Filter Filter

Hrana

3,97   (29,91 kn) (PDV uključen)
Prirodni sastojci stevije glikozidi (steviozidi i rebaudiozidi A i C) čine je i do 300 puta slađom od običnog šećera.
Na stanju
+

3,44   (25,92 kn) (PDV uključen)
Prirodni sastojci stevije glikozidi (steviozidi i rebaudiozidi A i C) čine je i do 300 puta slađom od običnog šećera.
Na stanju
+

9,28   (69,92 kn) (PDV uključen)

Sadrži cijeli spektar nutrijenata: aminokiseline, beta-karotene, željezo, kalcij, magnezij, vitamine B kompleksa, klorofil, GLA i ostalo.

Na stanju
+

7,29   (54,93 kn) (PDV uključen)

Sadrži cijeli spektar nutrijenata: aminokiseline, beta-karotene, željezo, kalcij, magnezij, vitamine B kompleksa, klorofil, GLA i ostalo.

Na stanju
+

9,95   (74,97 kn) (PDV uključen)

Sadrži cijeli spektar nutrijenata: aminokiseline, beta-karotene, željezo, kalcij, magnezij, vitamine B kompleksa, klorofil, GLA i ostalo.

Na stanju
+

7,95   (59,90 kn) (PDV uključen)

Sadrži cijeli spektar nutrijenata: aminokiseline, beta-karotene, željezo, kalcij, magnezij, vitamine B kompleksa, klorofil, GLA i ostalo.

Na stanju
+

2,24   (16,88 kn) (PDV uključen)

Pogodna je za oralnu konzumaciju. Soda bikarbona prirodno ne sadrži aluminij.

Na stanju
+

11,93   (89,89 kn) (PDV uključen)
Tradicionalna upotreba: kao tonik za urinarni trakt, za uravnoteženu proizvodnju majčinog mlijeka i kao opći tonik za zdravlje.
Nema na stanju

7,30   (55,00 kn) (PDV uključen)

Osjetljiva koža sklona upalnim procesima; UV zaštita. Odlično podnosi zagrijavanje i stoga je prikladno za spravljanje obroka pri visokim temperaturama

Na stanju
+

6,00   (45,21 kn) (PDV uključen)
Zaslađivač sa niskim glikemijskim indeksom i bez fruktoze, koji je izvrsna alternativa sirupu agave, steviji i šećeru iz šećerne trske.
Na stanju
+

2,64   (19,89 kn) (PDV uključen)
Rogač je bogat vlaknima, sadrži malu količinu zasićenih masnih kiselina, te je ugodnog okusa sličnog čokoladi. Koristi se kao zamjena za kakao te kao ukusni zgušnjivač.
Na stanju
+

5,50   (41,44 kn) (PDV uključen)

Izvrsno je za reepitelizaciju kože, osobito kod opeklina i u situacijama kada je potrebno osigurati omega 3 masne kiseline.

Na stanju
+