Cordyceps 600 mg 120 kapsula - Swanson

SW1716T
Koristi se od davnina u Kini kao adaptogena i energetska gljiva.
18,90   (142,40 kn)
(PDV uključen)
+
  • Dostupnost u dućanu

Cordyceps je gljiva  s dvogodišnjim ciklusom, a parazitira na ličinkama planinskih kukaca te razara unutrašnjost ličinke kukca. Koristi se od davnina u Kini kao adaptogena i energetska gljiva. Podnosi najekstremnije uvjete života, a sadrži razne tvari poput enzima, aminokiselina, beta glukana i drugih hranjivih tvari. Posebno važan sastojak je kordicepin.

Upute za upotrebu: Uzima se 1 kapsula 2 puta na dan s čašom vode uz obrok

Napomene: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze se ne smiju prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

Upozorenje: Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama.

Swanson Cordyceps 600 mg 120 kapsula., dodatak prehrani

Neto količina: 120 kapsula

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi (2 kapsule): Ekstrakt micelija gljive kordiceps (Paecilomyces hepiali) 1200 mg

Sastojci: ekstrakt micelija gljive kordiceps (Paecilomyces hepiali), želatinska kapsula, tvar za povećanje volumena: mikrokristalična celuloza (biljno vlakno), tvar za sprečavanje zgrudnjavanja: magnezijev stearat

Upute za upotrebu: Uzima se 1 kapsula 2 puta na dan s čašom vode uz obrok

Napomene: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze se ne smiju prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

Upozorenje: Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama.

Uvjeti čuvanja: Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25°C.

Najbolje upotrijebiti do kraja: Otisnuto na ambalaži

Proizvođač: SWANSON Health Products, 4075 40 TH AVE SW, FARGO, ND 58104, SAD

Zemlja porijekla: SAD

Odgovoran za RH: Terra Organica d.o.o., Antuna Bauera 16, 10000 Zagreb

Brand:
Swanson
Pakiranje:
120 kapsula/tableta
Primjena:
  • Adaptogen
Status na tržištu:
  • dodatak prehrani
Stavlja na tržište / Odgovoran za RH:
  • Terra Organica d.o.o., Zagreb, Antuna Bauera 16
Kordiceps je vrsta kineske gljive tisućama godina poznat kao najbolji prirodni afrodizijak, sredstvo za jačanje imuniteta , jačanje energije i izdržljivosti. Bez konkurencije je najjače sredstvo za jačanje energije.

Ljekovita svojstva kordicepsa:

1. Bolesti dišnih organa.

Kašalj, slabost, otežano disanje, znojenje, pobolijevanje izazvano slabošću pluća, tromošću i drugi pokazatelji.

Kod smanjene aktivnosti pluća uz uzimanje ovih preparata može se postići vrlo dobar učinak. Kod liječenja tuberkoloze pluća, astme, emfizema pluća kordiceps može dati vrlo dobre rezultate.


2. Bolesti bubrega.

Suvremena medicina dokazala je da kordiceps poboljšava izmjenu tvari bubrega, dinamiku stanica u tkivu bubrega, pomaže ekskreciji urotoksina, olakšava stanje ili obnavlja bubrežne cijevi i glomerule nakon patoloških ili medikamentoznih trauma, spriječava ponovnu zarazu bubrega i hiperfosforemije, učinkovito zadržava proces pogoršanja uroteokikoze. Za odstranjenje podmukle boli u križama i u nogama, spriječavanje polucije i čestog mokrenja kordiceps daje vrlo dobre rezultate, što je veoma važno za ljude koji imaju bolesti bubrega.


3. Bolesti srčanih krvnih žila.

Kordiceps može umjereno i stalno povećavati krvotok koronarnih žila, regulirati odnos kalcija i fosfora u krvi. On je vrlo cijenjen preparat za stabilno liječenje koronarnih bolesti srca. Za održavanje koncentracije trombocita kalogenog podrijetla u arterijama kordiceps daje vrlo značajne rezultate. Koeficijent inhibicije dostiže 13,3-48,5%.


4. Hepatitis, ciroza jetre.

Kordiceps može neposredno poboljšati funkciju jetre. Vrlo je djelotvoran u preventivi ciroze jetre. Još do danas nema u Kini i drugim zemljama djelotvornoga lijeka za liječenje ciroze jetre.


5. Bolesti krvi.

Kod liječenja trombocitopenične purpure pomoćni ljekoviti efekt kordicepsa je vrlo dobar. Kordiceps može također poboljšati stanje ljudi koji boluju od leukemije, sprječava njezin prijelaz u zloćudni stadij.


6. Onkološke bolesti, rak.

Budući da kordiceps ima svestrano ljekovito i reprodukcijsko djelovanje na glavne organe kao jetra, bubrezi, krvne žile srca i dišne putove, to za liječenje bolesti povezanih s rakom u zadnjem stadiju, također je učinkovit. Kordiceps omogućava uništenje glavnog žarišta zloćudne bolesti navedenih organa, produžuje rok funkcioniranja tih organa i poboljšava njihovo stanje. Osimtoga kordiceps može povećati djelovanje leukocita pa se mogu redovito provoditi kemoterapije. Za bolesnike s dobroćudnim tumorom mozga kordiceps je idealno sredstvo za stabilno liječenje.


