Glucose System Aid 90 kapsula - OstroVit

OV25289
Sadrži kombinaciju ekstrakata cejlonskog cimeta, grčke piskavice, žutike trpke, bijelog duda te alfa lipoičnu kiselinu, vitamine B6 i B12 te krom.
14,90   (112,26 kn)
(PDV uključen)
+
 • Dostupnost u dućanu

Sadrži kombinaciju ekstrakata cejlonskog cimeta, grčke piskavice, žutike trpke, bijelog duda te alfa lipoičnu kiselinu, vitamine B6 i B12 te krom. 

Odobrene zdravstvene tvrdnje

 • Krom doprinosi normalnom metabolizmu makronutrijenata.
 • Krom doprinosi održavanju normalne razine glukoze u krvi.

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi (3 kapsule): 250 mg ekstrakta korijena žutike trpke (Berberis Vulgaris) standardiziran na 2% berberina (5 mg), 200 mg kore cejlonskog cimetovca (Cinnamomum zeylanicum), 200 mg alfa-lipoična kiselina (ALA), 200 mg (250% PU*) vitamin C (L-askorbinska kiselina), 150 mg ekstrakt sjemenki piskavice (Trigonella foenum graecum), 100 mg ekstrakt lista bijelog duda (Morus alba) standardiziran na 1% 1-DNJ (1-deoksinojirimicin)(1mg), 10 mg (714 % PU*) piridoxal-5'-fosfat (B6), 200 µg (500% PU*)  krom(III)pikolinat, 50 µg (2000% PU*) cijanokobalamin (B12)

*PU = preporučeni dnevni unos

Upute za upotrebu: 3 kapsule na dan uz obroka

Napomene: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze se ne smiju prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

Upozorenja: Ne preporučuje se uzimanje duže od 2 tjedna u kontinuitetu. Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama. Potreban je oprez kod osoba s šećernom bolesti.

Uvjeti čuvanja: Čuvati na suhom i hladnom mjestu. Zaštiti od direktne sunčeve svijetlosti

OstroVit Pharma Glucose System Aid, 90 kps

Neto količina: 90 kapsula

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi (3 kapsule): 250 mg ekstrakta korijena žutike trpke (Berberis Vulgaris) standardiziran na 2 % berberina (5 mg), 200 mg kore cejlonskog cimetovca (Cinnamomum zeylanicum), 200 mg alfa-lipoična kiselina (ALA), 200 mg (250 % PU*) vitamin C (L-askorbinska kiselina), 150 mg ekstrakt sjemenki piskavice (Trigonella foenum graecum), 100 mg ekstrakt lista bijelog duda (Morus alba) standardiziran na 1% 1-DNJ (1-deoksinojirimicin)(1mg), 10 mg (714 % PU*) piridoxal-5'-fosfat (B6), 200 µg (500% PU*)  krom(III)pikolinat, 50 µg (2000% PU*) cijanokobalamin (B12)

Sastojci: ekstrakt korijena žutike(Berberis Vulgaris) -2 % berberina, hidroksipropil metil celuloza, kora cejlonskog cimetovca(Cinnamomum zeylanicum), alfa lipoična kiselina (ALA), vitamin C (L-askorbinska kiselina), ekstrakt sjemenki piskavice(Trigonella foenum graecum), ekstrakt lista bijelog duda(Morus alba) -1% 1-DNJ (1-deoksinojirimicin), piridoxal-5'-fosfat (B6), krom(III)pikolinat, cijanokobalamin (B12).

Proizvod može sadržavati laktozu (iz mlijeka), soju, kikiriki, orašaste, sezam, gluten (iz žitarica), jaja, rakove i ribe.  

*PU = preporučeni dnevni unos

Upute za upotrebu: 3 kapsule na dan uz obroka

Napomene: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze se ne smiju prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

Upozorenja: Ne preporučuje se uzimanje duže od 2 tjedna u kontinuitetu. Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama. Potreban je oprez kod osoba s šećernom bolesti.

