Filter Filter

Kräuterhaus Sanct Bernhard

Više od 110 godina, od 1903. godine, Kräuterhaus Sanct Bernhard je sinonim vrhunske kvalitete, učinkovitih prirodnih dodataka prehrani i proizvoda za njegu tijela. Naše bogato iskustvo, stručni i kvalificirani zaposlenici, vlastita proizvodnja i marljivo praćenje kvalitete, osiguravaju da svi naši proizvodi ispunjavaju najviše standarde.

Povijest tvrtke Sanct Bernhard počela je već i mnogo ranije sa prikupljanjem visoko cijenjenih biljaka na obroncima planine Sanct Bernhard u švicarskim Alpama.

Baš kao što smo to činili i prije sto godina, tako i danas koristimo samo kvalitetne, pažljivo odabrane  esencije sa djelotvornim dozama, ekstrakte i aktivne tvari iz prirode. Cilj nam je organizmu osigurati opću dobrobit, zdravlje i prirodnu ljepotu.

Kada je moguće i prikladno, naši su sastojci biljnog ili mineralnog podrijetla. Vlastita proizvodnja i stalne provjere jamče nam najvišu kvalitetu proizvoda.

199,00 kn  (26,41 ) (PDV uključen)
Pruža dugotrajan osjećaj sitosti, uz energetski restriktivnu dijetu pomaže pri gubitku težine; pridonosi održavanju normalne razine kolesterola u krvi.
Na stanju
+

239,00 kn  (31,72 ) (PDV uključen)

Omega-3 Krill Oil je omega-3 riblje ulje iz krill račića. Kapsule Omega-3 iz Krill-a sadrže manje DHA i EPA omega-3 no one iz ribljeg ulja, međutim DHA i EPA iz krill ulja vezane su uz fosfolipide, što omogućava mnogo veću iskoristivost u organizmu.

Na stanju
+

379,00 kn  (50,30 ) (PDV uključen)
Bosvelijske kiseline su najvažniji sastojak tamjana. Imaju snažno antiupalno djelovanje i učinkovito ublažavaju bol uzrokovanu artritisom, ali za razliku od konvencionalnih lijekova ne uzrokuju nuspojave.
Na stanju
+

234,00 kn  (31,06 ) (PDV uključen)
Kronični umor, stres, koncentracija, depresija.
Na stanju
+

199,00 kn  (26,41 ) (PDV uključen)
Perna dagnje sadrže glukozamin, glikozaminoglikane (GAG) koji su dio građevnih blokova hrskavice. Oralno uzimanje GAG smanjuje bolove, oticanje i upale povezane s artritisom i poboljšava pokretljivost zglobova.
Na stanju
+

229,00 kn  (30,39 ) (PDV uključen)
Crvena djetelina pomaže spriječiti nalete vrućine, ima povoljan učinak na osteoporozu te na elastičnost kože.
Na stanju
+

119,00 kn  (15,79 ) (PDV uključen)
Balzam zagrijava i djeluje opuštajuće na kožu, mišiće i zglobove. Sadrži dragocjene ekstrakte novozelandske zelenousne školjke Perna canaliculus te odabrana eterična ulja. Perna dagnje sadrže glukozamin, glikozaminoglikane (GAG) koji su dio građevnih blokova hrskavice.
Na stanju
+

159,00 kn  (21,10 ) (PDV uključen)
Kapsule za oči (sa luteinom i ekstraktom borovnice, cinkom i vitaminima A i B2) podržavaju zdravlje očiju i pomažu pri očuvanju dobrog vida.
Na stanju
+

119,00 kn  (15,79 ) (PDV uključen)
Enzim kapsule sadrže dragocjene biljne spojeve iz ananasa i papaje, enzime: bromelain i papain, te vitamin C.
Na stanju
+