Filtriranje rezultata Filtriranje rezultata

Nutrisslim (Nature's Finest)

Nutrisslim (sada Nature's Finest) pakira svu super hranu u svojoj ekološki certificiranoj proizvodnji u Sloveniji sukladno HACCP standardima i bez uporabe genetski modificiranih organizama. Posebnu pozornost posvećuju izboru i kvaliteti sirovina koje su isključivo ekološki prerađene, punovrijedne, s visokom prehrambenom vrijednošću i garantiraju nizak glikemijski indeks te su bez nepotrebnih dodataka kao što su dodani šećeri, soli, boje i arome.

Napomene: Mi nismo Nutrisslim. Mi smo Terra Organica, a Nutrisslim je jedan od brendova koji imamo u svojoj ponudi. Ne držimo cijeli Nutrisslim asortiman, stoga proizvode koje ne vidite niže izlistane ne možete naručiti kod nas - kod nas je moguće naručiti i kupiti samo proizvode koje vidite u našoj ponudi.

Važno:

Često se događa da kupci naručuju Nutrisslim proizvode s drugih web stranica, a onda zovu nas radi zamjena, povrata i sl. Molimo povjerite na računu od koga ste kupili proizvod, te eventualne upite uputite firmi kod koje ste izvršili kupnju.

89,90 kn (PDV uključen)
Bogat izvor vitamina C.
Na stanju
+

84,90 kn (PDV uključen)
Alfalfa.
Na stanju
+

88,50 kn (PDV uključen)
Jačanje imuniteta.
Na stanju
+

129,90 kn (PDV uključen)

Bogata beta glukanom i betulinskom kiselinom.

Na stanju
+

79,00 kn (PDV uključen)
Jača kosti, hrskavicu, ligamente i zglobove.
Na stanju
+

99,90 kn (PDV uključen)
Jedan je od najboljih prirodnih izvora joda. Jod je mineral prijeko potreban za nesmetan rad štitnjače, koja je odgovorna za rast, energiju i normalan metabolizam.
Na stanju
+

109,90 kn (PDV uključen)
Nature’s finest Kolagen JointCare za pokretljivost zglobova s patentiranom formulom Fortigel peptida kolagena, MSM-om, superhranom i ugodnim okusom naranče. Dodani su Camu camu i Šipak koji su bogati vitaminom C. U procesu nastanka kolagena, Vitamin C ima ulogu osigurati normalnu funkciju hrskavice, a šipak osim toga potiče i fleksibilnost zglobova.
Na stanju
+

109,90 kn (PDV uključen)
S patentiranom formulom Naticol®, najboljim prirodnim izvorom kolagena tipa 1. Kolagen SkinCare dokazano povećava elastičnost kože i osjetno smanjuje vidljivost bora. Ukusan osvježavajući napitak s okusom jagode koji vašu kožu održava mladom, a kosu i nokte čvrstim i sjajnim.
Na stanju
+

49,90 kn (PDV uključen)
Odličan je izvor biološki raspoloživog sumpora i svakako ima jednu od važnijih uloga u procesu čišćenja jetre i uređenja hormonalne ravnoteže.
Na stanju
+

39,50 kn (PDV uključen)
Rižino mlijeko s kakaom je idealna nemliječna alternativa za komercijalno čokoladno mlijeko s dodanim 100% organskim i sirovim kakaom iz Perua.

179,90 kn (PDV uključen)
Kronični umor, stres, koncentracija, depresija.
Na stanju
+