Pregnacare Breast Feeding (za dojilje) 56 tbl + 28 kps - Vitabiotics

VB-606

Pregnacare formula za dojilje sadrži sve potrebne vitamine i minerale te esencijalne masne kiseline, poput DHA omega-3 masne kiseline, važne za razvoj djetetova mozga i vida. 15% dječjeg mozga formirat će se nakon rođenja, za vrijeme dojenja, pri čemu DHA ima iznimnu ulogu. Sigurni smo da svojem djetetu želite dati svu DHA koja mu je potrebna.

EXP: 04/2024

19,80   (149,18 kn)
(PDV uključen)
+
 • Dostupnost u dućanu

FORMULA ZA SVE NOVE MAME I NJIHOVE BEBE

Zdrava i raznovrsna prehrana najvažnija je za mlade mame koje doje. Dojenje se uvijek preporuča budući da majčino mlijeko sadrži antitijela za imunitet i nutrijente potrebne za razvoj bebe. Pregnacare formula za dojilje sadrži sve potrebne vitamine i minerale te esencijalne masne kiseline, poput DHA omega-3 masne kiseline, važne za razvoj djetetova mozga i vida.

Pregnacare postnatal formula za majke koje doje formulirana je sa željom da nove mame budu sigurne kako će njihova beba od rođenja dobiti sve potrebne nutrijente neophodne za pravilan razvoj.

Pregnacare za dojilje u jednom pakiranju sadrži dvije vrste tableta:

Postnatal tableta
 700 mg kalcija, vitamin K, D i magnezij koji doprinose razvoju kostiju
 vitamin B6, niacin i željezo koje doprinosi metabolizmu stvaranja energije
 10 mcg vitamina D, baš onoliko koliko treba, plus 18 suportirajućih mikronutrijenata

DHA Omega-3 kapsula
 za dojilje preporučenih 300 mg DHA po kapsuli
 farmaceutske čistoće, višestruko koncentrirana omega-3 iz Norveške
 DHA je naročito potrebna za razvoj dječjeg mozga

15% dječjeg mozga formirat će se nakon rođenja, za vrijeme dojenja, pri čemu DHA ima iznimnu ulogu. Sigurni smo da svojem djetetu želite dati svu DHA koja mu je potrebna.

Pregnacare BREAST-feeding formula za dojilje

Zdrava i raznovrsna prehrana od osobite je važnosti dobro zdravlje majke čije tijelo treba proizvesti hranjivo mlijeko za vrijeme dojenja. Dojenje se svakako preporuča budući da majčino mlijeko sadrži antitijela važna za imunitet i nutrijente za razvoj. Pregnacare za dojilje je sveukupna formula koja u istom pakiranju sadrži tabletu vitamina i minerala te kapsulu najboljeg DHA ribljeg ulja.

Zašto uzimati Pregnacare formulu za dojilje?

Ova formula je dio Pregnacare linije proizvoda za trudnice i dojilje. Posebno je formulirana kako bi zadovoljila potrebe majke i dojenčeta za vitaminima, mineralima i omega-3 masnim kiselinama. Pregnacare Breast-feeding formulu za dojilje možete uzimati i ukoliko ne dojite, u periodu od 6 do 9 mjeseci nakon poroda, kao nadomjestak za nutrijente potrošene u vrijeme trudnoće.

Pažljiva potpora bez prekomjernih količina

Pregnacare za dojilje je brižljivo formuliran od strane stručnjaka sa namjerom da osigura razumne, balansirane količine vitamina i minerala. Svi nutrijenti u formulu su uključeni temeljem potvrđenih znanstvenih istraživanja, u idealnim omjerima, upravo za majke koje doje.

Pregnacare za dojilje osigurava

 • Dovoljnu količinu kalcija, vitamina K & D i magnezija koji doprinose razvoju normalnih kostiju
 • Vitamin B6, niacin (vit B3), željezo i magnezij koji doprinose stvaranju energije
 • 10 mcg vitamina D3, upravo onoliko koliko preporučuju stručnjaci
 • 300 mg DHA koja pridonosi razvoju oka i mozga fetusa i dojenčadi
 • najbolji omega-3 koncentrat iz Norveške

Dodatne karakteristike

 • Ne sadrži gluten
 • Ne sadrži umjetne boje
 • Ne sadrži konzervanse, soli, plijesan
 • Nije testiran na životinjama

Pakiranje: 84 tablete (56 postnatal tableta + 28 Omega-3 DHA kapsula)

Način primjene: Dvije postnatal tablete plus jedna Omega-3 kapsula na dan. Tablete uzeti s vodom i progutati. Ne žvakati. Ne uzimati na prazan želudac. Ova formula zamjenjuje ostale Pregnacare proizvode. Nije potrebno dodatno uzimati multivitaminske pripravke. Sadrži vitamin K. Ukoliko uzimate antikoagulanse prije upotrebe ovog proizvoda konzultirajte svog liječnika.

