[TRAJNO NEDOSTUPNO] Stribor Marković: Fitoaromaterapija

301

Knjiga zbilja NIJE raspoloživa.

Prema zadnjim informacijama, čeka se novo izdanje - dakle, čeka se da autor izmjeni što je naumio :).

I tako već duže vrijeme (četiri-pet godina).

NEMA. Ne znamo kada će biti i hoće li biti. Najbolje je obratiti se autoru.

319,00 kn
(PDV uključen)
Nema na stanju

Terra Organica d.o.o. će dodati Vašu e-mail adresu na posebnu mailing listu za obavijest o raspoloživosti ovog proizvoda. Kada proizvod bude ponovno na stanju, dobit ćete automatsku e-mail obavijest o tome, nakog čega će Vaša e-mail adresa biti izbrisana s te mailing liste.

Podatak o Vašoj e-mail adresi je vidljiv administratorima naše internet trgovine u periodu od prijave na listu do automatske obavijesti o raspoloživosti. Ukoliko želite da se Vaši osobni podaci izbrišu (e-mail adresa), molimo pošaljite e-mail na shop@terra-organica.hr.

Više o našoj politici zaštite privatnosti možete pronaći OVDJE.

Dodaj u listu želja Dodaj u usporednu listu
  • Trošak dostave
  • Načini plaćanja
  • Dostupnost u dućanu

Dr. sc. Stribor Marković
FITOAROMATERAPIJA
monografije esencijalnih ulja i ljekovitih biljaka
temelji fitoaromaterapije

tvrdi uvez, format 17,6 x 25 cm
488 stranica
166 fotografija u boji, 101 ilustracija, 33 tablice

Ova knjiga po prvi put na hrvatskom jeziku kemijski i botanički precizno opisuje esencijalna (eterična) ulja, njihovo djelovanje na ljudski organizam, te djelovanje najvažnijih, uglavnom klinički ispitanih ljekovitih biljaka. Budući da daje vrlo opširan uvod iz temeljnih znanosti potrebnih za rad aromaterapeuta i fitoterapeuta, može se shvatiti kao udžbenik za ova dva, danas vrlo popularna, zanimanja.

U knjizi se nalaze:

  • 82 monografije s opisanih 226 esencijalnih ulja
  • 75 monografija ljekovitih biljaka
  • 15 monografija biljnih (baznih) ulja.

Svaka monografija esencijalnog ulja ili ljekovite biljke detaljno opisuje:

  • botaničko-kemijske karakteristike i farmakološko djelovanje pojedinog esencijalnog ulja ili ljekovite biljke
  • bolesti u kojima su ulje ili biljka indicirani te na koje se točno načine koriste za pojedine tegobe (izbjegnuto je leksikonsko nabrajanje svih mogućih indikacija kakvo je prisutno u mnogim dosadašnjim aromaterapijskim knjigama, a koje je zbunjivalo čitatelja ostavljajući ga bez konkretnih naputaka kako upotrijebiti neko esencijalno ulje za određenu tegobu - dermalno, inhalacijski, oralno, rektalno…?)
  • mjere opreza i kontraindikacije, te s kojim se lijekovima ne smiju koristiti.

Knjiga sadrži i poglavlje jednostavnih i korisnih praktičnih savjeta u obliku pitanja i odgovora te rječnik stručnih pojmova s kojima se aromaterapeuti i fitoterapeuti najčešće susreću.

Knjiga je koncipirana tako da će biti jednako zanimljiva i korisna stručnjacima (farmaceutima, liječnicima i terapeutima) kao i svakome drugome tko želi naučiti nešto više o aromaterapiji i fitoterapiji. Nadamo se da će ova knjiga pridonijeti ozbiljnijem shvaćanju djelotvornosti aromaterapije i fitoterapije u liječenju brojnih tegoba i bolesti. Također se nadamo da će se aromaterapija početi doživljavati doista kao terapija , a ne kao bilo što gdje se koriste esencijalna ulja.

Centar Cedrus

Pogledaj knjigu (pdf): FITOAROMATERAPIJA

Nema podataka

Molimo kliknite na Prijava kako biste napisali osvrt.

Podaci o proizvodima na web shopu (uključujući fotografije) informativnog su karaktera i trudimo se ažurirati ih u skladu s promjenama od strane proizvođača. Zbog mogućih odstupanja molimo vas da prije uporabe proizvoda pročitate točne informacije na samom proizvodu.

 

Gdje kupiti?
Osim putem internet trgovine, proizvode je moguće kupiti u našem dućanu u Zagrebu, u Bauerovoj 16, od pon-pet 09:00-20:00 te subotom 09:00-14:00. Raspoloživost u dućanu je jednaka raspoloživosti na webu.
Načini plaćanja
Narudžbe predane putem internet trgovine mogu se platiti uplatom na račun, kartično ili pouzećem (uz naknadu od 15 kn). Način plaćanja se bira kod završetka kupnje.
Dostava
Dostava je besplatna za narudžbe iznad 300,00 kn (naknada za plaćanje pouzećem iznosi 15,00 kn). Isporuka najčešće unutar 1-3 radna dana. Dostavljamo samo unutar Hrvatske.