Filter Filter

Emulgatori, koemulgatori, stabilizatori

4,50   (33,91 kn) (PDV uključen)
Idealan je za suhu kožu koja zahtijeva hranjive i masne kreme, ali koja ne voli teške formulacije s voskom ili lanolinom. Jedan je od najboljih emulgatora za kreme za sunčanje jer dobro rasprši čestice mineralnih filtera.
Na stanju
+

6,50   (48,97 kn) (PDV uključen)
Lizolecitin se koristi kao emulgator i koemulgator, koži daje osjećaj glatkoće i sprječava isušivanje, pa je idealan u formulacijama za suhu kožu. Emulzijama daje bogatu i vodenu teksturu i vrlo fini filmogeni (okluzivni) efekt.
Na stanju
+

3,50   (26,37 kn) (PDV uključen)
Svestran, visokoučinkovit O/W emulgator, posebno prikladan za emulzije niske viskoznosti kao što su serumi, losioni i fluidi s niskim udjelom ulja.
Na stanju
+

3,30   (24,86 kn) (PDV uključen)

Baza za izradu hranjivih i dječjih krema.

Na stanju
+

17,90   (134,87 kn) (PDV uključen)
Prirodni emulgator posebno pogodan za izradu krema i emulzija za masnu i nečistu kožu. ECOCERT certifikat.
Na stanju
+

3,50   (26,37 kn) (PDV uključen)
Vrlo blag za kožu. Idealan u formulacijama za osjetljivu kožu i u preparatima gdje je potrebno postići dodatnu hidrataciju.
Na stanju
+

4,50   (33,91 kn) (PDV uključen)
Učinkovito sredstvo za regeneraciju kose, sa svojstvima emulgiranja, za formulacije za kosu. Koristi se najčešće u regeneratorima, balzamima, serumima i leave in tretmanima za kosu.
Na stanju
+

7,95   (59,90 kn) (PDV uključen)
Prirodan multifunkcionalan sastojak koji ima antimikrobno djelovanje, hidratizira i omekšava kožu, može biti i ko-emulgator koji poboljšava stabilnost emulzije. Odličan dodatak u proizvodima protiv akni, pospješuje apsorpciju ulja u gornjem dijelu kože.
Na stanju
+

1,98   (14,92 kn) (PDV uključen)

Koemulgator i stabilizator emulzija.

Na stanju
+

9,90   (74,59 kn) (PDV uključen)
Koristi se kao baza za izradu gelova i gel-krema.
Na stanju
+

5,30   (39,93 kn) (PDV uključen)
Emulsan odnosno Glucate SS je emulgator lagane teksture i okluzivnog učinka. Najčešće se koristi za emulzije tipa VU (W/O) te kao dodatak (koemulgator) u drugim emulzijama tipa UV (O/W).
Na stanju
+

3,30   (24,86 kn) (PDV uključen)
Emulgator za šampone i regeneratore za kosu, i sam regenerativnog djelovanja. Olakšava raščešljavanje i daje volumen. Može se koristiti i kao koemulgator u proizvodima za njegu kože.
Na stanju
+