Filtriranje rezultata Filtriranje rezultata

Solaray

Solaray brand razvio se u potpunu liniju dodataka prehrani, uvođenjem ne samo pojedinačnih biljaka, biljnih mješavina i ekstrakata, već i kompletnu liniju vitamina, minerala i specijaliziranih proizvoda. To je jedan od najprepoznatljivijih brandova u Sjedinjenim Američkim Državama i 60 ostalih zemalja u svijetu, koji je veliku bazu lojalnih kupaca izgradio usmenom predajom i prepoznatljivom kvalitetom proizvoda. Soray duga s pet boja predstavlja pet glavnih odrednica ovog branda; inovativnost, jamstvo kvalitete testirano na identitet, potenciju, čistoću i sigurnost, lojalnost prema kupcima, te usluge i edukacija koje Solaray brand nastoji pružiti.

Solaray brand je vodeći brand Nutraceutical obitelji brandova, kojeg je Nutraceutical kupio 1993. godine. Nutraceutical i njihov tim ostaju vjerni filozofiji i obvezama osnivača Solaray branda i afirmacije moći prirode. Kompletna linija ljekovitog bilja, vitamina, minerala i specijaliziranih mješavina trenutno broji preko 1000 proizvoda. Uvođenjem novih i inovativnih sirovina na svjetsko tržište, Solaray će i dalje nastojati biti vodeći brand na tržištu kada su u pitanju dodatci prehrani.

Solaray je dobitnik brojnih nagrada, uključujući Vity nagradu „Vitamin Retailer“ magazina i osvajač najboljih dodataka prehrani od strane časopisa „Better Nutrition“. 2007. i 2008. godine, Solaray je osvojio nagradu za najbolje suplemente u izboru čitatelja „Whole foods“ magazina. Razne trgovine zdrave hrane i njihovi obrazovani kupci ocijenili su Solaray kao jedan od najboljih brandova dodatcima prehrani na tržištu.

Kvaliteta Solaray proizvoda - True Quality

Svaki Solaray proizvod je podvrgnut raznim rigoroznim testiranjima po najnovijim tehnološkim standardima (cGMPs – Current Good Manufacturing Practices). Postupak se može razlikovati s bzirom na sastojke, ali obično uključuje organoleptično testiranje (okus, dodir, miris), kako bi ga usporedili s prethodnim serijama i laboratorijske testove za ispitivanje čistoće, identiteta, potencije i mikrobne valjanosti. Samo kada svi sastojci prođu potrebna testiranja, pušteni su iz karantene u proizvodni pogon.

Što ćete naći u Solaray proizvodima?

Solaray brand garantira kvalitetu s najprirodnijim sastojcima koji se mogu pronaći na tržištu. Uvijek nastojimo ponuditi proizvode koji sadrže:

 • Isključivo prirodni dodaci i punjena (neki proizvodi ih uopće nemaju)
 • Biljna celuloza (kao unutrašnja ovojnica za kapsule)
 • Prirodna sladila (ksilotol, fruktozu, sorbitol)
 • Prirodne boje (dobivene iz biljaka)
 • Prirodne arome (pravi kako i vanilija)
 • Prirodni konzervansi (vitamin E i ekstrakt ružmarina)

Što nećete naći u Solaray proizvodima?

Nećete naći nikakve štetne sastojke koji se koriste u brandovima za široka tržišta, kao što su aluminij, razne umjetne boje, visoko fruktozni sirup kukuruza, monosodium glutamat (MSG) i druge nezdrave i neprirodne aditive. Glavni nam je cilj pružiti Solaray proizvode koji zadovoljavaju stroge kriterije trgovina zdrave hrane i ljekarni. Upravo iz tog razloga u Solaray proizvodima nećete naći sljedeće proizvode:

 • Umjetne okuse
 • Umjetne boje
 • Umjetne konzervanse
 • Umjetna sladila
 • Farmaceutska glazura

Solaray brand ima razne kontrole kvalitete i standarda u svim fazama razvoja proizvoda – od osiguravanja autentičnosti laboratorijskom analizom do skeniranja proizvoda na mikrobe i teške metale.

Ljekovito bilje i njihovi ekstrakti testiraju se i dodatnom metodom koja je označena posebnim zelenim logom (Green Screened®). Testirani su mikrobiološki, na teške metale, herbicide, pesticide i svo bilje za koje postoji i najmanje sumnja da je onečišćeno automatski se izbacuje iz proizvodnog procesa.

Samo nakon što podrobnom laboratorijskom analizom potvrdi kvaliteta sastojaka i zadovolje se visoki standardni raznih ispitivanja odobriti će se nastavak proizvodnog procesa. Za više detalja, pogledajte odlike naših proizvoda u glavnom izborniku.

