Tensivel XXI (maslina, glog, imela) 30 kapsula - Soria Natural

SN-10061
Pomoć kod visokog krvnog tlaka.
130,00 kn
(PDV uključen)
+
 • Trošak dostave
 • Načini plaćanja
 • Dostupnost u dućanu

Kapsule Tensivel XXI produljenim vremenskim oslobađanjem sadrže

liofilizirani ekstrakt lista masline
liofilizirani ekstrakt gloga
liofilizirani ekstrakt bijele imele

XXI kapsule su novost na tržištu dodataka prehrani. Produženo oslobađanje aktivnih tvari omogućuje korištenje samo jedne kapsule u 12 sati.

Svaka kapsula sadži liofilizirane ekstrakte biljaka u formi mikrosfera, od čega svaka ovojnica sadrži drugačiji postotak. 25% mikrosfera nema ovojnice, daljnih 25% imaju jedan sloj, sljedećih 25% imaju dva sloja i posljednjih 25% ima tri sloja ovojnice što nam omogućuje postepeno, vremensko otpuštanje aktivnih sastojaka svakih 3 sata (1 kapsula ima djelovanje od 12 sati!)

Nakon što je kapsula konzumirana, celulozna ovojnica se rastapa u želucu i mikrosfere se otpuštaju i njihova aktivnost počinje odmah. Ostatak mikrosfera svoju aktivnost počinju nakon otapanja njihove ovojnice.

DOZIRANJE: 1 kapsula svakih 12 sati sa velikom čašom vode.

UPOZORENJA: Pacijente sa niskim tlakom molimo da se savjetuju sa stručnom osobom (liječnikom ili farmaceutom prije uzimanja Tensivela.

Sadržaj: 30 kapsula

Proizvodi XXI produljenog oslobađanja ne sadrže bojila i konzervanse. Kapsule su biljnog porijekla čime su pogodni i za vegetarijance.

Dodatak prehrani.

Kvaliteta i certifikati: GMP i ISO 9001 i ISO 14001 standarda u proizvodnji.

GLOG INDIKACIJE: U tradicionalnoj fitoaromaterapiji glog se primjenjuje kao “lijek za srce”, što je i dokazano brojnih kliničkim i farmakološkim studijama. Može se primjenjivati u ranim stadijima srčanog zatajenja (rane koronarne insuficijencije i zatajenja srčanog mišića. Prema EFSA-i (Europska agencija za sigurnost hrane.), glog potpomaže srčane funkcije, održava zdravlje srca i normalan krvni tlak te potpomaže cirkulaciju i opuštanje.

LIST MASLINE INDIKACIJE: Tradicionalno, list masline (Olea europaea L) se koristio kao hipotenziv (za smanjenje tlaka), hipoglikemik (sa snižavanje šećera u krvi), diuretik i antipiretik (snižavanje temperature).
Standardizirano na 1 kapsula
EDS (2 kapsule)
Oleuropein

 

Olea europaea L.

Crataegus oxycantha L.

Viscum album L.

Oligomeric proanthocyanidins

drugi flavonoidi

 

33.75 mg

 

200 mg

63 mg

37 mg

9.3 mg

0,9 mg

 

67.5 mg

400 mg

126 mg

74 mg

18.6 mg

1.8 mg

Standardizirano na 1 kapsula
EDS (2 kapsule)
Oleuropein

 

Olea europaea L.

Crataegus oxycantha L.

Viscum album L.

Oligomeric proanthocyanidins

drugi flavonoidi

33.75 mg

 

200 mg

63 mg

37 mg

9.3 mg

0,9 mg

67.5 mg

 

400 mg

126 mg

74 mg

18.6 mg

1.8 mg

Brand:
Soria Natural
Primjena:
 • Ateroskleroza
 • Dijabetes
 • Hipertenzija
 • Imunitet
 • Imunomodulator
 • Krvožilni sustav
 • Nervoza
 • Protuupalno
 • Smirujuće
 • Srčane tegobe
Status na tržištu:
 • dodatak prehrani

Nema podataka

Molimo kliknite na Prijava kako biste napisali osvrt.

Svojstva, djelovanje, indikacije i način primjene opisani su u stručnoj literaturi i na internet stranicama posvećenim aromaterapiji, ljekovitom bilju i zdravom životu. Navedeni podaci informativnog su karaktera i ne sadrže medicinske informacije. Terra Organica d.o.o. nije odgovorna za njihovu točnost.

Eterična i biljna ulja, hidrolati i gline, osim onih kod kojih je to izričito naglašeno, u RH nisu registrirana kao hrana ili dodatak prehrani  (što ne znači da konkretan proizvod nije u EU registriran kao dodatak prehrani, hrana ili začinski ekstrakt za hranu - ove informacije smo  za većinu proizvoda naveli kao dodatne informacije u rubrici značajke, kao smjernice o kvaliteti proizvoda). Na tržištu se najčešće nalaze kao sirovine, što znači da o krajnjem korisniku i granicama njegova znanja ovisi za što će koristiti konkretan proizvod. Sva eterična ulja potrebno je razrijediti prije nanošenja na kožu.

Sirovine (kozmetičke sirovine, gline, većina eteričnih i biljnih ulja i hidrolata) ne dolaze uz uputstvo za upotrebu (kao što uz ulje i brašno ne dolazi recept za baklavu). 

Kod nekih dodataka prehrani razlikuju se upute za uzimanje na hrvatskoj i originalnoj deklaraciji. To je rezultat različitih pravilnika o dodacima prehrani u različitim zemljama. Molimo držite se one doze koju Vam je preporučila stručna osoba.

Za primjenu eteričnih i biljnih ulja, hidrolata, glina, dodataka prehrani i ostalih proizvoda u terapeutske svrhe potražite savjet liječnika / fitoaromaterapeuta.

Recenzije korisnika odražavaju iskustva kupaca sa određenim proizvodom, te Terra Organica nije odgovorna za opise djelovanja, svojstva proizvoda i savjete koje korisnici u svojim iskustvima navode.

Podaci o proizvodima na web shopu (uključujući fotografije) informativnog su karaktera i trudimo se ažurirati ih u skladu s promjenama od strane proizvođača. Zbog mogućih odstupanja molimo vas da prije uporabe proizvoda pročitate točne informacije na samom proizvodu.

 

Gdje kupiti?
Osim putem internet trgovine, proizvode je moguće kupiti u našem dućanu u Zagrebu, u Bauerovoj 16, od pon-pet 09:00-20:00 te subotom 09:00-14:00. Raspoloživost u dućanu je jednaka raspoloživosti na webu.
Načini plaćanja
Narudžbe predane putem internet trgovine mogu se platiti uplatom na račun, kartično ili pouzećem (uz naknadu od 15 kn). Način plaćanja se bira kod završetka kupnje.
Dostava
Dostava je besplatna za narudžbe iznad 300,00 kn (naknada za plaćanje pouzećem iznosi 15,00 kn). Isporuka najčešće unutar 1-3 radna dana. Dostavljamo samo unutar Hrvatske.