Cordyceps Sinensis Mushroom 600 mg 120 kapsula - Swanson

SW1716T
Gljiva kordiceps sadrži velik broj enzima, aminokiselina, vitamine C i E te minerale, koenzim Q10, a ima i snažno antioksidativno djelovanje.
199,90 kn
(PDV uključen)
+
 • Trošak dostave
 • Načini plaćanja
 • Gdje kupiti?
Cordyceps Sinensis ljekovita gljiva. Prirodna je pomoć pri regulaciji metabolizma tekućina, unaprijeđuje proizvodnju stanične energije i iskoristivosti kisika u tijelu. Učinkovito povećava imunitet organizma kao komplementarni dio terapija kod kancerogenih oboljenja te povećava kvalitetu življenja. Pomaže pri optimizaciji rada bubrega i značajna je pomoć u terapijama kod bolesti bubrega. Idealna pomoć sportašima te osobama s povećanim fizičkim naporima. Cordyceps povećava respiratornu aktivnost metabolizma i regulira metabolizam mliječne kiseline.

U drevnoj istočnjačkoj medicini Cordyceps gljive su se koristile za jačanje organizma nakon iscrpljivanja ili dugotrajne bolesti, kod impotencije, bolesti dišnog sustava...

Također od davnina se smatra i učinkovitim afrodizijakom.

Primjena: 2 kapsule dnevno popiti sa 2 dcl vode. Dvije kapsule sadrže 1,2 g ekstrakta micelija gljive kordiceps.
• prirodna pomoć pri regulaciji metabolizma tekućina, unaprijeđuje proizvodnju stanične energije i iskoristivost kisika u tijelu
• učinkovito povećava imunitet kao komplementarni dio terapija kod kancerogenih oboljenja te povećava kvalitetu življenja
• pomaže pri optimizaciji rada bubrega i značajna je pomoć u terapijama kod bolesti bubrega
• povećava respiratornu aktivnost metabolizma za 71% i regulira metabolizam mliječne kiseline pa je idealna pomoć sportašima te osobama s povećanim fizičkim naporima
• jača organizam nakon iscrpljivanja ili dugotrajne bolesti
• učinkoviti afrodizijak

Supplement Facts

Serving Size 2 Capsules

Servings Per Container 60

 Amount Per Serving% Daily Value
Cordyceps (Paecilomyceshepiali) (deep-layer cultivated mycelia extract) 1.2 g *

*Daily Value not established.

Other ingredients: Gelatin, microcrystalline cellulose (plant fiber), magnesium stearate.

Suggested Use: As a dietary supplement, take two capsules two times per day with water.

Brand:
Swanson
Primjena:
 • Afrodizijak
 • Antioksidans
 • Bronhitis
 • Cirkulacija
 • Dijabetes
 • Funkcija mozga
 • Giht
 • Hepatitisi
 • Herpes
 • Hipertenzija
 • Jačanje imuniteta
 • Kašalj
 • Kronični umor
 • Krvožilni sustav
 • Podiže energiju
 • Povišen kolesterol
 • Prevencija bubrežnih kamenaca
 • Regeneracija jetre
 • Reumatoidni artritis
 • Srčane tegobe
 • Trigliceridi
Status na tržištu:
 • dodatak prehrani
Kordiceps je vrsta kineske gljive tisućama godina poznat kao najbolji prirodni afrodizijak, sredstvo za jačanje imuniteta , jačanje energije i izdržljivosti. Bez konkurencije je najjače sredstvo za jačanje energije.

Ljekovita svojstva kordicepsa:

1. Bolesti dišnih organa.

Kašalj, slabost, otežano disanje, znojenje, pobolijevanje izazvano slabošću pluća, tromošću i drugi pokazatelji.

Kod smanjene aktivnosti pluća uz uzimanje ovih preparata može se postići vrlo dobar učinak. Kod liječenja tuberkoloze pluća, astme, emfizema pluća kordiceps može dati vrlo dobre rezultate.


2. Bolesti bubrega.

Suvremena medicina dokazala je da kordiceps poboljšava izmjenu tvari bubrega, dinamiku stanica u tkivu bubrega, pomaže ekskreciji urotoksina, olakšava stanje ili obnavlja bubrežne cijevi i glomerule nakon patoloških ili medikamentoznih trauma, spriječava ponovnu zarazu bubrega i hiperfosforemije, učinkovito zadržava proces pogoršanja uroteokikoze. Za odstranjenje podmukle boli u križama i u nogama, spriječavanje polucije i čestog mokrenja kordiceps daje vrlo dobre rezultate, što je veoma važno za ljude koji imaju bolesti bubrega.


3. Bolesti srčanih krvnih žila.

Kordiceps može umjereno i stalno povećavati krvotok koronarnih žila, regulirati odnos kalcija i fosfora u krvi. On je vrlo cijenjen preparat za stabilno liječenje koronarnih bolesti srca. Za održavanje koncentracije trombocita kalogenog podrijetla u arterijama kordiceps daje vrlo značajne rezultate. Koeficijent inhibicije dostiže 13,3-48,5%.


4. Hepatitis, ciroza jetre.

Kordiceps može neposredno poboljšati funkciju jetre. Vrlo je djelotvoran u preventivi ciroze jetre. Još do danas nema u Kini i drugim zemljama djelotvornoga lijeka za liječenje ciroze jetre.