Uvjeti čuvanja: Čuvati na suhom i hladnom mjestu. Zaštiti od direktne sunčeve svijetlosti

Najbolje upotrijebiti do kraja: Otisnuto na ambalaži   

Proizvođač: OstroVit Sp. z o.o., ul. Sitarska 16, 18-300 Zambrów    

Zemlja porijekla: Poljska 

Odgovoran za RH: Terra Organica d.o.o., Antuna Bauera 16, 10000 Zagreb

 

Brand:
OstroVit
Pakiranje:
90 kapsula/tableta
Status na tržištu:
 • dodatak prehrani
Stavlja na tržište / Odgovoran za RH:
 • Terra Organica d.o.o., Zagreb, Antuna Bauera 16

Nema podataka

Samo registrirani kupci koji su kupili ovaj proizvod putem web shopa mogu ostaviti recenziju. Ako ste kupili ovaj proizvod, molimo kliknite na Prijava kako biste se ulogirali.

Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja bilo kakvih dodataka prehrani konzultirati s liječnikom.

Kod nekih dodataka prehrani razlikuju se upute za uzimanje na hrvatskoj i originalnoj deklaraciji. To je rezultat različitih pravilnika o dodacima prehrani u različitim državama. Molimo držite se one doze koju Vam je preporučila stručna osoba.

Kod nekih dodataka prehrani natpis na ambalaži djeluje kao da je doza po kapsuli/tableti veća nego što se navodi u nazivu proizvoda i sastavu. Naime, američki proizvođači na ambalažu često pišu velikim slovima (američku) dnevnu dozu, a onda sitnim slovima "u dnevnoj dozi". Npr kapsule koje imaju 400 mg nečega u američkoj dnevnoj dozi (recimo 2 kapsule), po kapsuli imaju 200 mg nečega, kako je ispravno navedeno u nazivu/sastavu proizvoda. Dnevne doze se razlikuju od države do države i ovise o pravilnicima o dodacima prehrani koji su na snazi u konkretnoj državi.

Kod nekih dodataka prehrani rok trajanja na originalnoj ambalaži je označen sa EXP (upotrijebiti do) ili Best By (najbolje upotrijebiti do). "Najbolje upotrijebiti do" ne znači istek roka trajanja, odnosno "uporijebiti do". "Upotrijebiti do" se odnosi na datum do kad je proizvod siguran za upotrebu, a "najbolje upotrijebiti do" se odnosi na optimalnu kvalitetu proizvoda, ali je isti i nakon tog datuma siguran za upotrebu. Kod nekih dodataka prehrani oznaka na originalnoj ambalaži je MFG, što označava datum proizvodnje (Manufacture Date), a rok trajanja je označen na hrvatskoj deklaraciji (obično 2 godine od datuma MFG).

Recenzije korisnika odražavaju iskustva kupaca sa određenim proizvodom, te Terra Organica nije odgovorna za opise djelovanja, svojstva proizvoda i savjete koje korisnici u svojim iskustvima navode.

Način isporuke se bira u obrascu za završetak narudžbe:

1. dostavnom službom GLS (uobičajena isporuka 1-5 radnih dana od narudžbe/uplate)

 • 0,00 € (besplatno) za narudžbe iznad 40 € vrijednosti
 • 4 € za narudžbe ispod 40 € vrijednosti

Na ovaj trošak može se obračunati i:

 • + 1,50 € za opciju plaćanja pouzećem (ako je opcija dostupna), neovisno o visini narudžbe 

Naknade za plaćanje pouzećem obračunava se neovisno o visini narudžbe i dostavnih troškova.

Kupac od dostavne službe dobiva e-mail i SMS sa podacima o paketu i okvirnom vremenu dostave. Vrijeme dostave nije moguće birati. CCa sat vremena prije dostave dostavljač zove primatelja.

2. osobnim preuzimanjem u našoj trgovini

Preuzimanje naručenih artikala moguće je isključivo nakon naše obavijesti da je narudžba spremna za preuzimanje. Ovakve narudžbe plaćaju se unaprijed - kartično ili uplatom na račun. Nije moguće plaćanje web shop narudžbi pri preuzimaju u dućanu.

U dućanu, naravno, možete kupovati i bez prethodne web narudžbe, kao i u bilo kojem drugom dućanu.

 

Dostavu vršimo samo unutar RH. Minimalni iznos narudžbe je 10 €.

 

Naručene proizvode je moguće platiti:

 • unaprijed na naš transakcijski račun (opća uplatnica, virman, internet bankarstvo - bonus: dvostruki bodovi)
 • karticama online (Visa, MasterCard, Maestro, Diners, Discover) - samo jednokratno
 • gotovinom kod preuzimanja (pouzećem) uz naknadu od 1,50 €

Naknada za plaćanje pouzećem naplaćuje se neovisno o visini narudžbe i dostavnih troškova. Naknada za plaćanje pouzećem je dodatan iznos koji se zbraja s troškom dostave, a obračunava se uvijek, neovisno o visini narudžbe. 

