Kozmetičko mirisno ulje Crème Tropicale, prirodno 10 mL

M-1275
100% prirodni kozmetički miris - prvi doživljaj je onaj svježeg voća, a zatim slatko kremasta nota badema, vanilije i mlijeka. Pogodan za sve kozmetičke pripravke, uključujući i kozmetiku za bebe i djecu. Idealan za egzotične maslace za tijelo.
39,90 kn
(PDV uključen)
+
  • Trošak dostave
  • Načini plaćanja
  • Dostupnost u dućanu

100% prirodni kozmetički miris: prvi doživljaj je onaj svježeg voća, a zatim slatko kremasta nota badema, vanilije i mlijeka. Pogodan za sve kozmetičke pripravke, uključujući i kozmetiku za bebe i djecu. Idealan za egzotične maslace za tijelo.

Mješavina potpuno prirodnih sastojaka izoliranih iz eteričnih ulja i bilja, bez konzervansa i sintetičkih sastojaka. 

Topiv u uljima, emulzijama i alkoholu.

Proizveden u Francuskoj, visokokvalitetni miris posebno dizajniran za kozmetičke preparate, u skladu s najnovijim izmjenama i dopunama Europske kozmetičke direktive i IFRA standardima.

Preporučene koncentracije:

0,2-0,5% u formulacijama za njegu kože lice i dekorativnoj kozmetici

0,1-0,2% u kozmetici za bebe i djecu

1-2% u formulacijama za njegu kože tijela

0,2-0,5% u šamponima i gelovima za tuširanje (veća koncentracija može destabilizirati formulaciju)

1-2% u dezodoransima

2-4% u sapunima

do 15% za uljne ili alkoholne parfeme

do 20% za krute parfeme

Napomena: nema terapijsku vrijednost, nije pogodno za korištenje u aroma lampicama i difuzerima.

Brand:
MAYAM
Pakiranje:
10 mL
Status na tržištu:
  • kozmetička sirovina

Nema podataka

Molimo kliknite na Prijava kako biste napisali osvrt.

Svojstva, djelovanje, indikacije i način primjene opisani su u stručnoj literaturi i na internet stranicama posvećenim aromaterapiji, ljekovitom bilju i zdravom životu. Navedeni podaci informativnog su karaktera i ne sadrže medicinske informacije. Terra Organica d.o.o. nije odgovorna za njihovu točnost.

Eterična i biljna ulja, hidrolati i gline, osim onih kod kojih je to izričito naglašeno, u RH nisu registrirana kao hrana ili dodatak prehrani  (što ne znači da konkretan proizvod nije u EU registriran kao dodatak prehrani, hrana ili začinski ekstrakt za hranu - ove informacije smo  za većinu proizvoda naveli kao dodatne informacije u rubrici značajke, kao smjernice o kvaliteti proizvoda). Na tržištu se najčešće nalaze kao sirovine, što znači da o krajnjem korisniku i granicama njegova znanja ovisi za što će koristiti konkretan proizvod. Sva eterična ulja potrebno je razrijediti prije nanošenja na kožu.

Sirovine (kozmetičke sirovine, gline, većina eteričnih i biljnih ulja i hidrolata) ne dolaze uz uputstvo za upotrebu (kao što uz ulje i brašno ne dolazi recept za baklavu). 

Dodaci prehrani nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. Ukoliko uzimate bilo kakve lijekove, trudni ste ili dojite, prije uzimanja dodataka prehrani molimo konzultirati se sa svojim liječnikom.

Kod nekih dodataka prehrani razlikuju se upute za uzimanje na hrvatskoj i originalnoj deklaraciji. To je rezultat različitih pravilnika o dodacima prehrani u različitim zemljama. Molimo držite se one doze koju Vam je preporučila stručna osoba.

Za primjenu eteričnih i biljnih ulja, hidrolata, glina, dodataka prehrani i ostalih proizvoda u terapeutske svrhe potražite savjet liječnika / fitoaromaterapeuta.

Recenzije korisnika u rubrici "ISKUSTVA" odražavaju iskustva kupaca sa određenim proizvodom, te Terra Organica nije odgovorna za opise djelovanja, svojstva proizvoda i savjete koje korisnici u svojim iskustvima navode.

Gdje kupiti?
Osim putem internet trgovine, proizvode je moguće kupiti u našem dućanu u Zagrebu, u Bauerovoj 16, od pon-pet 09:00-20:00 te subotom 09:00-14:00. Raspoloživost u dućanu je jednaka raspoloživosti na webu.
Načini plaćanja
Narudžbe predane putem internet trgovine mogu se platiti uplatom na račun, kartično ili pouzećem. Način plaćanja se bira kod završetka kupnje.
Dostava
Dostava je besplatna za narudžbe iznad 300,00 kn. Isporuka najčešće unutar 1-3 radna dana. Dostavljamo samo unutar Hrvatske.