oleoTHERAPY oleoTHERAPY

Filtriranje rezultata Filtriranje rezultata

oleoTHERAPY

oleoTHERAPY Kemig - terapeutska snaga prirodnih ulja

 

oleotherapy kemig biljna ulja  web shop, oleotherapy ulja, oleotherapy ulje, kemig, gdje kupiti, cijena, prodaja, prodajna mjesta, bauerova

Premda je Kemig u liniji oleoTHERAPY izbacio četrdesetak ulja, mi smo napravili selekciju i odlučili ponuditi samo ona ulja za koja smatramo da zadovoljavaju kriterije razmaženog aromaterapeuta, odnosno da mogu stajati uz bok drugim vrhunskim proizvodima koje nudimo u Vašem omiljenom web shopu :)

Idemo ponoviti: Biljna ulja njeguju i hrane kožu, te nam služe kao nositelji eteričnih ulja. Za biljna ulja koja koristimo u njezi kože, a pogotovo ukoliko ih želimo i piti,  bitno je da su nerafinirana i hladno prešana, kako bi sačuvala sve svoje vrijedne sastojke: jednostavne i složene nezasićene masne kiseline, vitamine, lecitin, flavonoide i arome. Za detaljnije opise rafiniranja, hladnog i vrućeg prešanja i ostalih kompliciranih pojmova oko dobivanja biljnih ulja kliknite OVDJE. Nemojte se plašiti, tamo ćete nakon strašnog i dosadnog uvoda naći i detaljne opise biljnih ulja (i svega ostalog što piše na banneru).

Ups, vidite ovdje i pokoje rafinirano ulje?! Zašto? Neka ulja jednostavno zahtjevaju rafiniranje, poput ulja pamuka i riže, no gotovo sva druga ulja su daleko hranjivija i ljekovitija ako nisu rafinirana :). Također, ovdje ponuđeni macerati čička, mrkve, nevena oraha su nažalost rađeni u rafiniranom suncokretovom ulju :/.

Bitne razlike između oleoTHERAPY ulja i dosadašnjih repro ulja (koja su dolazila pod nazivom proizvođača ili uvoznika, dakle: Kemig, Earthoils, Henry Lamotte, Olvea, Sictia itd., i koja i dalje u većim i manjim pakiranjima od 100 mL možete naći u kategoriji biljna ulja) nema: to su ista ulja u drugačijim bočicama! Ljepšim, dakako...

Sada kada smo razjasnili neke stvari, može i malo promo teksta - kada svi prepisuju, i mi ćemo:

Oleoterapija predstavlja peroralnu ili lokalnu primjenu prirodnih ulja u svrhu pomoći pri liječenju određenih tegoba. Odavno je poznato kako ulja zbog svojeg specifičnog sastava imaju vrlo važnu ulogu u očuvanju zdravlja. Bogatstvo nezasićenih masnih kiselina, vitamina i raznih drugih terapeutski značajnih sastojaka zaslužni su za blagotvorne učinke izvana i iznutra!

U vrijeme kada se sve više vraćamo prirodnim alternativama u liječenju, samoliječenju i njezi, ulja pronalaze svoje mjesto u najrazličitijim indikacijama, od njege suhe i osjetljive kože, sve do prevencije oboljenja krvožilnog sustava. Zbog visoke koncentracije prirodnih antioksidansa, te omega masnih kiselina, ulja su dokazano pomogla i u sprečavanju preuranjenog starenja i smanjenju kroničnih upala u organizmu.

Oleoterapija se kroz povijest tradicionalno prakticirala putem vanjske primjene ulja na kožu putem masaža i obloga, sve do peroralne primjene biljnih ulja (crni kim, lan i dr.).

oleoTHERAPY Kemig je linija proizvoda proizašla iz Kemigove ekspertize u radu s prirodnim i biljnim uljima kroz 2 desetljeća. Odaberite u širokom asortimanu proizvoda najidealnije ulje za Vaše tegobe ili potrebe!

 76,80 kn (PDV uključen)
29,95 kn (PDV uključen)
90,90 kn (PDV uključen)
87,45 kn (PDV uključen)
37,40 kn (PDV uključen)
59,95 kn (PDV uključen)
64,05 kn (PDV uključen)
42,85 kn (PDV uključen)
87,75 kn (PDV uključen)
62,40 kn (PDV uključen)
34,05 kn (PDV uključen)
Trenutno nedostupno
73,70 kn (PDV uključen)
Trenutno nedostupno
22,20 kn (PDV uključen)
124,15 kn (PDV uključen)
30,85 kn (PDV uključen)
23,45 kn (PDV uključen)
29,30 kn (PDV uključen)
148,50 kn (PDV uključen)
Trenutno nedostupno
26,00 kn (PDV uključen)