Filter Filter

Solaray

Solaray brand razvio se u potpunu liniju dodataka prehrani, uvođenjem ne samo pojedinačnih biljaka, biljnih mješavina i ekstrakata, već i kompletnu liniju vitamina, minerala i specijaliziranih proizvoda. To je jedan od najprepoznatljivijih brandova u Sjedinjenim Američkim Državama i 60 ostalih zemalja u svijetu, koji je veliku bazu lojalnih kupaca izgradio usmenom predajom i prepoznatljivom kvalitetom proizvoda. Soray duga s pet boja predstavlja pet glavnih odrednica ovog branda; inovativnost, jamstvo kvalitete testirano na identitet, potenciju, čistoću i sigurnost, lojalnost prema kupcima, te usluge i edukacija koje Solaray brand nastoji pružiti.

Solaray brand je vodeći brand Nutraceutical obitelji brandova, kojeg je Nutraceutical kupio 1993. godine. Nutraceutical i njihov tim ostaju vjerni filozofiji i obvezama osnivača Solaray branda i afirmacije moći prirode. Kompletna linija ljekovitog bilja, vitamina, minerala i specijaliziranih mješavina trenutno broji preko 1000 proizvoda. Uvođenjem novih i inovativnih sirovina na svjetsko tržište, Solaray će i dalje nastojati biti vodeći brand na tržištu kada su u pitanju dodatci prehrani.

Solaray je dobitnik brojnih nagrada, uključujući Vity nagradu „Vitamin Retailer“ magazina i osvajač najboljih dodataka prehrani od strane časopisa „Better Nutrition“. 2007. i 2008. godine, Solaray je osvojio nagradu za najbolje suplemente u izboru čitatelja „Whole foods“ magazina. Razne trgovine zdrave hrane i njihovi obrazovani kupci ocijenili su Solaray kao jedan od najboljih brandova dodatcima prehrani na tržištu.

Kvaliteta Solaray proizvoda - True Quality

Svaki Solaray proizvod je podvrgnut raznim rigoroznim testiranjima po najnovijim tehnološkim standardima (cGMPs – Current Good Manufacturing Practices). Postupak se može razlikovati s bzirom na sastojke, ali obično uključuje organoleptično testiranje (okus, dodir, miris), kako bi ga usporedili s prethodnim serijama i laboratorijske testove za ispitivanje čistoće, identiteta, potencije i mikrobne valjanosti. Samo kada svi sastojci prođu potrebna testiranja, pušteni su iz karantene u proizvodni pogon.

Što ćete naći u Solaray proizvodima?

Solaray brand garantira kvalitetu s najprirodnijim sastojcima koji se mogu pronaći na tržištu. Uvijek nastojimo ponuditi proizvode koji sadrže:

 • Isključivo prirodni dodaci i punjena (neki proizvodi ih uopće nemaju)
 • Biljna celuloza (kao unutrašnja ovojnica za kapsule)
 • Prirodna sladila (ksilotol, fruktozu, sorbitol)
 • Prirodne boje (dobivene iz biljaka)
 • Prirodne arome (pravi kako i vanilija)
 • Prirodni konzervansi (vitamin E i ekstrakt ružmarina)

Što nećete naći u Solaray proizvodima?

Nećete naći nikakve štetne sastojke koji se koriste u brandovima za široka tržišta, kao što su aluminij, razne umjetne boje, visoko fruktozni sirup kukuruza, monosodium glutamat (MSG) i druge nezdrave i neprirodne aditive. Glavni nam je cilj pružiti Solaray proizvode koji zadovoljavaju stroge kriterije trgovina zdrave hrane i ljekarni. Upravo iz tog razloga u Solaray proizvodima nećete naći sljedeće proizvode:

 • Umjetne okuse
 • Umjetne boje
 • Umjetne konzervanse
 • Umjetna sladila
 • Farmaceutska glazura

Solaray brand ima razne kontrole kvalitete i standarda u svim fazama razvoja proizvoda – od osiguravanja autentičnosti laboratorijskom analizom do skeniranja proizvoda na mikrobe i teške metale.

Ljekovito bilje i njihovi ekstrakti testiraju se i dodatnom metodom koja je označena posebnim zelenim logom (Green Screened®). Testirani su mikrobiološki, na teške metale, herbicide, pesticide i svo bilje za koje postoji i najmanje sumnja da je onečišćeno automatski se izbacuje iz proizvodnog procesa.

Samo nakon što podrobnom laboratorijskom analizom potvrdi kvaliteta sastojaka i zadovolje se visoki standardni raznih ispitivanja odobriti će se nastavak proizvodnog procesa. Za više detalja, pogledajte odlike naših proizvoda u glavnom izborniku.

204,90 kn