Ferulična kiselina, kozmetička sirovina 5 g

M-1377
Čest je sastojak anti-age kozmetike, preparata za njegu za vrijeme i nakon sunčanja, te u formulacijama za tretman hiperpigmentacija.
39,90 kn
(PDV uključen)
+
 • Trošak dostave
 • Načini plaćanja
 • Dostupnost u dućanu

Ferulična kiselina jedan je od najmoćnijih antioksidansa, fenol dobiven iz biljnih izvora. Neutralizira slobodne radikale, usporava starenje kože te djeluje fotoprotektivno.

Čest je sastojak anti-age kozmetike, preparata za njegu za vrijeme i nakon sunčanja, te u formulacijama za tretman hiperpigmentacija.

Ferulična kiselina je topiva u alkoholu, djelomično topiva u vodi (može se dispergirati u vodenom mediju).

Koristi se u koncentracijama 0,5-1%, najbolje pri pH 5.5, a dodaje se u finalnoj fazi izrade formulacije pri temperaturi ispod 40 °C.

Brand:
MAYAM
Pakiranje:
5 g
Primjena:
 • Antioksidans
 • Hiperpigmentacije kože (pjege)
 • Njega kože nakon sunčanja
Tip kože:
 • bore
 • dehidrirana
 • normalna
 • svi tipovi kože
 • zrela
Status na tržištu:
 • kozmetička sirovina
Od svih kozmetičkih sirovina koje koristim Ferulična kiselina pokazala mi se najboljom. Koristim je u najvećim preporučenim koncentracijama. Koža mi jednostavno blista i izgleda mlađe. Uz A-vitamin moj apsolutni favorit u kozmetici!
Molimo kliknite na Prijava kako biste napisali osvrt.

Svojstva, djelovanje, indikacije i način primjene opisani su u stručnoj literaturi i na internet stranicama posvećenim aromaterapiji, ljekovitom bilju i zdravom životu. Navedeni podaci informativnog su karaktera i ne sadrže medicinske informacije. Terra Organica d.o.o. nije odgovorna za njihovu točnost.

Eterična i biljna ulja, hidrolati i gline, osim onih kod kojih je to izričito naglašeno, u RH nisu registrirana kao hrana ili dodatak prehrani  (što ne znači da konkretan proizvod nije u EU registriran kao dodatak prehrani, hrana ili začinski ekstrakt za hranu - ove informacije smo  za većinu proizvoda naveli kao dodatne informacije u rubrici značajke, kao smjernice o kvaliteti proizvoda). Na tržištu se najčešće nalaze kao sirovine, što znači da o krajnjem korisniku i granicama njegova znanja ovisi za što će koristiti konkretan proizvod. Sva eterična ulja potrebno je razrijediti prije nanošenja na kožu.

Sirovine (kozmetičke sirovine, gline, većina eteričnih i biljnih ulja i hidrolata) ne dolaze uz uputstvo za upotrebu (kao što uz ulje i brašno ne dolazi recept za baklavu). 

Dodaci prehrani nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. Ukoliko uzimate bilo kakve lijekove, trudni ste ili dojite, prije uzimanja dodataka prehrani molimo konzultirati se sa svojim liječnikom.

Kod nekih dodataka prehrani razlikuju se upute za uzimanje na hrvatskoj i originalnoj deklaraciji. To je rezultat različitih pravilnika o dodacima prehrani u različitim zemljama. Molimo držite se one doze koju Vam je preporučila stručna osoba.

Za primjenu eteričnih i biljnih ulja, hidrolata, glina, dodataka prehrani i ostalih proizvoda u terapeutske svrhe potražite savjet liječnika / fitoaromaterapeuta.

Recenzije korisnika u rubrici "ISKUSTVA" odražavaju iskustva kupaca sa određenim proizvodom, te Terra Organica nije odgovorna za opise djelovanja, svojstva proizvoda i savjete koje korisnici u svojim iskustvima navode.

Gdje kupiti?
Osim putem internet trgovine, proizvode je moguće kupiti u našem dućanu u Zagrebu, u Bauerovoj 16, od pon-pet 09:00-20:00 te subotom 09:00-14:00. Raspoloživost u dućanu je jednaka raspoloživosti na webu.
Načini plaćanja
Narudžbe predane putem internet trgovine mogu se platiti uplatom na račun, kartično ili pouzećem. Način plaćanja se bira kod završetka kupnje.
Dostava
Dostava je besplatna za narudžbe iznad 300,00 kn. Isporuka najčešće unutar 1-3 radna dana. Dostavljamo samo unutar Hrvatske.