Filter Filter

oleoTHERAPY

oleoTHERAPY Kemig - terapeutska snaga prirodnih ulja

 

oleotherapy kemig biljna ulja  web shop, oleotherapy ulja, oleotherapy ulje, kemig, gdje kupiti, cijena, prodaja, prodajna mjesta, bauerova

Premda je ex Kemig, a sada Fagron, u liniji oleoTHERAPY izbacio četrdesetak ulja, mi smo napravili selekciju i odlučili ponuditi samo ona ulja za koja smatramo da zadovoljavaju kriterije kvalitete. Dodatno, nakon nekoliko godina suradnje, i tu selekciju smo ograničili zbog sve lošijih uvjeta kupnje koje imamo od ovog brenda. 

Za više biljnih ulja, macerata i maslaca iz naše ponude molimo idite na ketegoriju: Biljna ulja, macerati i maslaci

Idemo ponoviti: Biljna ulja njeguju i hrane kožu, te nam služe kao nositelji eteričnih ulja. Za biljna ulja koja koristimo u njezi kože, a pogotovo ukoliko ih želimo i piti,  bitno je da su nerafinirana i hladno prešana, kako bi sačuvala sve svoje vrijedne sastojke: jednostavne i složene nezasićene masne kiseline, vitamine, lecitin, flavonoide i arome. 

Ups, vidite ovdje i pokoje rafinirano ulje?! Zašto? Neka ulja jednostavno zahtjevaju rafiniranje, poput ulja pamuka i riže, no gotovo sva druga ulja su daleko hranjivija i ljekovitija ako nisu rafinirana :). 

Slični proizvodi