Vitamin F-forte, kozmetička sirovina 50 g

VI03-50
Vitamin F napravljen je za primjenu na suhoj, seboroičnoj koži s poremećenom barijerom lipida, kao i za suho vlasište sa krhkom kosom i bez sjaja.
69,90 kn
(PDV uključen)
+
 • Trošak dostave
 • Načini plaćanja
 • Gdje kupiti?

Sadrži polinezasićene esencijalne slobodne masne kiseline s posebno visokim sadržajem linolenske kiseline u njenom prirodnom obliku.

Vitamin F napravljen je za primjenu na suhoj, seboroičnoj koži s poremećenom barijerom lipida, kao i za suho vlasište sa krhkom kosom i bez sjaja. Kako modificira količinu oleinske kiseline koja sebumu daje gustoću, čime se značajno smanjuje pojava komedona, tako je od velike koristi i kod nečiste kože.

U emulzije i kreme se dodaje u koncentraciji 1-5% masne faze.

Brand:
Kemig
Pakiranje:
50 g
Primjena:
 • Akne
 • Seboreja
Tip kože:
 • dehidrirana
 • masna
 • mješovita
 • nečista
 • osjetljiva
 • suha
 • zrela
Tip kose i vlasišta:
 • osjetljivo vlasište
 • oštećena i kemijski tretirana kosa
Status na tržištu:
 • kozmetička sirovina
Odličan proizvod koji funkcionira ne samo za suhu kožu već i za masnu i nečistu.
Molimo kliknite na Prijava kako biste napisali osvrt.

Svojstva, djelovanje, indikacije i način primjene opisani su u stručnoj literaturi i na internet stranicama posvećenim aromaterapiji, ljekovitom bilju i zdravom životu. Navedeni podaci informativnog su karaktera i ne sadrže medicinske informacije. Terra Organica d.o.o. nije odgovorna za njihovu točnost.

Eterična i biljna ulja, hidrolati i gline, osim onih kod kojih je to izričito naglašeno, u RH nisu registrirana kao hrana ili dodatak prehrani  (što ne znači da konkretan proizvod nije u EU registriran kao dodatak prehrani, hrana ili začinski ekstrakt za hranu - ove informacije smo  za većinu proizvoda naveli kao dodatne informacije u rubrici značajke, kao smjernice o kvaliteti proizvoda). Na tržištu se najčešće nalaze kao sirovine, što znači da o krajnjem korisniku i granicama njegova znanja ovisi za što će koristiti konkretan proizvod.

Sirovine (kozmetičke sirovine, gline, većina eteričnih i biljnih ulja i hidrolata) ne dolaze uz uputstvo za upotrebu (kao što uz ulje i brašno ne dolazi recept za baklavu). 

Dodaci prehrani nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. Ukoliko uzimate bilo kakve lijekove, trudni ste ili dojite, prije uzimanja dodataka prehrani molimo konzultirati se sa svojim liječnikom.

Kod nekih dodataka prehrani razlikuju se upute za uzimanje na hrvatskoj i originalnoj deklaraciji. To je rezultat različitih pravilnika o dodacima prehrani u različitim zemljama. Molimo držite se one doze koju Vam je preporučila stručna osoba.

Za primjenu eteričnih i biljnih ulja, hidrolata, glina, dodataka prehrani i ostalih proizvoda u terapeutske svrhe potražite savjet liječnika / fitoaromaterapeuta.

Recenzije korisnika u rubrici "ISKUSTVA" odražavaju iskustva kupaca sa određenim proizvodom, te Terra Organica nije odgovorna za opise djelovanja, svojstva proizvoda i savjete koje korisnici u svojim iskustvima navode.

Gdje kupiti?
Osim putem naše internet trgovine, proizvode je moguće kupiti i u našem dućanu u Zagrebu, Antuna Bauera 16, od pon-pet 09:00-20:00 te subotom od 09:00-14:00.
Naručivanje
Osim putem internet trgovine, narudžbu možete predati i na broj 01/5576-044 (u slučaju krajnje nužde ;)), radnim danom 09:00-16:00. Broj služi isključivo za predaju narudžbi.
Načini plaćanja
Narudžbe predane putem internet trgovine mogu se platiti pouzećem, uplatom na račun ili karticama. Način plaćanja se bira kod završetka kupnje.
Dostava
Izbor između isporuke dostavnom službom ili preuzimanja u našem dućanu vrši se na kraju kupnje. Dostava je besplatna za narudžbe iznad 300,00 kn. Dostava se vrši samo unutar Hrvatske.