Glicerinska baza za izradu krutih sapuna, transparentna 1 kg

GBT-1000
Glicerinska prozirna baza za izradu sapuna. Ova je sapunska baza najpopularnija i najprodavanija. Pogodna je za hobi, ali i profesionalnu upotrebu.
79,90 kn
(PDV uključen)
Nema na stanju

Terra Organica d.o.o. će dodati Vašu e-mail adresu na posebnu mailing listu za obavijest o raspoloživosti ovog proizvoda. Kada proizvod bude ponovno na stanju, dobit ćete automatsku e-mail obavijest o tome, nakog čega će Vaša e-mail adresa biti izbrisana s te mailing liste.

Podatak o Vašoj e-mail adresi je vidljiv administratorima naše internet trgovine u periodu od prijave na listu do automatske obavijesti o raspoloživosti. Ukoliko želite da se Vaši osobni podaci izbrišu (e-mail adresa), molimo pošaljite e-mail na shop@terra-organica.hr.

Više o našoj politici zaštite privatnosti možete pronaći OVDJE.

Dodaj u listu želja Dodaj u usporednu listu
  • Trošak dostave
  • Načini plaćanja
  • Dostupnost u dućanu

Glicerinska prozirna baza za izradu sapuna. Ova je sapunska baza najpopularnija i najprodavanija. Pogodna je za hobi, ali i profesionalnu upotrebu.

Proizvođač: Denwel Malezija.

Bazu je potrebno usitniti (na kockice) i topiti na temperaturi 60-70◦ C. Najbrži je način mikrovalna pećnica, a može se koristiti i vodena kupelj. Kada je masa otopljena, potpuno tekuća, dodaju se ostali sastojci. Smjesa se još jednom promiješa i puni u pripremljene kalupe (najbolje silikonske). Baza odlično prihvaća sve vrste boja (mineralni pigmenti, prehrambene boje, ekstrakti…), masne dodatke (ulja, maslaci - do 2%, eterična i mirisna ulja - do 1%) i vodene sastojke - do 3%. Voditi računa o zdravstvenoj ispravnosti dodataka.

Denwel sapun baza sastav INCI: Sodium Palmitate, Sodium Laurate, Sodium Laureth Sulfate, Glycerine, Sucrose, Propylene Glycol, Sorbitol, Aqua, Sodium Citrate
Brand:
Tehno proces
Status na tržištu:
  • kozmetička sirovina

recept: naranča&cimet glicerinski sapun

  • glicerinska transparentna baza 200 g


narezati na kockice 10x10 mm, otopiti u mikrovalnoj pećnici na temperaturu oko 70◦ C (u toku topljenja lagano promiješati 1-2 puta), kada je smjesa potpuno tekuća i nema komadića neotopljene baze dodati ostale sastojke redoslijedom iz recepta

  • biljno ulje badem raff 2 g
  • prehrambena aroma naranča 10 kapljica
  • eterično ulje naranča 12 kapljica
  • eterično ulje cimet 5 kapljica


preliti u kalup i po površini raspršiti malo etilnog alkohola, ostaviti da se potpuno ohladi i izvaditi iz kalupa, ostaviti da se još malo suši, pa zamotati u foliju da ne hlapi miris

Odlična baza za izradu prirodnih sapuna kod kuće!!
Molimo kliknite na Prijava kako biste napisali osvrt.
Gdje kupiti?
Osim putem internet trgovine, proizvode je moguće kupiti u našem dućanu u Zagrebu, u Bauerovoj 16, od pon-pet 09:00-20:00 te subotom 09:00-14:00. Raspoloživost u dućanu je jednaka raspoloživosti na webu.
Načini plaćanja
Narudžbe predane putem internet trgovine mogu se platiti uplatom na račun, kartično ili pouzećem. Način plaćanja se bira kod završetka kupnje.
Dostava
Dostava je besplatna za narudžbe iznad 300,00 kn. Isporuka najčešće unutar 1-3 radna dana. Dostavljamo samo unutar Hrvatske.

Savršeni partneri: