Prirodna kozmetika Prirodna kozmetika

Filtriranje rezultata Filtriranje rezultata

Dr. Organic

Dr.Organic slijedi holistički pristup zdravlju koji nam govori da proizvodi koje nanosimo na tijelo trebaju biti prirodni i organski kao i oni koje unosimo u naš organizam.

Svi Dr.Organic proizvodi su napravljeni isključivo od najboljih prirodnih i organskih sirovina. Sirovine za proizvodnju Dr.Organic proizvoda su brižljivo odabrane, a prikupljaju se iz različitih, zelenih, čistih, netaknutih dijelova svijeta te se svaki pojedini sastojak testira u strogo kontroliranim uvjetima kako bi osigurali jamstvo kvalitete svakog proizvoda. Kombinirajući najnovija znanstvena dostignuća u postupku ekstrakcije, Dr.Organic garantira da su svi aktivni sastojci sačuvani u procesu proizvodnje. Iz tog razloga su Dr.Organic proizvodi istinski djelotvorni.

Naše prirodno okruženje opskrbljuje nas brojnim biljem, travama, vitaminima i mineralima. Sve te prirodne komponente posjeduju višestruka blagotvorna svojstva. Stoljećima je autohtono stanovništvo raznih kultura diljem svijeta koristilo upravo ono što im je sama priroda podarila kako bi očuvali svoje zdravlje i vitalnost. Počevši od čajevca iz Australije kojeg preko tisuću godina koriste Aboridžini, Manuke sa Novog Zelanda pa sve do starosjedioca Sjeverne Amerike - Indijanaca koji su koristili Ehinaceu. Priroda obiluje bogatstvom svojih plodova - čuvara našega zdravlja. Dr.Organic je koristeći te prirodne sastojke razvio djelotvorne proizvode za kosu, njegu kože lica i tijela te zuba i desni.

Svi prozvodi Dr.Organic su prihvatljivi za okoliš i neškodljivi za zdravlje.

NE KREIRAMO PROIZVOD KORISTEĆI AKTIVAN SASTOJAK VEĆ AKTIVAN SASTOJAK KORISTIMO DA BISMO KREIRALI PROIZVOD!