Prirodna kozmetika Prirodna kozmetika

Filtriranje rezultata Filtriranje rezultata

Njega tijela

Od glave do pete, surovost života, utjecaj okoliša i još mnogi drugi čimbenici predstavljaju izazov s kojim se naša tijela trebaju odlučno nositi.

Ponekad nam u tome treba malo pomoći, a proizvodi za njegu tijela alva osmišljeni su s tim ciljem na umu. Od problema s prorijeđenom kosom do zadebljane kože na stopalima i suhe kože, alva ima cjeloviti izbor isprobanih, testiranih i pouzdanih proizvoda između kojih možete odabrati.

alva je tvorac suvremenog kristalnog dezodoransa. Odaberite između sprejeva, roll-on i dezodoransa u stiku bez mirisa ili roll-on dezodoransa namirisanih čistim organskim uljima; naši dezodoransi ne sadrže ni aluminij ni alkohol.

Također nudimo rješenja svakodnevnih problema: spriječite neugodnu i odbojnu zadebljanu kožu s našim međunarodno hvaljenim i klinički dokazanim melemom za zadebljanu kožu; njegujte suhu i dehidriranu kožu SalvaDermom i našim drugim neutralnim, hipoalergenim proizvodima za kožu; ojačajte prorijeđenu i beživotnu kosu s našom paletom proizvoda za njegu kose s kofeinom; smanjite vidljivost celulita intenzivnom zaglađujućom kremom i borite se protiv komaraca i ostalih letećih insekata kad putujete u toplije krajeve Effianom, našim klinički dokazanim najbolje prodavanim sredstvom protiv insekata.

86,90 kn (PDV uključen)

Pruža pouzdanu zaštitu protiv krpelja i obada te štiti i do 8 sati od uboda komaraca. Pogodan je za cijelu obitelj te djecu stariju od dvije godine.

Na stanju
+

46,90 kn (PDV uključen)
Osobe  koje imaju hrapave, suhe ruke s grubom, napuknutom kožom od manualnog rada ili sati provedenih u vrtu kunu se o ovoj iznimno učinkovitoj, hidratizirajućoj i hranjivoj kremi za ruke.
Na stanju
+

64,90 kn (PDV uključen)

Za njegu i hidrataciju stopala. Sadrži antibakterijska i protugljivična eterična ulja.

EXP: 08/2016

Na stanju
+

81,90 kn (PDV uključen)
Ispitivanja pokazuju da će melem smanjiti tvrdu, nažuljanu i napuknutu kožu do 75 posto unutar 28 dana. Naša nagrađivani melem za zadebljanu kožu jamči brze rezultate i olakšanje od neugodno tvrde, napuknute kože.
Na stanju
+

43,90 kn (PDV uključen)
Pomaže umiriti umorne i bolne udove, zglobove i daje potpunu relaksaciju živčanom sustavu i mišićima.
Na stanju
+

129,90 kn (PDV uključen)

Naše najprodavanije ulje za lice i tijelo. Ovo ulje protiv starenja kože također pomaže smanjiti pojavu ožiljaka, strija, opekotina, nepravilnosti i neujednačen ton kože.

Na stanju
+