Upozorenje Na ovim web stranicama koristimo kolačiće i potrebni su za ispravno funkcioniranje stranice. Saznajte više o našoj politici primjene kolačića u uvjetima korištenja. OK

    Brze narudžbe: 099 6555 999 (pon-pet 09:00-17:00)
Besplatna dostava za narudžbe iznad 300,00 kn

Zelena glina

Argital zelena glina posebice je rijetka zbog svojeg specifičnog staništa; nastala je prije otprilike 7 do 16 milijuna godina, kada je Zemlja vrvjela bogatsvom životne snage. Te su pradavne i dragocjene sile ostale zadržane i sačuvane u Argital glini koja ih nesebično ispušta prilikom svake primjene. Stanište Argital gline je otok Sicilija gdje sunčana razdoblja prevladavaju veći dio godine. U ljetnim mjesecima, kada je energija Sunca naintenzivnija, glina se iskopava i ostavlja sušiti na suncu.Zahvaljujući visokoj kvaliteti apsorpcije koju posjeduje sunčeva svjetlost, glina ispoljava neuobičajeno bogatsvo sastojaka. Nakon sušenja na suncu, Argital zelena glina se melje u posebnim mlinovima dok se ne dobije vrlo fin prašak, tj. fina zelena glina.

Za oralnu upotrebu se koristi glina sa oznakom "ventilirana", no imajte na umu da u RH ni jedna glina nije registrirana kao dodatak prehrani!

Slični proizvodi

GZ05-250

Za detaljan opis kliknite na naziv proizvoda.

+

GZ06-3000

Za detaljan opis kliknite na naziv proizvoda.

+

GZ07-3000

Za detaljan opis kliknite na naziv proizvoda.

+

GZ01-100/400/1350
Glina, zelena spremna za upotrebu - Cattier
  66,50 kn (PDV uključen)

Za detaljan opis kliknite na naziv proizvoda.

+