5. Bolesti krvi.

Kod liječenja trombocitopenične purpure pomoćni ljekoviti efekt kordicepsa je vrlo dobar. Kordiceps može također poboljšati stanje ljudi koji boluju od leukemije, sprječava njezin prijelaz u zloćudni stadij.


6. Onkološke bolesti, rak.

Budući da kordiceps ima svestrano ljekovito i reprodukcijsko djelovanje na glavne organe kao jetra, bubrezi, krvne žile srca i dišne putove, to za liječenje bolesti povezanih s rakom u zadnjem stadiju, također je učinkovit. Kordiceps omogućava uništenje glavnog žarišta zloćudne bolesti navedenih organa, produžuje rok funkcioniranja tih organa i poboljšava njihovo stanje. Osimtoga kordiceps može povećati djelovanje leukocita pa se mogu redovito provoditi kemoterapije. Za bolesnike s dobroćudnim tumorom mozga kordiceps je idealno sredstvo za stabilno liječenje.


7. Antitoksično djelovanje.

Kordiceps s umjerenim ljekovitim svojstvom bez toksičnih tvari može poboljšati dinamiku jetrenih stanica, bubrega, pluća i izmjenu tvari u cijelom organizmu, a to omogućuje organizmu izbacivanje iz tijela toksičnih tvari, a među njima i toksičnih ostataka od lijekova.


Kordiceps je izvrsno sredstvo za poboljšanje imuniteta, efikasan kao antibakterijsko i antivirusno sredstvo, ima svojstvo zadržavati rast i razvoj pneumokoka, zlatnog stafilokoka, virusa i herpesa i hepatitisa. Poboljšava razmjenu tvari, jača krvotok, izbacuje toksine i štetne tvari, sprječava nastanak tromboze, rast metastaza i guši centar karcinoma. Jača aktivnost leukocita i zato poboljšava zdravstveno stanje bolesnika od leukemije i drugih onkoloških bolesnika nakon kemoterapije.

Dobri rezltati su kod liječenja dobroćudnog tumora. Preporuča se kod poboljšanja imuniteta, kod infekcijskih bolesti dišnih puteva, mokraćnih kanala, upale jajnika kod žena i prostate kod muškaraca, kod virusnog hepatitisa, kožnog lišaja i bradavica. Jako je dobar kod bolesti srca i krvnih žila kao preventiva ili kod rehabiltiacije, kod bolesti bubrega radi izbacivanja toksina, drobi kamenac i izbacuje pjesak, kod preventive ciroze jetre, naročito kod hepatitisa, kod preventiva u onkologiji.
Molimo kliknite na Prijava kako biste napisali osvrt.

Svojstva, djelovanje, indikacije i način primjene opisani su u stručnoj literaturi i na internet stranicama posvećenim aromaterapiji, ljekovitom bilju i zdravom životu. Navedeni podaci informativnog su karaktera i ne sadrže medicinske informacije. Terra Organica d.o.o. nije odgovorna za njihovu točnost.

Eterična i biljna ulja, hidrolati i gline, osim onih kod kojih je to izričito naglašeno, u RH nisu registrirana kao hrana ili dodatak prehrani  (što ne znači da konkretan proizvod nije u EU registriran kao dodatak prehrani, hrana ili začinski ekstrakt za hranu - ove informacije smo  za većinu proizvoda naveli kao dodatne informacije u rubrici značajke, kao smjernice o kvaliteti proizvoda). Na tržištu se najčešće nalaze kao sirovine, što znači da o krajnjem korisniku i granicama njegova znanja ovisi za što će koristiti konkretan proizvod.

Sirovine (kozmetičke sirovine, gline, većina eteričnih i biljnih ulja i hidrolata) ne dolaze uz uputstvo za upotrebu (kao što uz ulje i brašno ne dolazi recept za baklavu). 

Dodaci prehrani nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. Ukoliko uzimate bilo kakve lijekove, trudni ste ili dojite, prije uzimanja dodataka prehrani molimo konzultirati se sa svojim liječnikom.

Kod nekih dodataka prehrani razlikuju se upute za uzimanje na hrvatskoj i originalnoj deklaraciji. To je rezultat različitih pravilnika o dodacima prehrani u različitim zemljama. Molimo držite se one doze koju Vam je preporučila stručna osoba.

Za primjenu eteričnih i biljnih ulja, hidrolata, glina, dodataka prehrani i ostalih proizvoda u terapeutske svrhe potražite savjet liječnika / fitoaromaterapeuta.

Recenzije korisnika u rubrici "ISKUSTVA" odražavaju iskustva kupaca sa određenim proizvodom, te Terra Organica nije odgovorna za opise djelovanja, svojstva proizvoda i savjete koje korisnici u svojim iskustvima navode.

Gdje kupiti?
Osim putem naše internet trgovine, proizvode je moguće kupiti i u našem dućanu u Zagrebu, Antuna Bauera 16, od pon-pet 09:00-20:00 te subotom od 09:00-14:00.
Naručivanje
Osim putem internet trgovine, narudžbu možete predati i na broj 01/5576-044 (u slučaju krajnje nužde ;)), radnim danom 09:00-16:00. Broj služi isključivo za predaju narudžbi.
Načini plaćanja
Narudžbe predane putem internet trgovine mogu se platiti pouzećem, uplatom na račun ili karticama. Način plaćanja se bira kod završetka kupnje.
Dostava
Izbor između isporuke dostavnom službom ili preuzimanja u našem dućanu vrši se na kraju kupnje. Dostava je besplatna za narudžbe iznad 300,00 kn. Dostava se vrši samo unutar Hrvatske.