Filtriranje rezultata Filtriranje rezultata

Matična Mliječ

Matična mliječ je izvor esencijalnih aminokiselina, osnovnih sastojaka kolagena. Kolagen je nezamjenjiv u održavanju čvrstoće kože i u potpori njenog vezivnog tkiva. Japanski tim znanstvenika  otkrio je da matična mliječ može pomoći sintezu novog kolagena iz fibroblasti kože. Zahvaljujući svojoj sposobnosti poticanja obnavljanja tkiva, matična mliječ se smatra korisnom u usporavanju procesa starenja poboljšanjem obnove, teksture i tena kože, zatežući fine bore i smanjujući duboke i tako cjelokupni izgled kože ostavljajući je mekom, podatnom i glatkom. Nukleinske kiseline iz matične mliječi pokazale su jak utjecaj na bore podržavajući time mladenački i zdrav izgled kože.

Mnoštvo vitamina i minerala iz matične mliječi hrani i revitalizira kožu čineći je idealnim sastojkom za kozmetičke proizvode i njegu kože, među tim sastojcima su minerali, poput sulfura, cinka, mangana i željeza, koji su esencijalni za lijepu kožu jer promoviraju regeneraciju stanica i tkiva i potiču stvaranje kolagena. U matičnoj mliječi su brojni vitamini koji imaju izvrsno djelovanje na kožu uključujući svih osam grupa vitamina i posebno vitamin B5 koji je visoko uspješan u poticanju rasta kose. Osim toga, izvor su hranjivih esencijalnih masnih kiselina kao što je DHA kiselina, poznata po zaštiti kože od isušivanja.

49,90 kn (PDV uključen)
Hrani i štiti usne, SPF 15.

139,90 kn (PDV uključen)
Ova formula poboljšava cirkulaciju, povećava opskrbu tkiva hranjivim tvarima i kisikom. Zaslužna je za detoksifikaciju vezivnog tkiva i bolju limfnu drenažu. Prirodno obnavlja lipolitički kapacitet masnih stanica, pomaže ukloniti neravnine, oštre obrise i pomaže smanjenje obima stražnjice i bedara.
Na stanju
+

139,90 kn (PDV uključen)
Ova je formula uspješna u tretmanu površinskih varikoznih vena i umornih i teških nogu; poboljšava sjajnost kože i drenažu te potiče smanjenje neuglednih površinskih varikoznih vena.
Na stanju
+

149,90 kn (PDV uključen)
Pomoć kod oštećenja od sunca, tragova od bubuljica i akni te ožiljaka i hiperpigmentacija.
Na stanju
+