7. Antitoksično djelovanje.

Kordiceps s umjerenim ljekovitim svojstvom bez toksičnih tvari može poboljšati dinamiku jetrenih stanica, bubrega, pluća i izmjenu tvari u cijelom organizmu, a to omogućuje organizmu izbacivanje iz tijela toksičnih tvari, a među njima i toksičnih ostataka od lijekova.


Kordiceps je izvrsno sredstvo za poboljšanje imuniteta, efikasan kao antibakterijsko i antivirusno sredstvo, ima svojstvo zadržavati rast i razvoj pneumokoka, zlatnog stafilokoka, virusa i herpesa i hepatitisa. Poboljšava razmjenu tvari, jača krvotok, izbacuje toksine i štetne tvari, sprječava nastanak tromboze, rast metastaza i guši centar karcinoma. Jača aktivnost leukocita i zato poboljšava zdravstveno stanje bolesnika od leukemije i drugih onkoloških bolesnika nakon kemoterapije.

Dobri rezltati su kod liječenja dobroćudnog tumora. Preporuča se kod poboljšanja imuniteta, kod infekcijskih bolesti dišnih puteva, mokraćnih kanala, upale jajnika kod žena i prostate kod muškaraca, kod virusnog hepatitisa, kožnog lišaja i bradavica. Jako je dobar kod bolesti srca i krvnih žila kao preventiva ili kod rehabiltiacije, kod bolesti bubrega radi izbacivanja toksina, drobi kamenac i izbacuje pjesak, kod preventive ciroze jetre, naročito kod hepatitisa, kod preventiva u onkologiji.
Samo registrirani kupci koji su kupili ovaj proizvod putem web shopa mogu ostaviti recenziju. Ako ste kupili ovaj proizvod, molimo kliknite na Prijava kako biste se ulogirali.

Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja bilo kakvih dodataka prehrani konzultirati s liječnikom.

Kod nekih dodataka prehrani razlikuju se upute za uzimanje na hrvatskoj i originalnoj deklaraciji. To je rezultat različitih pravilnika o dodacima prehrani u različitim državama. Molimo držite se one doze koju Vam je preporučila stručna osoba.

Kod nekih dodataka prehrani natpis na ambalaži djeluje kao da je doza po kapsuli/tableti veća nego što se navodi u nazivu proizvoda i sastavu. Naime, američki proizvođači na ambalažu često pišu velikim slovima (američku) dnevnu dozu, a onda sitnim slovima "u dnevnoj dozi". Npr kapsule koje imaju 400 mg nečega u američkoj dnevnoj dozi (recimo 2 kapsule), po kapsuli imaju 200 mg nečega, kako je ispravno navedeno u nazivu/sastavu proizvoda. Dnevne doze se razlikuju od države do države i ovise o pravilnicima o dodacima prehrani koji su na snazi u konkretnoj državi.

Kod nekih dodataka prehrani rok trajanja na originalnoj ambalaži je označen sa EXP (upotrijebiti do) ili Best By (najbolje upotrijebiti do). "Najbolje upotrijebiti do" ne znači istek roka trajanja, odnosno "uporijebiti do". "Upotrijebiti do" se odnosi na datum do kad je proizvod siguran za upotrebu, a "najbolje upotrijebiti do" se odnosi na optimalnu kvalitetu proizvoda, ali je isti i nakon tog datuma siguran za upotrebu. Kod nekih dodataka prehrani oznaka na originalnoj ambalaži je MFG, što označava datum proizvodnje (Manufacture Date), a rok trajanja je označen na hrvatskoj deklaraciji (obično 2 godine od datuma MFG).

Recenzije korisnika odražavaju iskustva kupaca sa određenim proizvodom, te Terra Organica nije odgovorna za opise djelovanja, svojstva proizvoda i savjete koje korisnici u svojim iskustvima navode.

Način isporuke se bira u obrascu za završetak narudžbe:

1. dostavnom službom GLS (uobičajena isporuka 1-5 radnih dana od narudžbe/uplate)

  • 0,00 € (besplatno) za narudžbe iznad 40 € vrijednosti
  • 4 € za narudžbe ispod 40 € vrijednosti

Na ovaj trošak može se obračunati i:

  • + 1,50 € za opciju plaćanja pouzećem (ako je opcija dostupna), neovisno o visini narudžbe 

Naknade za plaćanje pouzećem obračunava se neovisno o visini narudžbe i dostavnih troškova.

Kupac od dostavne službe dobiva e-mail i SMS sa podacima o paketu i okvirnom vremenu dostave. Vrijeme dostave nije moguće birati. CCa sat vremena prije dostave dostavljač zove primatelja.

2. osobnim preuzimanjem u našoj trgovini

Preuzimanje naručenih artikala moguće je isključivo nakon naše obavijesti da je narudžba spremna za preuzimanje. Ovakve narudžbe plaćaju se unaprijed - kartično ili uplatom na račun. Nije moguće plaćanje web shop narudžbi pri preuzimaju u dućanu.

