Filter Filter

Green People Bebe, djeca i mame

Nakon rođenja, bebina koža je nedovoljno zaštićena i izložena mnogim štetnim vanjskim čimbenicima, protiv kojih se ne može samostalno boriti. Epidermis je vrlo tanak i propustan, stoga potencijalno štetne supstancije mogu vrlo lako prodrijeti u kožu bebe, dok je dermis još nepotpuno izgrađen, uz nedostatak kolagenskih i elastinskih vlakana i čak je 4 puta tanji od prosječnog odraslog dermisa. Zbog svega navedenoga, koža beba i male djece je iznimno osjetljiva, te zahtijeva posebnu pažnju i njegu.

Green People organski proizvodi za njegu beba i djece su 100% prirodni, te ne sadrže štetne sastojke poput SLS/SLES-a, parabena, alkohola, umjetnih mirisa i boja, petrokemijskih proizvoda te ftalata. Najčešće sadrže preko 90% aktivnih i organskih sastojaka, što ih čini iznimno učinkovitima i ekonomičnima, jer traju višestruko dulje od konvencionalnih proizvoda za njegu.

Većina Baby proizvoda ima višestruku namjenu, tako da su pogodni i za trudnice, ali i za odrasle osobe sa osjetljivom kožom sklonom ekcemima, psorijazi i dermatitisu.

Pružite svojoj djeci najbolji mogući početak uz čiste, prirodne proizvode za njegu bez štetnih sastojaka.

16,90   (127,33 kn)