94,00 kn (PDV uključen)
Aktivni ugljen, poznatiji kao medicinski ugljen apsorbira veliki broj organskih i anorganskih otrova, boja, mikroorganizme i njihove toksine te mnoge lijekove.
Na stanju
+

264,90 kn (PDV uključen)
Aktivni ugljen, poznatiji kao medicinski ugljen apsorbira veliki broj organskih i anorganskih otrova, boja, mikroorganizme i njihove toksine te mnoge lijekove.
Na stanju
+

229,90 kn (PDV uključen)
Koristi se za ublažavanje različitih simptoma, zbog svojih adaptogenih svojstava.
Na stanju
+

119,00 kn (PDV uključen)
Upotrebljavan kao ayurvedski lijek, Brahmi je tridoša, što znači, da ga mogu konzumirati i djeca. Latinski naziv ovog biljnog tonika je Bacopa Monnieri, domaći naziv: Vodeni izop ili Timijan lisnati, a najpoznatiji je pod sanskrtskom nazivu Brahmi.
Na stanju
+

194,90 kn (PDV uključen)
Beta glukan potiče proizvodnju leukocita i trombocita te modulira imunitet, a koristi se kao pomoć kod oporavka od kemoterapije, stresa, raznih stanja i bolesti pri kojima je oslabljen organizam. Smanjuje rizik od kardiovaskularnih bolesti.
Na stanju
+

154,90 kn (PDV uključen)
Vitamin E doprinosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa. Selen doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava, održavanju normalne kose i noktiju te zaštiti stanica od oksidativnog stresa.
Na stanju
+

82,90 kn (PDV uključen)
Bio Zinc™ je proizveden u cilju optimizacije cinkove absorpcije potvrđene znanstvenim podacima. Znanstvena istraživanja potvrdila su ubrzanu absorpciju u slučaju konzumiranja oblika cinkovog pikolinata i cinkovog citrata. Također, utvrđeno je da vitamin B-6 poboljšava absorpciju cinka. Bio Zinc™ sadrži cink u obliku aminokiselinskog kelata dobivenog iz riže, koji ne sadrži alergene povezane sa sojom, kvascem, ili mlijekom.
Na stanju
+

209,00 kn (PDV uključen)
Bosvelijske kiseline su najvažniji sastojak tamjana. Imaju snažno antiupalno djelovanje i učinkovito ublažavaju bol uzrokovanu artritisom, ali za razliku od konvencionalnih lijekova ne uzrokuju nuspojave.
Na stanju
+

64,90 kn (PDV uključen)
Chromium Picolinate Solaray dolazi u obliku trovalentnog kroma. Jedna tableta sadrži 200 μg kromovog pikolinata.
Na stanju
+

299,90 kn (PDV uključen)
D manoza je prirodno rješenje za učestale upale mokraćnog mjehura, mokraćne cijevi i ponavljajućih infekcija mokraćnog sustava koje odolijevaju antibioticima.
Na stanju
+

73,90 kn (PDV uključen)
Food Carotene je 100 % prirodni, napredni proizvod bogat prirodnim karotenom (beta karoten, alfa karoten, zeaksantin, kriptoksantin, lutein i likopen), dobiven iz alge Dunaliella Salina, Jama, soka mrkve, praha rajčice i Spiruline za potpunu nadopunu vitamina A kao i širok spektar antioksidanata u suhom, nemasom obliku.
Na stanju
+

158,00 kn (PDV uključen)
Proizvod služi za snižavanje razine kolesterola u krvi.
Na stanju
+

235,00 kn (PDV uključen)
Poznata od davnina kao Ajurvedski pripravak u borbi protiv dijabetesa, svoju potvrdu nalazi i u novim istraživanjima koja ukazuju na efikasnost kod pretilosti zbog sposobnosti da odgodi apsorpciju glukoze u krvi.
Na stanju
+

195,00 kn (PDV uključen)
Tulsi čisti Kapha došu iz pluća i dišnih puteva.
Na stanju
+

279,90 kn (PDV uključen)
Hijaluronska kiselina je sastavni dio zglobne (sinovijalne) tekućine. Solaray hijaluronska kiselina ima entrički premaz (višeslojni film) koja pomaže kapsuli da opstane u želučanoj kiselini do tankog crijeva gdje se ujedno i apsorbira. Ova formula sadrži askorbisku kiselinu koja poboljšava iskoristivost hijaluronske kiseline.