Ovisno o broju narudžbi i naših kapaciteta pakiranja, ponekad gasimo ili ograničavamo mogućnost plaćanja pouzećem, kako bismo stigli obraditi sve narudžbe. Također, sve narudžbe s opcijom plaćanja pouzećem, a neispravnim kontakt podacima (telefon, mail, pun mailbox itd.) storniramo.

Željeni način plaćanja bira se u obrascu za završetak narudžbe - moguće je birati samo između ponuđenih u trenutku predaje narudžbe.

Narudžbe koje se preuzimaju u našem dućanu moguće je platiti samo unaprijed, kartično ili uplatom na račun (ako kupujete u dućanu bez prethodne web narudžbe - načini plaćanja u dućanu su gotovina i kartice).

 

Naš jedini dućan nalazi se u Zagrebu, u ulici Antuna Bauera 16

Radno vrijeme dućana: PON-PET 09:00-20:00, subotom 09:00-14:00. 

PLAĆANJE: U dućanu je omogućeno plaćanje gotovinom te karticama jednokratno: Visa, MasterCard, Maestro i Diners. Za iznose iznad 80 € / 602,76 kn moguće je plaćanje na 2 rate Dinersom te Zaba/Erste Maestrom i MasterCardom, a za iznose iznad 120 € / 904,14 kn na 3 rate navedenim karticama. 

 

RASPOLOŽIVOST PROIZVODA S WEB SHOPA U DUĆANU:

1. Raspoloživost artikala u dućanu označena je za većinu proizvoda na web shopu - do informacije se dolazi klikom na link "provjeri dostupnost u dućanu" koji se nalazi ispod gumba DODAJ U KOŠARICU.

2. Telefonske rezervacije za kupnju u dućanu nisu moguće, jedina mogućnost rezervacije je web narudžba s opcijom preuzimanja u dućanu (takve narudžbe se plaćaju unaprijed, uplatom na račun ili kartično, a preuzimaju isključivo nakon e-mail obavijesti da je roba spremna za preuzimanje).

3. PROIZVODI U ČIJEM NAZIVU PIŠE TRAJNO NEDOSTUPNO trajno su nedostupni i više ih nemamo u ponudi (i ne znamo ima li ih itko igdje ;)).

4. Nismo upoznati s ponudom drugih dućana u Zagrebu, Hrvatskoj i izvan Hrvatske - dakle ne znamo gdje osim kod nas možete kupiti to što želite kupiti :). Možda google zna?

5. Cijene u dućanu su jednke cijenama na našoj (dakle ovoj) web stranici, a ne nekoj drugoj stranici. Akcije nisu nužno jednake u dućanu i web shopu. Ne znamo kakve su cijene na drugim prodajnim mjestima - to morate provjeriti kod njih.

 

Podaci o proizvodima na web shopu (uključujući fotografije) informativnog su karaktera i trudimo se ažurirati ih u skladu s promjenama od strane proizvođača. Zbog mogućih odstupanja molimo vas da prije uporabe proizvoda pročitate točne informacije na samom proizvodu.

 

Gdje kupiti?
Osim putem internet trgovine, proizvode je moguće kupiti u našem dućanu u Zagrebu, u Bauerovoj 16, od pon-pet 09:00-20:00 te subotom 09:00-14:00. Dostupnost u dućanu je označena kod svakog artikla.
Načini plaćanja
Narudžbe predane putem internet trgovine mogu se platiti uplatom na račun, kartično te pouzećem uz naknadu od 1,50 € (naknada za plaćanje pouzećem nije trošak dostave - dostava se obračunava odvojeno). Način plaćanja bira se u obrascu za završetak narudžbe.
Dostava
Dostavljamo samo unutar Hrvatske. Cijena osnovne dostave iznosi 4 € za narudžbe do 40 € vrijednosti, te 0 € za narudžbe iznad 40,00 € vrijednosti. Odvojeno od troška osnovne dostave obračunava se naknada od 1,50 € u slučaju plaćanja pouzećem (neovisno o visini narudžbe i već obračunatih dostavnih troškova).

Savršeni partneri: