[TRAJNO NEDOSTUPNO] Stribor Marković: Fitoaromaterapija

301

Knjiga zbilja NIJE raspoloživa.

Prema zadnjim informacijama, čeka se novo izdanje - dakle, čeka se da autor izmjeni što je naumio :).

I tako već duže vrijeme (dvije-tri godine).

NEMA. Ne znamo kada će biti. Najbolje je obratiti se autoru.

319,00 kn
(PDV uključen)
Nema na stanju

Terra Organica d.o.o. će dodati Vašu e-mail adresu na posebnu mailing listu za obavijest o raspoloživosti ovog proizvoda. Kada proizvod bude ponovno na stanju, dobit ćete automatsku e-mail obavijest o tome, nakog čega će Vaša e-mail adresa biti izbrisana s te mailing liste.

Podatak o Vašoj e-mail adresi je vidljiv administratorima naše internet trgovine u periodu od prijave na listu do automatske obavijesti o raspoloživosti. Ukoliko želite da se Vaši osobni podaci izbrišu (e-mail adresa), molimo pošaljite e-mail na shop@terra-organica.hr.

Više o našoj politici zaštite privatnosti možete pronaći OVDJE.

Dodaj u listu želja Dodaj u usporednu listu
  • Trošak dostave
  • Načini plaćanja
  • Gdje kupiti?

Dr. sc. Stribor Marković
FITOAROMATERAPIJA
monografije esencijalnih ulja i ljekovitih biljaka
temelji fitoaromaterapije

tvrdi uvez, format 17,6 x 25 cm
488 stranica
166 fotografija u boji, 101 ilustracija, 33 tablice

Ova knjiga po prvi put na hrvatskom jeziku kemijski i botanički precizno opisuje esencijalna (eterična) ulja, njihovo djelovanje na ljudski organizam, te djelovanje najvažnijih, uglavnom klinički ispitanih ljekovitih biljaka. Budući da daje vrlo opširan uvod iz temeljnih znanosti potrebnih za rad aromaterapeuta i fitoterapeuta, može se shvatiti kao udžbenik za ova dva, danas vrlo popularna, zanimanja.

U knjizi se nalaze:

  • 82 monografije s opisanih 226 esencijalnih ulja
  • 75 monografija ljekovitih biljaka
  • 15 monografija biljnih (baznih) ulja.

Svaka monografija esencijalnog ulja ili ljekovite biljke detaljno opisuje:

  • botaničko-kemijske karakteristike i farmakološko djelovanje pojedinog esencijalnog ulja ili ljekovite biljke
  • bolesti u kojima su ulje ili biljka indicirani te na koje se točno načine koriste za pojedine tegobe (izbjegnuto je leksikonsko nabrajanje svih mogućih indikacija kakvo je prisutno u mnogim dosadašnjim aromaterapijskim knjigama, a koje je zbunjivalo čitatelja ostavljajući ga bez konkretnih naputaka kako upotrijebiti neko esencijalno ulje za određenu tegobu - dermalno, inhalacijski, oralno, rektalno…?)
  • mjere opreza i kontraindikacije, te s kojim se lijekovima ne smiju koristiti.

Knjiga sadrži i poglavlje jednostavnih i korisnih praktičnih savjeta u obliku pitanja i odgovora te rječnik stručnih pojmova s kojima se aromaterapeuti i fitoterapeuti najčešće susreću.

Knjiga je koncipirana tako da će biti jednako zanimljiva i korisna stručnjacima (farmaceutima, liječnicima i terapeutima) kao i svakome drugome tko želi naučiti nešto više o aromaterapiji i fitoterapiji. Nadamo se da će ova knjiga pridonijeti ozbiljnijem shvaćanju djelotvornosti aromaterapije i fitoterapije u liječenju brojnih tegoba i bolesti. Također se nadamo da će se aromaterapija početi doživljavati doista kao terapija , a ne kao bilo što gdje se koriste esencijalna ulja.

Centar Cedrus

Pogledaj knjigu (pdf): FITOAROMATERAPIJA

Nema podataka

Molimo kliknite na Prijava kako biste napisali osvrt.
Gdje kupiti?
Osim putem naše internet trgovine, proizvode je moguće kupiti i u našem dućanu u Zagrebu, Antuna Bauera 16, od pon-pet 09:00-20:00 te subotom od 09:00-14:00.
Naručivanje
Osim putem internet trgovine, narudžbu možete predati i na broj 01/5576-044 (u slučaju krajnje nužde ;)), radnim danom 09:00-16:00. Broj služi isključivo za predaju narudžbi.
Načini plaćanja
Narudžbe predane putem internet trgovine mogu se platiti pouzećem, uplatom na račun ili karticama. Način plaćanja se bira kod završetka kupnje.
Dostava
Izbor između isporuke dostavnom službom ili preuzimanja u našem dućanu vrši se na kraju kupnje. Dostava je besplatna za narudžbe iznad 300,00 kn. Dostava se vrši samo unutar Hrvatske.