Mjerna posuda

X-4273
Posuda za mjerenje, miješanje i prijenos tekućina. Idealna za punjenje sapuna u kalupe, kao i miješanje boja za oslikavanje sapuna.
39,90 kn
(PDV uključen)
+
  • Trošak dostave
  • Načini plaćanja
  • Dostupnost u dućanu

Posuda za mjerenje, miješanje i prijenos tekućina. Idealna za punjenje (izlijevanje) sapuna u kalupe, kao i miješanje boja za oslikavanje sapuna.

Volumen: 1000 mL

Mjere: 14cm x 25cm x 11cm

Pogodna za pranje u perilici suđa, podnosi temeperature do 60 stupnjeva.

Nema podataka

Molimo kliknite na Prijava kako biste napisali osvrt.

Podaci o proizvodima na web shopu (uključujući fotografije) informativnog su karaktera i trudimo se ažurirati ih u skladu s promjenama od strane proizvođača. Zbog mogućih odstupanja molimo vas da prije uporabe proizvoda pročitate točne informacije na samom proizvodu.

 

Gdje kupiti?
Osim putem internet trgovine, proizvode je moguće kupiti u našem dućanu u Zagrebu, u Bauerovoj 16, od pon-pet 09:00-20:00 te subotom 09:00-14:00. Raspoloživost u dućanu je jednaka raspoloživosti na webu.
Načini plaćanja
Narudžbe predane putem internet trgovine mogu se platiti uplatom na račun, kartično ili pouzećem (samo registrirani kupci, uz naknadu od 15 kn). Način plaćanja se bira kod završetka kupnje.
Dostava
Dostava je besplatna za narudžbe iznad 300,00 kn (naknada za plaćanje pouzećem iznosi 15,00 kn). Isporuka najčešće unutar 1-3 radna dana. Dostavljamo samo unutar Hrvatske.