Triple Mushroom Complex (Shiitake, maitake i reishi gljive u kapsulama) 60 kps - Swanson

SWH168
Kombinacija tri ljekovite gljive sa izvanrednim blagotvornim svojstvima na ljudski organizam. Shiitake, maitake i reishi gljive sadrže visokovrijedne vitamine, aminokiseline i sastojke koje pomažu regulirati krvni tlak, pozitivno utječu na imunitet, koriste se u prevenciji mnogih bolesti, a potiču pravilne funkcije cijelog organizma.
219,00 kn
(PDV uključen)
+
 • Trošak dostave
 • Načini plaćanja
 • Dostupnost u dućanu
 • Jedna kapsula jednom do dva puta dnevno sa čašom vode.
 • Dvije kapsule sadrži 400 mg ekstrakta gljive maitake (Grifolia frondosa), 400 mg ekstrakta gljive reishi (Ganoderma lucidum), 400 g ekstrakta gljive shiitake (Lentinula edodes)

Kombinacija tri ljekovite gljive sa izvanrednim blagotvornim svojstvima na ljudski organizam. Shiitake, maitake i reishi gljive sadrže visokovrijedne vitamine, aminokiseline i sastojke koje pomažu regulirati krvni tlak, pozitivno utječu na imunitet, koriste se u prevenciji mnogih bolesti, a potiču pravilne funkcije cijelog organizma.

Supplement Facts

Serving Size 1 Capsule

 Amount Per Serving%Daily Value
Maitake Mushroom Extract (Grifola frondosa)(standardized to 25%–30% polysaccharides) 200 mg *
Reishi Mushroom Extract (Ganoderma lucidum)(standardized to 10% polysaccharides, 2% ergosterols) (whole plant body) 200 mg *
Shiitake Mushroom Extract (Lentinus edodes)(standardized to 6% polysaccharides) (whole plant body) 200 mg *

*Daily Value not established.

Other ingredients: Maltodextrin, gelatin, microcrystalline cellulose (plant fiber), stearic acid, silica.

Suggested use: As a dietary supplement, take one capsule one to two times per day with water.

WARNING: Do not take this product if you are pregnant or nursing. Consult your healthcare provider before use if you are currently taking any prescription medications or receiving any medical treatment. Discontinue use if unusual symptoms occur.

Brand:
Swanson
Primjena:
 • Adaptogen
 • Alergije
 • Alergijski rinitis
 • Antioksidans
 • Atopijski dermatitis
 • Autoimuni poremećaji
 • Bakterijske infekcije dišnog sustava
 • Dijabetes
 • Funkcija mozga
 • Herpes
 • Hipertenzija
 • HPV
 • Imunomodulator
 • Jačanje imuniteta
 • Kronični umor
 • Povišen kolesterol
 • Trigliceridi
 • Virusne infekcije dišnog sustava
Status na tržištu:
 • dodatak prehrani
Ljekovite gljive kao lijek možemo koristiti:

1) Kod karcinoma – smanjuju rizik od nastanka, djeluju antikancerogeno kod raka, leukemije, limfoma. Humane kliničke studije pokazale su da su antitumorne tvari iz ljekovitih gljiva najefikasnije u kombinacijama s kirurškim tretmanom, kemoterapijom i radioterapijom pa takav pristup vlada i u službenoj medicinskoj primjeni takvih lijekova, prije svega u Japanu i Kini. Ekstrakti se mogu koristiti i u kombinaciji s kemoterapijom i radioterapijom kako bi olakšali njihovo podnošenje te spriječili razvoj metastaza.

2) Protiv virusa – djeluju antiviralno kod svih virusnih oboljenja uključujući infekciju HIV-om, virusom hepatitisa A,B,C i D, kod infekcije herpes zosterom, herpes simplexom, cytomegalovirusom, HPV-om...

3) Kod kolesterola - smanjuju razinu kolesterola u krvi i djeluju povoljno kod ateroskleroze

4) Kod dijabetesa - normaliziraju povišene razine šećera u krvi

5) Kod bolesti srca i krvnih žila – snižavaju povišeni krvni tlak, smanjuju rizik od srčanog i moždanog udara, ali i ubrzavaju oporavak nakon srčanog i moždanog udara. Djeluju na smetnje krvotoka, uključujući i ishemijske smetnje.

6) Za jačanje imuniteta – ojačavaju opći imunitet organizma, povećavaju tjelesnu snagu i izdržljivost, usporavaju starenje te općenito poboljšavaju kvalitetu života

7) Kod neurodegenerativnih bolesti – ublažavaju i usporavaju razvoj neurodegenerativnih bolesti
Molimo kliknite na Prijava kako biste napisali osvrt.

Svojstva, djelovanje, indikacije i način primjene opisani su u stručnoj literaturi i na internet stranicama posvećenim aromaterapiji, ljekovitom bilju i zdravom životu. Navedeni podaci informativnog su karaktera i ne sadrže medicinske informacije. Terra Organica d.o.o. nije odgovorna za njihovu točnost.

Eterična i biljna ulja, hidrolati i gline, osim onih kod kojih je to izričito naglašeno, u RH nisu registrirana kao hrana ili dodatak prehrani  (što ne znači da konkretan proizvod nije u EU registriran kao dodatak prehrani, hrana ili začinski ekstrakt za hranu - ove informacije smo  za većinu proizvoda naveli kao dodatne informacije u rubrici značajke, kao smjernice o kvaliteti proizvoda). Na tržištu se najčešće nalaze kao sirovine, što znači da o krajnjem korisniku i granicama njegova znanja ovisi za što će koristiti konkretan proizvod. Sva eterična ulja potrebno je razrijediti prije nanošenja na kožu.

Sirovine (kozmetičke sirovine, gline, većina eteričnih i biljnih ulja i hidrolata) ne dolaze uz uputstvo za upotrebu (kao što uz ulje i brašno ne dolazi recept za baklavu). 

Dodaci prehrani nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. Ukoliko uzimate bilo kakve lijekove, trudni ste ili dojite, prije uzimanja dodataka prehrani molimo konzultirati se sa svojim liječnikom.

Kod nekih dodataka prehrani razlikuju se upute za uzimanje na hrvatskoj i originalnoj deklaraciji. To je rezultat različitih pravilnika o dodacima prehrani u različitim zemljama. Molimo držite se one doze koju Vam je preporučila stručna osoba.

Za primjenu eteričnih i biljnih ulja, hidrolata, glina, dodataka prehrani i ostalih proizvoda u terapeutske svrhe potražite savjet liječnika / fitoaromaterapeuta.

Recenzije korisnika u rubrici "ISKUSTVA" odražavaju iskustva kupaca sa određenim proizvodom, te Terra Organica nije odgovorna za opise djelovanja, svojstva proizvoda i savjete koje korisnici u svojim iskustvima navode.

Gdje kupiti?
Osim putem internet trgovine, proizvode je moguće kupiti u našem dućanu u Zagrebu, u Bauerovoj 16, od pon-pet 09:00-20:00 te subotom 09:00-14:00. Raspoloživost u dućanu je jednaka raspoloživosti na webu.
Načini plaćanja
Narudžbe predane putem internet trgovine mogu se platiti uplatom na račun, kartično ili pouzećem. Način plaćanja se bira kod završetka kupnje.
Dostava
Dostava je besplatna za narudžbe iznad 300,00 kn. Isporuka najčešće unutar 1-3 radna dana. Dostavljamo samo unutar Hrvatske.