Decalact 25 g, kozmetička sirovina

M-1469
Kombinacija prirodnih aktivnih tvari s antimikrobnim djelovanjem. Učinkovit protiv problema s lučenjem sebuma pa se koristi protiv peruti, akni i neugodnih tjelesnih mirisa.
Prirodna alternativa Triclosanu.
59,90 kn
(PDV uključen)
+
  • Trošak dostave
  • Načini plaćanja
  • Dostupnost u dućanu

Kombinacija prirodnih aktivnih tvari s antimikrobnim djelovanjem. Učinkovit protiv problema s lučenjem sebuma pa se koristi protiv peruti, akni i neugodnih tjelesnih mirisa.
Prirodna alternativa Triclosanu.

Klinički dokazano djelovanje kod Melassezia furfur (perut), dermatofiti (atletsko stopalo), Propiobacterium acnes (akne) i Corynebacterium xerosis (deodoransi).

Može se dodavati i u uljnu i u vodenu fazu, preporučena doza od 0,5 - 2%.

Blag je za kožu i ne izaziva iritacije, a supstance se dobivaju iz biljnih izvora.

Preporučljivo za proizvode u skladu s konceptom prirodne njege (Ecocert).

Najbolje djeluje u rasponu pH od 4,5 - 5,5.

INCI: sodium caproyl/lauroyl lactylate, triethyl citrate

Brand:
MAYAM
Pakiranje:
25 g
Primjena:
  • Akne
  • Gljivične bolesti kože
  • Pretjerano znojenje
  • Prhut
Status na tržištu:
  • kozmetička sirovina

Nema podataka

Molimo kliknite na Prijava kako biste napisali osvrt.

Svojstva, djelovanje, indikacije i način primjene opisani su u stručnoj literaturi i na internet stranicama posvećenim aromaterapiji, ljekovitom bilju i zdravom životu. Navedeni podaci informativnog su karaktera i ne sadrže medicinske informacije. Terra Organica d.o.o. nije odgovorna za njihovu točnost.

Eterična i biljna ulja, hidrolati i gline, osim onih kod kojih je to izričito naglašeno, u RH nisu registrirana kao hrana ili dodatak prehrani  (što ne znači da konkretan proizvod nije u EU registriran kao dodatak prehrani, hrana ili začinski ekstrakt za hranu - ove informacije smo  za većinu proizvoda naveli kao dodatne informacije u rubrici značajke, kao smjernice o kvaliteti proizvoda). Na tržištu se najčešće nalaze kao sirovine, što znači da o krajnjem korisniku i granicama njegova znanja ovisi za što će koristiti konkretan proizvod.

Sirovine (kozmetičke sirovine, gline, većina eteričnih i biljnih ulja i hidrolata) ne dolaze uz uputstvo za upotrebu (kao što uz ulje i brašno ne dolazi recept za baklavu). 

Dodaci prehrani nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. Ukoliko uzimate bilo kakve lijekove, trudni ste ili dojite, prije uzimanja dodataka prehrani molimo konzultirati se sa svojim liječnikom.

Kod nekih dodataka prehrani razlikuju se upute za uzimanje na hrvatskoj i originalnoj deklaraciji. To je rezultat različitih pravilnika o dodacima prehrani u različitim zemljama. Molimo držite se one doze koju Vam je preporučila stručna osoba.

Za primjenu eteričnih i biljnih ulja, hidrolata, glina, dodataka prehrani i ostalih proizvoda u terapeutske svrhe potražite savjet liječnika / fitoaromaterapeuta.

Recenzije korisnika u rubrici "ISKUSTVA" odražavaju iskustva kupaca sa određenim proizvodom, te Terra Organica nije odgovorna za opise djelovanja, svojstva proizvoda i savjete koje korisnici u svojim iskustvima navode.

Gdje kupiti?
Osim putem naše internet trgovine, proizvode je moguće kupiti i u našem dućanu u Zagrebu, Antuna Bauera 16, od pon-pet 09:00-20:00 te subotom od 09:00-14:00.
Načini plaćanja
Narudžbe predane putem internet trgovine mogu se platiti pouzećem, uplatom na račun ili karticama. Način plaćanja se bira kod završetka kupnje.
Dostava
Izbor između isporuke dostavnom službom ili preuzimanja u našem dućanu vrši se na kraju kupnje. Dostava je besplatna za narudžbe iznad 300,00 kn. Dostava se vrši samo unutar Hrvatske.