Filter Filter

Health Wizard

health wizard dodaci prehrani
 
 
 
Health Wizard domaći je brand dodataka prehrani iza kojeg stoji stručni tim Terre Organice. Svi dodaci prehrani se formuliraju i pakiraju u ekološki certificiranoj proizvodnji sukladno HACCP standardu.
 
 
149,90 kn  (19,90 ) (PDV uključen)
Uzeto iznutra korisno kod raznih tegoba, od bolnih menstruacija, izostanka menstruacije, mioma, menopauzalnih tegoba, psorijaze, seboreje, reumatoidnog artritisa.
Na stanju
+

79,90 kn  (10,60 ) (PDV uključen)
Health Wizard vitamin D pruža optimalnu dozu vitamina D koji ima doista osobitu važnost za normalnu funkciju brojnih procesa našeg organizma. Ne samo da doprinosi normalnom održanju kostiju i zuba, već je neophodan za funkciju imuno sustava, diobu stanica i funkciju mišića.
Nema na stanju

149,90 kn  (19,90 ) (PDV uključen)

Ljekovito protuupalno i antialergijsko ulje.

Na stanju
+

139,90 kn  (18,57 ) (PDV uključen)
Healt Wizard magnezij glicinat je kombinacija magnezija i aminokiseline glicin. Vegetarijanska formula koja u jednoj kapsuli pruža 200 miligrama magnezij glicinata za normalnu funkciju mišića, visoke bioraspoloživosti, bez laksativnog učinka.
Na stanju
+

69,90 kn  (9,28 ) (PDV uključen)
Neophodan je za normalnu funkciju imuno sustava, sudjeluje u procesu dijeljenja stanica i sintezi proteina. Izuzetno je važan za održanje normalne razine testosterona i doprinosi normalnoj plodnosti i reprodukciji. Cink će pomoći da Vaš vid bude dobar, potiče zacjeljivanje kože, jača kosti, kosu i nokte.
Na stanju
+

139,90 kn  (18,57 ) (PDV uključen)
Oblik aminokiseline cistein koji sudjeluje u sintezi glutationa, izuzetno snažnog staničnog antioksidansa.
Na stanju
+