najčešće nalaze kao sirovine, što znači da o krajnjem korisniku i granicama njegova znanja ovisi za što će koristiti konkretan proizvod. Sva eterična ulja potrebno je razrijediti prije nanošenja na kožu.

Sirovine (kozmetičke sirovine, gline, većina eteričnih i biljnih ulja i hidrolata) ne dolaze uz uputstvo za upotrebu (kao što uz ulje i brašno ne dolazi recept za baklavu). 

Kod nekih dodataka prehrani razlikuju se upute za uzimanje na hrvatskoj i originalnoj deklaraciji. To je rezultat različitih pravilnika o dodacima prehrani u različitim zemljama. Molimo držite se one doze koju Vam je preporučila stručna osoba.

Za primjenu eteričnih i biljnih ulja, hidrolata, glina, dodataka prehrani i ostalih proizvoda u terapeutske svrhe potražite savjet liječnika / fitoaromaterapeuta.

Recenzije korisnika odražavaju iskustva kupaca sa određenim proizvodom, te Terra Organica nije odgovorna za opise djelovanja, svojstva proizvoda i savjete koje korisnici u svojim iskustvima navode.

Podaci o proizvodima na web shopu (uključujući fotografije) informativnog su karaktera i trudimo se ažurirati ih u skladu s promjenama od strane proizvođača. Zbog mogućih odstupanja molimo vas da prije uporabe proizvoda pročitate točne informacije na samom proizvodu.

 

Gdje kupiti?
Osim putem internet trgovine, proizvode je moguće kupiti u našem dućanu u Zagrebu, u Bauerovoj 16, od pon-pet 09:00-20:00 te subotom 09:00-14:00. Raspoloživost u dućanu je jednaka raspoloživosti na webu.
Načini plaćanja
Narudžbe predane putem internet trgovine mogu se platiti uplatom na račun, kartično ili pouzećem (uz naknadu od 15 kn). Način plaćanja se bira kod završetka kupnje.
Dostava
Dostava je besplatna za narudžbe iznad 300,00 kn (naknada za plaćanje pouzećem iznosi 15,00 kn). Isporuka najčešće unutar 1-3 radna dana. Dostavljamo samo unutar Hrvatske.

Savršeni partneri: