Tulip, mini USB & difuzer za automobile, bijeli

TD-B
Tulip je "mirisna lampica" za automobil i mini USB difuzer za ured u jednom. Radi na principu laganog zagrijavanja eteričnih ulja koja se nakapaju na uložak.
149,90 kn
(PDV uključen)
+
  • Trošak dostave
  • Načini plaćanja
  • Kupnja u dućanu

Tulip je "mirisna lampica" za automobil. Radi na principu blagog zagrijavanja eteričnih ulja koja se nakapaju na uložak, stoga nema nikakve maglice. Uz difuzer dolaze 3 uloška koje nije potrebno ponovno kupovati jer su iznimno dugotrajni.

Nakapajte nekoliko kapi na uložak, uložak položite u difuzer, te utaknite difuzer u struju u automobilu (mjesto gdje se pune mobiteli i sl.) i za nekoliko minuta Vaš automobil će ispuniti miris eteričnih ulja.

Difuzer sa strane ima USB sučelje na koje možete puniti mobitel. Također se može koristiti kao mini USB difuzer (npr. u uredu). 

Za prostore do max 10 m². 

Dimenzije: 118mm x 45mm

Napomena: Nema maglice; potrebno je nekoliko minuta da difuzer počne zagrijavati uložak. Molimo ne očekujte jačinu mirisa kao kod difuzera koji su namijenjeni za velike prostore :)

Brand:
Nanum
Za prostore do:
  • 10 m2
Tip difuzera:
  • zagrijavanje (uložak)
  • USB
  • za automobil
Odličan, lijepo izgleda, jednostavno se koristi, meni dodatno služi kao auto punjač za mobitel :D
Napiši recenziju
Kupnja u dućanu
Proizvode je moguće kupiti i u našem dućanu u Zagrebu, Antuna Bauera 16, od pon-pet 09:00-20:00 te subotom od 09:00-14:00.
Naručivanje
Osim putem internet trgovine, narudžbe primamo i telefonski na broj 01/5576-044, radnim danom 09:00-16:30.
Načini plaćanja
Narudžbe predane putem internet trgovine mogu se platiti pouzećem, uplatom na račun ili karticama. Način plaćanja se bira kod završetka kupnje.
Dostava
Izbor između isporuke dostavnom službom ili preuzimanja u našem dućanu vrši se na kraju kupnje. Dostava je besplatna za narudžbe iznad 300,00 kn.

Moglo bi Vas zanimati