Kategorije Kategorije

Prirodna kozmetika Prirodna kozmetika

Filter Filter

Argital

Proizvodi Argital namijenjeni su svim ljubiteljima prirode i zdravog života, koji tragaju za proizvodima izrađenim isključivo od prirodnih  tvari  biljnog porijekla.

Proizvodi su nastali na osnovi proučavanja starih načina liječenja putem ljekovitih aktivnih tvari iz same prirode. Ta istraživanja doprinose napretku našeg znanja pomažući nam da iskreno uronimo u suživot sa svojom  okolinom.

U samom nastajanju proizvoda puno se pažnje posvećuje očuvanju aktivnosti svih blagih i dobrih tvari koje nam  donose biljke u krajnjim produktima. U takvom procesu proizvodnje biljke su očuvale svoju aktivnost i energiju. Tako one sa sobom  donose energiju ambijenta u kojem su rasle, uz svoje mirišljave iscjeljujuće tvari.

U nekim proizvodima aktivnost ljekovitosti biljaka podignuta je ručnom dinamizacijom, kako bi se povećala učinkovitost i pojačala  moć  apsorpcije ljekovitih tvari u organizam.

Koristeći proizvode Argital štitite životinjski i biljni svijet. Svi su proizvodi biorazgradivi i čuvaju vašu životnu okolinu. U svom sastavu proizvodi nemaju umjetnih ni životinjskih dodataka, a nisu  ni  testirani na  životinjama.