Prirodna kozmetika Prirodna kozmetika

Filter Filter

Avril

Avril je u travnju 2012. krenuo s namjerom da stvori organsku kozmetiku dostupnu svakoj ženi. U središtu su četiri vrijednosti: kvaliteta, zaštita okoliša, cijena i usluga.

Avril postavlja vrlo visoke zahtjeve za kvalitetu: boje moraju biti intenzivne, teksture ugodne, a mirisi nježni i svježi. Svaki proizvod prolazi stroge kontrole - provode se testovi na sigurnost te ispitivanja stabilnosti. Kontrola sirovina i gotovih proizvoda je također vrlo važna, kao i isticanje porijekla korištenih dodataka. To je garancija izvanrednog proizvoda.

Svi proizvodi imaju neovisni ECOCERT certifikat. On jamči da je najmanje 95% biljnih sastojaka kontroliranog biološkog porijekla. U skladu s europskim važećim propisima, Avril ne vrši testiranje na životinjama, ni za sirovine niti za gotove proizvode.

Francuski proizvođač pokušava, gdje god je to moguće, ne koristiti dodatna pakiranja, čime pokazuje brigu za okoliš. Avril stoga radije koristi velika pakiranja da bi se što manje koristio umjetni materijal. Tako se postiže manja težina i stvara se manje otpada.

Cilj tvrtke Avril je učiniti organsku kozmetiku dostupnu svim ženama, na primjer smanjenjem nepotrebnih troškova, kao što su skupa pakirannja, testeri ili reklame. Povratkom na jednostavnost može se, na taj način, kupcima tijekom cijele godine osigurati visoka kvaliteta za niske cijene.

Avril - visokokvalitetni proizvodi - a time su i bez:

  • genetski modificiranih organizama
  • parabena
  • fenoksietanola
  • nanočestica
  • PEG-a (polietilen glikol)
  • sintetičkih bojila i mirisa
  • proizvoda od mrtvih životinja
  • testiranja na životinjama
32,90 kn (PDV uključen)
Prirodan organski sapun koji će vas svojim opuštajućim mirisom lavande odvesti na putovanje u srce Provanse!
Na stanju
+

32,90 kn (PDV uključen)
Prirodan organski sapun koji osvaja nježnim mirisom ruže.
Nema na stanju

59,90 kn (PDV uključen)
S organskih hidrolatom različka poznatom po blagotvornom djelovanju na područje oko očiju, ovo sredstvo za odstranjivanje šminke nježno ali učinkovito uklanja sve nečistoće s područja oko očiju.
Na stanju
+

40,90 kn (PDV uključen)
Dopustite da Vas očara svježina citrusnih voćnih nota u ovom tekućem sapunu! Odličan i za nježnu i osjetljivu kožu te često korištenje.
Na stanju
+

40,90 kn (PDV uključen)
Dopustite da Vas očara svježina i miris polja lavande u ovom tekućem sapunu! Odličan i za nježnu i osjetljivu kožu te često korištenje.
Na stanju
+

40,90 kn (PDV uključen)
Dopustite da Vas očara svježina i miris ružinih latica u ovom tekućem sapunu! Odličan i za nježnu i osjetljivu kožu te često korištenje.
Na stanju
+

66,90 kn (PDV uključen)
Organsko ulje za njegu brade.
Na stanju
+

56,90 kn (PDV uključen)
Suhi i osjetljivi tipovi kože obožavat će ovu vrstu čišćenja lica! Ulje za čišćenje na bazi organskih ulja iz suncokreta, sezama i badema djeluje hranljivo te kožu čini svilenkasto mekanom, a istovremeno efikasno odstranjuje šminku i nečistoće – sasvim bez trljanja. Nježno i djelotvorno!
Nema na stanju

64,90 kn (PDV uključen)
Bogata i hidratantna krema za njegu lica, ruku i cijelog tijela. Obogaćena shea maslacem i frakcioniranim kokosovim uljem te aloe verom, nahranit će i hidratizirati sve tipove kože. Lijepo se upija i lagano razmazuje te ostavlja kožu mekom i mirisnom!
Na stanju
+

124,90 kn (PDV uključen)
Ovo nježno svjetlucavo suho ulje za kožu i kosu zahvaljujući organskom ulju slatkog badema hrani kožu i kosu i čini ih predivno mekima. Prirodne svjetlucave čestice obasjavaju kožu i naglašavaju preplanulost.
Na stanju
+

32,90 kn (PDV uključen)
Zahvaljujući prirodnim sastojcima, Avril certificirano organska pasta za zube osigurava savršenu higijenu usne šupljine. Glatka tekstura i dodatak aloe vere odgovaraju i najosjetljivijim desnima.
Na stanju
+

35,90 kn (PDV uključen)
Aktivni ugljen zubima daje prirodnu bjelinu, bez agresivnog izbjeljivanja.
Na stanju
+