Filtriranje rezultata Filtriranje rezultata

Natrol

Natrol je premium brand svrstan u "A" razred kvalitete "National Nutritional Food Association" te se pridržava najstrožih normi GMP programa u procesu proizvodnje i kontrole kvalitete.

Od 1980. godine Natrol je posvećen istraživanju, razvoju i proizvodnji nutrijenata za bolju kvalitetu života. Vlastiti moderni laboratoriji i proizvodni pogoni osiguravaju da proizvodi nadilaze uobičajene standarde.

Svi kupci Natrol proizvoda mogu biti sigurni da kvaliteta i efikasnost Natrol proizvoda, bez obzira na podrijetlo sirovina, zahvaljujući strogom pridržavanju GMP procedure kvalitete, nikada nije kompromitirana.

135,00 kn (PDV uključen)
Acai Diet je proizvod koji uz ekstrakt iz bobica voća acai sadrži ekstrakte bijelog i zelenog čaja, enzime i krom.
Na stanju
+

128,00 kn (PDV uključen)
Alfa lipoična kiselina je masna kiselina koja se prirodno pojavljuje u svakoj stanici organizma.
Na stanju
+

78,00 kn (PDV uključen)
Vitamini B skupine imaju značajnu ulogu u raznim biokemijskim procesima u organizmu pa tako doprinose normalnoj funkciji srca, psihološkoj funkciji, funkciji živčanog sustava, smanjenju umora i iscrpljenosti; štite od oksidativnog stresa, služe u održanju kože i sluznice, stvaranju crvenih krvnih zrnaca, mentalnim performansama i regulaciji hormonske aktivnosti.
Na stanju
+

89,00 kn (PDV uključen)
Biotin sudjeluje u proizvodnji energije u organizmu te pomaže zdravlje kose i kože. Biotin spada u porodicu B vitamina i neophodan je za izgradnju i rast stanica te pretvorbu masti u amino kiseline.
Na stanju
+

148,00 kn (PDV uključen)
Natrol® White Kidney Bean Carb Intercept sadrži patentirani Phase2 ekstrakt bijelog graha i Foodbound® krom. Krom doprinosi normalnom metabolizmu makronutrijenata i održavanju normalne razine glukoze u krvi. Najčešće ga koriste osobe koje se odluče za dijetu sa smanjenim unosom ugljikohidrata. Najbolje ga je uzeti neposredno prije obroka bogatog ugljikohidratima.
Na stanju
+

91,00 kn (PDV uključen)
Uzimanje cimeta kao dodatka prehrani dobro je istraženo u nekoliko kvalitetno izvedenih kliničkih studija.
Na stanju
+

159,00 kn (PDV uključen)
Dvostruka Natrol® Complete Balance AM/PM (za dan i noć) formula olakšava simptome menopauze tijekom čitavog dana i noći.
Na stanju
+

199,00 kn (PDV uključen)
Visoke koncentracije koenzima Q-10 nalaze se u tkivu koje ima veliku potrebu za energijom, poput srčanog i skeletalnih mišića.
Na stanju
+

71,00 kn (PDV uključen)
Stoljećima koristi u narodnoj medicini.
Na stanju
+

141,00 kn (PDV uključen)

DHA pripada porodici esencijalnih masnih kiselina koje imaju iznimno važan utjecaj na zdravlje i opće stanje našeg organizma. DHA je temeljna molekula u strukturi i funkciji staničnih membrana, vitalna za normalan razvoj i pravilnu funkciju mozga.

