Filtriranje rezultata Filtriranje rezultata

Nutrisslim (Nature's Finest)

Nutrisslim (sada Nature's Finest) pakira svu super hranu u svojoj ekološki certificiranoj proizvodnji u Sloveniji sukladno HACCP standardima i bez uporabe genetski modificiranih organizama. Posebnu pozornost posvećuju izboru i kvaliteti sirovina koje su isključivo ekološki prerađene, punovrijedne, s visokom prehrambenom vrijednošću i garantiraju nizak glikemijski indeks te su bez nepotrebnih dodataka kao što su dodani šećeri, soli, boje i arome.

Napomene: Mi nismo Nutrisslim. Mi smo Terra Organica, a Nutrisslim je jedan od brendova koji imamo u svojoj ponudi. Ne držimo cijeli Nutrisslim asortiman, stoga proizvode koje ne vidite niže izlistane ne možete naručiti kod nas - kod nas je moguće naručiti i kupiti samo proizvode koje vidite u našoj ponudi.

Važno:

Često se događa da kupci naručuju Nutrisslim proizvode s drugih web stranica, a onda zovu nas radi zamjena, povrata i sl. Molimo povjerite na računu od koga ste kupili proizvod, te eventualne upite uputite firmi kod koje ste izvršili kupnju.

128,00 kn (PDV uključen)
Već tisućama godina koristi se kao jedan od sveobuhvatnijih ayurvedskih lijekova te kao tajanstveni sastojak vječne mladosti.
Na stanju
+

179,90 kn (PDV uključen)
Kronični umor, stres, koncentracija, depresija.
Na stanju
+

39,50 kn (PDV uključen)
Rižino mlijeko s kakaom je idealna nemliječna alternativa za komercijalno čokoladno mlijeko s dodanim 100% organskim i sirovim kakaom iz Perua.
Na stanju
+

45,90 kn (PDV uključen)
Rižino mlijeko s kakaom i vanilijom – za ukusan, brz i jednostavan čokoladni napitak sa mirisom vanilije. Jednostavan je za čuvanje i upotrebu.
Na stanju
+

53,90 kn (PDV uključen)
Rižino mlijeko s bademom je zdrav i ukusan spoj okusa mediteranskih badema i prirodno slatkog okusa riže – suptilna orašasta nota, koju nećete tako brzo zaboraviti. Prepunje aminokiselina, vlakana i kalcija koji su posebice važni za mišiće, kosti i stanice našeg tijela. Jednostavan je za čuvanje i upotrebu.
Na stanju
+

49,90 kn (PDV uključen)
Odličan je izvor biološki raspoloživog sumpora i svakako ima jednu od važnijih uloga u procesu čišćenja jetre i uređenja hormonalne ravnoteže.
Na stanju
+

89,00 kn (PDV uključen)
Peruanska je plemena koriste već 2000, a u Europi se počela koristiti tek 90-ih.
Na stanju
+

109,90 kn (PDV uključen)
S patentiranom formulom Naticol®, najboljim prirodnim izvorom kolagena tipa 1. Kolagen SkinCare dokazano povećava elastičnost kože i osjetno smanjuje vidljivost bora. Ukusan osvježavajući napitak s okusom jagode koji vašu kožu održava mladom, a kosu i nokte čvrstim i sjajnim.
Na stanju
+

109,90 kn (PDV uključen)
Nature’s finest Kolagen JointCare za pokretljivost zglobova s patentiranom formulom Fortigel peptida kolagena, MSM-om, superhranom i ugodnim okusom naranče. Dodani su Camu camu i Šipak koji su bogati vitaminom C. U procesu nastanka kolagena, Vitamin C ima ulogu osigurati normalnu funkciju hrskavice, a šipak osim toga potiče i fleksibilnost zglobova.
Na stanju
+

99,90 kn (PDV uključen)
Jedan je od najboljih prirodnih izvora joda. Jod je mineral prijeko potreban za nesmetan rad štitnjače, koja je odgovorna za rast, energiju i normalan metabolizam.
Na stanju
+

79,00 kn (PDV uključen)
Jača kosti, hrskavicu, ligamente i zglobove.
Na stanju
+

99,90 kn (PDV uključen)
Prema objavi Američkog botaničkog vijeća, može pomoći povratiti boju koji koja postaje sijeda, te ujedno stimulirati rast novih vlasi.

129,90 kn (PDV uključen)

Bogata beta glukanom i betulinskom kiselinom.

Na stanju
+

84,90 kn (PDV uključen)
Alfalfa je bogat izvor klorofila - prirodnog sastojka koji je poznat po svom alkalizirajućem i pročišćavajućem djelovanju na organizam.
Na stanju
+

89,90 kn (PDV uključen)
Bogat izvor vitamina C.
Na stanju
+