Prirodna kozmetika Prirodna kozmetika

Filtriranje rezultata Filtriranje rezultata

Aktivni ugljen

Pomaže ukloniti prljavštinu, masnoću i nečistoće iz kože:

• Aktivni ugljen koji se brzo apsorbira pročišćava i detoksicira kožu, dok se istodobno bori sa stresom i onečišćenjima koje donosi život u gradu

• Proizvedeno iz hrasta koji raste u održivim i kultiviranim šumama

• Spojevi ugljena za čišćenje kombiniraju se s mješavinom organskih i bioaktivnih ekstrakata, uključujući:
√ sok aloe vere √ krastavac √ list cimeta

• Idealno za masnu i kožu sklonu nedostatcima

59,90 kn (PDV uključen)
Ova jedinstvena formulacija povezuje pročišćujuće karakteristike aktivnog ugljena sa složenom mješavinom bioaktivnih prirodnih biljnih ekstrakata organskog podrijetla. Aktivni ugljen dubinski čisti i učinkovito uklanja prljavštinu. Zubna pasta na bazi ugljena Dr Organic stručno je formulirana za izbjeljivanje, čišćenje i zaštitu zuba.
Na stanju
+

88,90 kn (PDV uključen)
Pomaže u pročišćavanju tena, kožu lica čini osvježenom, a pore dubinski čistima.
Na stanju
+

88,90 kn (PDV uključen)
Aktivni ugljen jedinstven je prirodni sastojak koji u kombinaciji s odabranom mješavinom ulja, ekstrakata i voćnih kiselina organskog podrijetla čini sredstvo za dubinsko čišćenje lica. Pomaže u uklanjanju nečistoća kao što su prljavština i masnoća pa je koža lica osvježena i očišćena, a ten jasan.
Na stanju
+

88,90 kn (PDV uključen)
Aktivni ugljen prirodno je osnažujući sastojak koji u spoju sa složenom mješavinom bioaktivnih sastojaka organskog podrijetla čini sredstvo za dubinski piling lica. Ovaj piling kožu čini čistom i svježom, a ten jasnim.
Na stanju
+

88,90 kn (PDV uključen)
Aktivni ugljen jedinstven je prirodni sastojak koji dubinski čisti i uklanja nečistoće i masnoću s kose i tjemena. Jedinstvene karakteristike ugljena kombiniraju se s mješavinom ulja i voćnih ekstrakata organskog podrijetla u šamponu za dubinsko čišćenje koji revitalizira te osvježava kosu i tjeme.
Na stanju
+