Na stanju
+

92,00 kn (PDV uključen)
Natrol® Digest Support pomaže probavni sustav da kvalitetno i efikasno razloži hranu na nutrijente koje organizam može iskoristiti.
Na stanju
+

129,00 kn (PDV uključen)
Natrol® Easy-C je vitamin C, snažan antioksidant u esterificiranom obliku koji ga čini podjednako topivim u vodi i mastima. “Običan” vitamin-C topiv je samo u vodi. Organizam ne može samostalno proizvesti vitamin C i moramo ga uzimati hranom. Izuzetno je važan za rast, razvoj i zacjeljivanje tkiva, bez vitamina C gubimo energiju, a imunitet ne funkcionira pravilno.
Na stanju
+

128,00 kn (PDV uključen)
Natrol Extreme Omega-3 sadrži impresivnih 646 mg EPA i 430 mg DHA po dnevnoj dozi (u dvije kapsule). EPA i DHA doprinose normalnoj funkciji srca. Extreme Omega-3 ulje je molekularno destilirano, a uz dodatak prirodnog ulja iz limuna nema, poput ostalih omega-3 masnih kiselina iz ribljeg ulja, neugodan miris ili okus.
Na stanju
+

220,00 kn (PDV uključen)
Super CitriMax® sadrži 60% koncetraciju hidroksicitrične kiseline (HCA). Studije su pokazale da Super CitriMax® Garcinia ekstrakt, povezan s kalcijem i kalijem, ima znatno bolju apsorpciju HCA u usporedbi s proizvodima u kojima je HCA povezana samo s kalcijem.
Na stanju
+

90,00 kn (PDV uključen)
Sjeme biljke tipično sadrži dvostruko veću koncentraciju kofeina od one prisutne u zrnu kave.
Na stanju
+

188,00 kn (PDV uključen)
Sadrži vitamin C, vitamin D, cink, selen koji svi doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava i Epicor®, patentirani ekstrakt iz kvasca bogat beta glukanima.
Na stanju
+

159,00 kn (PDV uključen)
Naziv 3000 dolazi od sugerirane količine potrebne za bolju funkciju onoga za ono ;).
Na stanju
+

135,00 kn (PDV uključen)

Tradicionalno se koristi za povećanje imuniteta, vitalnosti, libida i plodnosti.

Na stanju
+

85,00 kn (PDV uključen)
Služi kao pomoć kod nesanice i jet-lega. Melatonin je prirodni hormon za bolji san i bolji je izbor od tableta za spavanje.
Na stanju
+

80,00 kn (PDV uključen)
Služi kao pomoć kod nesanice i jet-lega. Melatonin je prirodni hormon za bolji san i bolji je izbor od tableta za spavanje.
Na stanju
+

119,00 kn (PDV uključen)

Natrol Milk Thistle sadrži maksimalnu količinu ekstrakta sikavice standardizirane na 80% silimarina te ekstrakte drugog ljekovitog bilja za zdravlje jetre.

Na stanju
+

118,00 kn (PDV uključen)
Energizer sadrži 23 vitamina i minerala te 10 biljaka iz prirodnog uzgoja, uključujući ginkgo, ginseng i zeleni čaj. Energizer je idealna je nadopuna prehrani za osobe dinamičnog stila života.
Na stanju
+

359,00 kn (PDV uključen)
Pycnogenol® sadrži oligomerne proantocijanide (OPC) koji imaju sposobnost spajanja i jačanja kolagena u krvnim žilama, tetivama, ligamentima i kostima te potiču cirkulaciju i blagotvorno djeluju na proširene vene, kapilare i hemeroide.
Na stanju
+

109,00 kn (PDV uključen)
Kvercetin se smatra jednim od najjačih prirodnih antihistaminika† te njegovim uzimanjem najviše mogu profitirati osobe koje pate od sezonskih alergija.
Na stanju
+

230,00 kn (PDV uključen)
CLA djeluje, ali je treba uzimati barem dva mjeseca za vidljive rezultate. Tonalin® CLA je patentirano ime i klinički je testiran.
Na stanju
+

97,00 kn (PDV uključen)
Vitamin D3 2.000 I.U. Fast Dissolve je pojedinačno vjerojatno najvažniji vitamin koji biste trebali uzimati. Neophodan je za zdrave kosti i dobar imunitet. Natrol Vitamin D3 je proizveden u Fast Dissolve tehnologiji, tako da se tablete rastapaju na jeziku i njihova je apsorpcija znatno bolja od one kod uobičajenih tableta koje se uzimaju s vodom.
Na stanju
+