Filter Filter

365 Nature

365 nature je brend posvećen formuliranju i proizvodnji premium prirodne kozmetike i inovativnih dodataka prehrani. Transformiramo mudrost i snagu prirode u proizvode za ljepotu i zdravlje. Biramo isključivo provjerene i dokazano djelotvorne sastojke koje donose maksimalne rezultate.

365 nature se sastoji od grupa proizvoda koji su rezultat rada priznatih autoriteta za prirodnu kozmetiku, iskusnih holističkih stručnjaka i farmaceuta.


Inovativni dodaci prehrani u spreju

Ponosni smo na cijelu liniju djelotvornih formula dodataka prehrani koji sadrže prirodne te vitaminsko-mineralne sastojke za maksimalnu učinkovitost i podršku zdravlju.

Praktična aplikacija u spreju omogućava optimalnu biodostupnost djelatnih tvari. Veganske formule.

Premium uljne kapi konoplje od organske sirovine, različitih potencija

Proizvodi ne sadrže štetne tvari, umjetna sladila i bojila, GMO-sastojke, nisu testirani na životinjama i veganski su.

 

149,90 kn (PDV uključen)
Aktivna tvar kurkume – kurkumin, u ovoj se formuli nalazi u optimalnoj dozi visoke apsorpcije zahvaljujući tekućem liposomalnom obliku koji osigurava odličnu biodostupnost.
Na stanju
+

138,90 kn (PDV uključen)
Doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava, smanjuje umor i iscrpljenost, potiče stvaranje kolagena, osigurava normalnu apsorpciju željeza te povoljno utječe na funkcioniranje živčanog sustava.
Na stanju
+

89,90 kn (PDV uključen)
Ovaj praktičan i djelotvoran oralni dodatak prehrani u spreju sadrži selen - esencijalni mikroelement neophodan za normalno funkcioniranje štitnjače i imunološkog sustava.
Na stanju
+

238,90 kn (PDV uključen)
Zahvaljujući sinergijskom djelovanju aktivnih vitaminsko-mineralnih sastojaka Pro Cardio Formula doprinosi zdravlju srca i krvnih žila.
Na stanju
+

149,00 kn (PDV uključen)
Vitamin C odlične biodostupnosti u kapsulama.
Na stanju
+

89,00 kn (PDV uključen)
Vitamin K2 pridonosi normalnom zgrušavanju krvi i održavanju normalnih kostiju. Pripravak u obliku oralnog spreja posebno se preporučaju osobama koje ne vole ili ne mogu s lakoćom gutati kapsule i tablete.
Na stanju
+

189,00 kn (PDV uključen)
Čisti ekstrakt fermentiranog crnog češnjaka s liposomalnim vitaminom C te D3, B12, cinkom, selenom i bakrom.
Na stanju
+

99,00 kn (PDV uključen)
Doprinosi normalnom stvaranju crvenih krvnih stanica, smanjuje umor i iscrpljenost, doprinosi normalnom funkcioniranju živčanog sustava.
Na stanju
+

89,00 kn (PDV uključen)
Vitamin D3 doprinosi normalnoj funkciji imuniteta te održavanju normalnih kostiju i zuba.
Na stanju
+

69,90 kn (PDV uključen)

Sadrži 1000mg djelatne tvari na 100ml proizvoda po čemu je jedinstven na tržištu.

Na stanju
+

89,90 kn (PDV uključen)
Ova formula u obliku oralnog spreja s melatoninom i ekstraktima matičnjaka i pasiflore postat će vaš najbolji prijatelj za slatke i ugodne snove. Zahvaljujući praktičnom pakiranju u spreju brzo se apsorbira u krvotok i uvijek ga možete imati pri ruci.
Na stanju
+

99,90 kn (PDV uključen)
Q10 oralni sprej s klinički dokazanom superiornom bioraspoloživosti i optimalnom apsorpcijom sadrži u vodi topivi Q10. Zahvaljujući praktičnom pakiranju u spreju ovaj dodatak uvijek možete imati pri ruci.
Na stanju
+