229,90 kn (PDV uključen)
IbuActin je posebna mješavina koja sadrži Hmelj (Humulus lupulus), Bromelain (Ananas comosus), Bijelu vrbu (Salix alba), Papain, Đumbir (Zingiber officinale) i Kurkumu (Curcuma longa).
Na stanju
+

279,90 kn (PDV uključen)
Liposomalni vitamin C poboljšava brzinu apsorpcije i ne izaziva probavne tegobe.
Dodaj u listu želja Dodaj u usporednu listu
Očekivani dolazak 30.09.2020

110,00 kn (PDV uključen)

Dodatak prehrani. Mravinac je jedno od najsvestranijih ulja u aromaterapiji, a od zanimljivijih upotreba ističe se pomoć pri urogenitalnim, probavnim i dišnim infekcijama, infekcije Candidom (probavne, urogenitalne).

Na stanju
+

279,90 kn (PDV uključen)

Dodatak prehrani. Mravinac je jedno od najsvestranijih ulja u aromaterapiji, a od zanimljivijih upotreba ističe se pomoć pri urogenitalnim, probavnim i dišnim infekcijama, infekcije Candidom (probavne, urogenitalne).

Na stanju
+

110,90 kn (PDV uključen)
Prostate Blend SP16 zaštićena formula sadrži plod sabal palme (Serenoa repens), sjemenke bundeve (Cucurbita pepo), metlicu kukuruza (Zea mays), nadzemni dio peršina (Petroselinum crispum), korijen đumbira (Zingiber officinale), korijen velike koprive (Urtica doica), algu kelp (Laminaria spp.) te korijen velikog čička (Arctium lappa).
Na stanju
+

86,90 kn (PDV uključen)
Crvena djetelina pomaže spriječiti nalete vrućine, ima povoljan učinak na osteoporozu te na elastičnost kože.
Na stanju
+

115,00 kn (PDV uključen)
Rose Hips Solaray kapsule sadrže 550 mg ploda šipka (Rosa canina), odnosno 1650 mg u preporučenoj dnevnoj dozi od 3 kapsule.
Na stanju
+

204,90 kn (PDV uključen)
Brojni znanstveni radovi potvrđuju djelovanje serapeptaza enzima kod svih vrsta upala, smanjenja oteklina, ubrzavanje zarastanja lomova i ožiljaka, rastvaranja cista i raznih tvorevina, oštećene kože, povećane prostate.
Na stanju
+

193,00 kn (PDV uključen)
Tradicionalna upotreba: kao tonik za urinarni trakt, za uravnoteženu proizvodnju majčinog mlijeka i kao opći tonik za zdravlje.
Na stanju
+

259,90 kn (PDV uključen)
Super Multidophilus 24 je mješavina 24 probiotičke kulture koje osiguravaju preko 30 milijardi održivih mikroorganizama. Svaka vegetarijanska kapsula je entrički premazana (višeslojni film) kako bi poboljšala opstanak održivih mikroorganizama.
Na stanju
+

168,90 kn (PDV uključen)
Sweet Wormwood ili Slatki pelin (Artemisia annua) je biljka iz porodice Asteracea, a glavna aktivna komponenta slatkog pelina je artemisinin.

97,00 kn (PDV uključen)
Valerijana se prije svega koristi kod nervoze i tjeskobe, no nije antidepresiv. Druga najčešća indikacija je nesanica, gdje valerijana ima gotovo kultni status. Također smanjuje krvni tlak, ali samo ako je izazvan psihogenim uzrocima, a nije djelotvorna kod metabolički ili bubrežno izazvanoga povišenoga krvnog tlaka.
Na stanju
+

105,00 kn (PDV uključen)
C Echinacea posebna je mješavina vitamina C (askorbinska kiselina), korijen rudbekije (Echinacea purpurea, Echinacea angustifolia), i potporne baze vitamina C (plod šipka (Rosa canina), koncentrat bioflavonoida, koncentrat rutina, plod antilske trešnje (Malphigia glabra).
Na stanju
+

151,90 kn (PDV uključen)
C 1000 TSTR Two Stage Timed Release osigurava 1000 mg vitamina C u jednoj tableti. Tableta je izrađena prema najnovijoj tehnologiji, prvi dio apsorbira se odmah, dok se ostatak aktivne supstance otpušta u 24 sata prema potrebama organizma. Idealan za ljude sklone anemiji.
Na stanju
+

204,90 kn (PDV uključen)
E Liquid (tekući vitamin E) dobiven je iz soje, vitamin E (d-alfa tokoferil acetat, neesterificirana mješavina tokoferola (d-gama, d-delta, d-beta tokoferol)) dolazi u kombinaciji s mješavinom kompleksa tokotrienola (d-gama, d-alfa, d-delta tokotrienol).
Na stanju
+

189,90 kn (PDV uključen)
Učinkovit je u borbi protiv gljivičnih infekcija, a iznad svega pomaže u balansiranju pH vrijednosti u tijelu te jača imunološki sustav.
Na stanju
+