U dućanu, naravno, možete kupovati i bez prethodne web narudžbe, kao i u bilo kojem drugom dućanu.

 

Dostavu vršimo samo unutar RH. Minimalni iznos narudžbe je 10 €.

 

Naručene proizvode je moguće platiti:

  • unaprijed na naš transakcijski račun (opća uplatnica, virman, internet bankarstvo - bonus: dvostruki bodovi)
  • karticama online (Visa, MasterCard, Maestro, Diners, Discover) - samo jednokratno
  • gotovinom kod preuzimanja (pouzećem) uz naknadu od 1,50 €

Naknada za plaćanje pouzećem naplaćuje se neovisno o visini narudžbe i dostavnih troškova. Naknada za plaćanje pouzećem je dodatan iznos koji se zbraja s troškom dostave, a obračunava se uvijek, neovisno o visini narudžbe. 

Ovisno o broju narudžbi i naših kapaciteta pakiranja, ponekad gasimo ili ograničavamo mogućnost plaćanja pouzećem, kako bismo stigli obraditi sve narudžbe. Također, sve narudžbe s opcijom plaćanja pouzećem, a neispravnim kontakt podacima (telefon, mail, pun mailbox itd.) storniramo.

Željeni način plaćanja bira se u obrascu za završetak narudžbe - moguće je birati samo između ponuđenih u trenutku predaje narudžbe.

Narudžbe koje se preuzimaju u našem dućanu moguće je platiti samo unaprijed, kartično ili uplatom na račun (ako kupujete u dućanu bez prethodne web narudžbe - načini plaćanja u dućanu su gotovina i kartice).

 

Naš jedini dućan nalazi se u Zagrebu, u ulici Antuna Bauera 16

Radno vrijeme dućana: PON-PET 09:00-20:00, subotom 09:00-14:00. 

PLAĆANJE: U dućanu je omogućeno plaćanje gotovinom te karticama jednokratno: Visa, MasterCard, Maestro i Diners. Za iznose iznad 80 € / 602,76 kn moguće je plaćanje na 2 rate Dinersom te Zaba/Erste Maestrom i MasterCardom, a za iznose iznad 120 € / 904,14 kn na 3 rate navedenim karticama. 

 

RASPOLOŽIVOST PROIZVODA S WEB SHOPA U DUĆANU:

1. Raspoloživost artikala u dućanu označena je za većinu proizvoda na web shopu - do informacije se dolazi klikom na link "provjeri dostupnost u dućanu" koji se nalazi ispod gumba DODAJ U KOŠARICU.

2. Telefonske rezervacije za kupnju u dućanu nisu moguće, jedina mogućnost rezervacije je web narudžba s opcijom preuzimanja u dućanu (takve narudžbe se plaćaju unaprijed, uplatom na račun ili kartično, a preuzimaju isključivo nakon e-mail obavijesti da je roba spremna za preuzimanje).

3. PROIZVODI U ČIJEM NAZIVU PIŠE TRAJNO NEDOSTUPNO trajno su nedostupni i više ih nemamo u ponudi (i ne znamo ima li ih itko igdje ;)).

4. Nismo upoznati s ponudom drugih dućana u Zagrebu, Hrvatskoj i izvan Hrvatske - dakle ne znamo gdje osim kod nas možete kupiti to što želite kupiti :). Možda google zna?

5. Cijene u dućanu su jednke cijenama na našoj (dakle ovoj) web stranici, a ne nekoj drugoj stranici. Akcije nisu nužno jednake u dućanu i web shopu. Ne znamo kakve su cijene na drugim prodajnim mjestima - to morate provjeriti kod njih.

 

Podaci o proizvodima na web shopu (uključujući fotografije) informativnog su karaktera i trudimo se ažurirati ih u skladu s promjenama od strane proizvođača. Zbog mogućih odstupanja molimo vas da prije uporabe proizvoda pročitate točne informacije na samom proizvodu.

 

Gdje kupiti?
Osim putem internet trgovine, proizvode je moguće kupiti u našem dućanu u Zagrebu, u Bauerovoj 16, od pon-pet 09:00-20:00 te subotom 09:00-14:00. Dostupnost u dućanu je označena kod svakog artikla.
Načini plaćanja
Narudžbe predane putem internet trgovine mogu se platiti uplatom na račun, kartično te pouzećem uz naknadu od 1,50 € (naknada za plaćanje pouzećem nije trošak dostave - dostava se obračunava odvojeno). Način plaćanja bira se u obrascu za završetak narudžbe.
Dostava
Dostavljamo samo unutar Hrvatske. Cijena osnovne dostave iznosi 4 € za narudžbe do 40 € vrijednosti, te 0 € za narudžbe iznad 40,00 € vrijednosti. Odvojeno od troška osnovne dostave obračunava se naknada od 1,50 € u slučaju plaćanja pouzećem (neovisno o visini narudžbe i već obračunatih dostavnih troškova).

Savršeni partneri: