Maloprodajni dućan - Antuna Bauera 16, Zagreb

Terra Organica - jedini dućan:

Antuna Bauera 16, Zagreb (niže prikaz lokacije na karti)

RADNO VRIJEME:

Pon-pet: 09:00-20:00

Sub: 09:00-14:00

Nedjeljom i blagdanom zatvoreno.

Cijene u dućanu su jednake cijenama na našem (ovom) web shopu. 

Raspoloživost artikala u dućanu označena je za većinu proizvoda na web shopu - do informacije se dolazi klikom na link "provjeri dostupnost u dućanu".

Dućan funkcionira kao bilo koji drugi dućan - dođete i kupite što trebate. 

Ako ipak želite nešto rezervirati, rezervacije su moguće isključivo putem web narudžbi, s napomenom da web narudžbe koje se preuzimaju u dućanu moraju biti plaćene unaprijed (kartično ili uplatom na račun).

PLAĆANJE: U dućanu je omogućeno plaćanje gotovinom te karticama jednokratno: Visa, MasterCard, Maestro i Diners. Za iznose iznad 600 kn moguće je plaćanje na 2 rate Dinersom te Zaba/Erste Maestrom i MasterCardom, a za iznose iznad 900 kn na 3 rate navedenim karticama. 

BODOVIBodove mogu sakupljati samo registrirani kupci. Ako planirate postati naš kupac, sugeriramo da se registrirate kao kupac prije prve kupnje u dućanu, kako ne biste dugo čekali upis prvih bodova.

Korona shopping: U dućan je potrebno ulaziti jedan po jedan - ako vidite da je netko već unutra, molimo pričekajte vani. Prije ulaska obavezna je dezinfekcija ruku. Cijelo vrijeme boravka u prodajnom prostoru potrebno je nositi zaštitnu masku (kiruršku, platnenu). Molimo da u dućan dolazite pripremljeni, s popisom za kupnju. Bilo kakve duže razgovore i premišljanja treba izbjegavati. Nije loše povremeno se osvrnuti iza sebe i pogledati škrguće li netko vani zubima na hladnoći tijekom vašeg boravka u prostoru dućana.

Za vrijeme korona epidemije NIJE MOGUĆE otvarati i isprobavati testere u dućanu, što znači da nije moguće ni mirisanje eteričnih ulja i sinergija.

 


Prikaz veće karte

 

 

 

bauerova radno vrijeme

 

terra organica adresa i radno vrijeme