NAJ brendovi NAJ brendovi

[TRAJNO NEDOSTUPNO] Pranarôm cosmétique BIO kozmetika

pranarom certificirana organska kozmetika

Dominique Baudoux, belgijski farmaceut, međunarodno poznat po radu na području znanstvene aromaterapije, otkriva nam svoju inovativnu viziju aromterapijske njege kože. Uz 20- godišnje iskustvo u radu s eteričnim uljima i utemeljenje poznatog Pranarôm laboratorija, na raspolaganju ima najkvalitetnija eterična i biljna ulja za razvitak organski certificirane kozmetike s rasponom od 8 inteligentnih proizvoda za njegu kože.

 

Pranarôm cosmétique ilustrira i personificira vrijednost aromaterapije u njenom najboljem smislu:  

 Na koži. Kroz kožu. Van granica kože.

Pranarôm cosmétiqueu svojoj ponudi ima organski certificiranu liniju proizvoda za njegu kože, koja sadrži najbolja kemotipizirana eterična ulja, odabrana od strane svjetski poznatog Pranarôm laboratorija.

Proizvodi su namijenjeni ženama i muškarcima koji žele njegovati svoju kožu ekološkim i prirodnim proizvodima stvorenim da se prilagode upravo njihovom tipu kože.

Proizvodi su osmišljeni kako bi odgovarali osobnim potrebama upravo Vaše kože!

Adaptarôm proizvodi namijenjeni su i prilagođeni upravo Vašem tipu kože. Linija sadrži adaptogena eterična ulja koja povoljno djeluju na uravnoteženost unutar živčanog sustava i kože. Eterična ulja bijelog bora, crne smreke, mirte i ružinog drveta nalaze se u inteligentnoj sinergiji, koja će Vašoj koži podariti snagu i zdrav sjaj.

Pranalixir serumi ciljano djeluju na određeni kožni problem, ali i na stanje uma u vrijeme stresa, koji se odražava i na kožu.

Nekoliko kapi ciljanih seruma Pranalixir uvrstite u svakodnevnu rutinu, kombinirajući ih sa njegujućim proizvodina Adaptarôm za svakodnevno čišćenje i ishranu Vaše kože.

U ovoj kategoriji nema proizvoda.