Filter Filter

Solaray

Solaray brand razvio se u potpunu liniju dodataka prehrani, uvođenjem ne samo pojedinačnih biljaka, biljnih mješavina i ekstrakata, već i kompletnu liniju vitamina, minerala i specijaliziranih proizvoda. To je jedan od najprepoznatljivijih brandova u Sjedinjenim Američkim Državama i 60 ostalih zemalja u svijetu, koji je veliku bazu lojalnih kupaca izgradio usmenom predajom i prepoznatljivom kvalitetom proizvoda. Soray duga s pet boja predstavlja pet glavnih odrednica ovog branda; inovativnost, jamstvo kvalitete testirano na identitet, potenciju, čistoću i sigurnost, lojalnost prema kupcima, te usluge i edukacija koje Solaray brand nastoji pružiti.

Solaray brand je vodeći brand Nutraceutical obitelji brandova, kojeg je Nutraceutical kupio 1993. godine. Nutraceutical i njihov tim ostaju vjerni filozofiji i obvezama osnivača Solaray branda i afirmacije moći prirode. Kompletna linija ljekovitog bilja, vitamina, minerala i specijaliziranih mješavina trenutno broji preko 1000 proizvoda. Uvođenjem novih i inovativnih sirovina na svjetsko tržište, Solaray će i dalje nastojati biti vodeći brand na tržištu kada su u pitanju dodatci prehrani.

Solaray je dobitnik brojnih nagrada, uključujući Vity nagradu „Vitamin Retailer“ magazina i osvajač najboljih dodataka prehrani od strane časopisa „Better Nutrition“. 2007. i 2008. godine, Solaray je osvojio nagradu za najbolje suplemente u izboru čitatelja „Whole foods“ magazina. Razne trgovine zdrave hrane i njihovi obrazovani kupci ocijenili su Solaray kao jedan od najboljih brandova dodatcima prehrani na tržištu.

Kvaliteta Solaray proizvoda - True Quality

Svaki Solaray proizvod je podvrgnut raznim rigoroznim testiranjima po najnovijim tehnološkim standardima (cGMPs – Current Good Manufacturing Practices). Postupak se može razlikovati s bzirom na sastojke, ali obično uključuje organoleptično testiranje (okus, dodir, miris), kako bi ga usporedili s prethodnim serijama i laboratorijske testove za ispitivanje čistoće, identiteta, potencije i mikrobne valjanosti. Samo kada svi sastojci prođu potrebna testiranja, pušteni su iz karantene u proizvodni pogon.

Što ćete naći u Solaray proizvodima?

Solaray brand garantira kvalitetu s najprirodnijim sastojcima koji se mogu pronaći na tržištu. Uvijek nastojimo ponuditi proizvode koji sadrže:

 • Isključivo prirodni dodaci i punjena (neki proizvodi ih uopće nemaju)
 • Biljna celuloza (kao unutrašnja ovojnica za kapsule)
 • Prirodna sladila (ksilotol, fruktozu, sorbitol)
 • Prirodne boje (dobivene iz biljaka)
 • Prirodne arome (pravi kako i vanilija)
 • Prirodni konzervansi (vitamin E i ekstrakt ružmarina)

Što nećete naći u Solaray proizvodima?

Nećete naći nikakve štetne sastojke koji se koriste u brandovima za široka tržišta, kao što su aluminij, razne umjetne boje, visoko fruktozni sirup kukuruza, monosodium glutamat (MSG) i druge nezdrave i neprirodne aditive. Glavni nam je cilj pružiti Solaray proizvode koji zadovoljavaju stroge kriterije trgovina zdrave hrane i ljekarni. Upravo iz tog razloga u Solaray proizvodima nećete naći sljedeće proizvode:

 • Umjetne okuse
 • Umjetne boje
 • Umjetne konzervanse
 • Umjetna sladila
 • Farmaceutska glazura

Solaray brand ima razne kontrole kvalitete i standarda u svim fazama razvoja proizvoda – od osiguravanja autentičnosti laboratorijskom analizom do skeniranja proizvoda na mikrobe i teške metale.

Ljekovito bilje i njihovi ekstrakti testiraju se i dodatnom metodom koja je označena posebnim zelenim logom (Green Screened®). Testirani su mikrobiološki, na teške metale, herbicide, pesticide i svo bilje za koje postoji i najmanje sumnja da je onečišćeno automatski se izbacuje iz proizvodnog procesa.

Samo nakon što podrobnom laboratorijskom analizom potvrdi kvaliteta sastojaka i zadovolje se visoki standardni raznih ispitivanja odobriti će se nastavak proizvodnog procesa. Za više detalja, pogledajte odlike naših proizvoda u glavnom izborniku.

17,24   (129,89 kn)
Nema na stanju
solaray beta glucan kapsule
-30%
43,79   (329,94 kn) 30,65   (230,93 kn)
10,21   (76,93 kn)
33,05   (249,02 kn)
Nema na stanju
25,88   (194,99 kn)
25,20   (189,87 kn)
22,55   (169,90 kn)
24,54   (184,90 kn)
11,93   (89,89 kn)
16,98   (127,94 kn)
28,79   (216,92 kn)
33,55   (252,78 kn)
15,50   (116,78 kn)
25,20   (189,87 kn)