Napomene: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

EXP: 04/2024

Pregnacare Post-natal  
Sadrži u dnevnoj dozi (dvije tablete):   %P.U.
Vitamin D3 (kolekalciferol) 10 µg 200
Vitamin E (D-alfa tokoferil sukcinat) 20 mg 167
Vitamin K (K1, fitomenadion) 70 µg 93
Vitamin C (askorbinska kiselina) 70 mg 88
Vitamin B1 (tiamin mononitrat) 5 mg 455
Vitamin B2 (riboflavin) 2 mg 143
Niacin (nikotinamid) 20 mg 125
Vitamin B6 (piridoksin hidroklorid) 10 mg 714
Folna kiselina (pteroilmonoglutaminska kiselina) 400 µg 200
Vitamin B12 (cijanokobalamin) 6 µg 240
Biotin 150 µg 300
Pantotenska kiselina (kalcijev D-pantotenat) 6 mg 100
Kalcij (kalcijev karbonat) 700 mg 88
Magnezij (magnezijev oksid) 150 mg 40
Željezo (željezov fumarat) 16 mg 114
Cink (cinkov sulfat) 15 mg 150
Bakar (bakrov sulfat) 1.000 µm 100
Selen (natrijev selenat) 30 µg 55
Jod (kalijev jodid) 150 µg 100
Betakaroten (prirodni) 2 mg *

Sastojci: emulgator: maltodekstrin; magnezijev oksid, tvar protiv zgrudnjavanja: mikrokristalna celuloza; askorbinska kiselina (nosač: hidroksipropilmetilirana celuloza), željezov fumarat, tabletna ovojnica (hidroksipropilmetilirana celuloza, hidroksipropilceluloza, kaprilni trigliceridi, prirodna bojila: titanijev dioksid, željezovi oksidi; glicerin, pročišćeni talk), cinkov sulfat, tvari protiv zgrudnjavanja: silicijev dioksid, stearinska kiselina, magnezijev stearat; nikotinamid, piridoksin hidroklorid, betakaroten (nosač: škrob, voda, antioksidans: DL-alfa tokoferol), kalcijev D-pantotenat, cijanokobalamin (nosač: maltodekstrin, trinatrijev citrat, limunska kiselina), D-alfa tokoferil sukcinat, kolekalciferol (nosač: akacija, sukroza, kukuruzni škrob, trigliceridi srednjeg lanca, antioksidans: DL-alfa tokoferol), tiamin monotitrat, riboflavin, bakrov sulfat, fitomenadion (nosač: akacija, sukroza), pteroilmonoglutaminska kiselina, kalijev jodid, biotin, natrijev selenat.
Informacije o alergenima: vidi sastojke tiskane bold. Sadrži soju.

 
Pregnacare DHA Omega-3  
Sadrži u dnevnoj dozi (jedna kapsula):   %P.U.
Omega-3 riblje ulje 600 mg *
 – DHA (dokozaheksaenska kiselina) 300 mg *
 – EPA (eikozapentaenska kiselina 60 mg *

Sastojci: koncentrat ribljeg ulja, kapsula (želatina farmaceutske čistoće, glicerin, prirodno ulje limuna)
Informacije o alergenima: vidi sastojke tiskane bold. Sadrži ribu.

Način primjene: Uzeti dvije Pregnacare tablete i jednu Pregnacare Omega-3 kapsulu dnevno uz glavni obrok. Ne žvakati. Možete početi uzimati u bilo koje vrijeme nakon poroda.
Napomene: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.
Upozorenje: Pregnacare sadrži vitamin K. Ukoliko uzimate antikoagulatnte prije uzimanja ovog proizvoda obratite se liječniku. Ovaj proizvod sadrži željezo koje u prekomjernim količinama može izazvati štetne posljedice kod vrlo male djece.

Brand:
Vitabiotics
Pakiranje:
84 tablete/kapsule
Primjena:
 • Antioksidans
 • Ateroskleroza
 • Atopijski dermatitis
 • Depresija
 • Ekcemi
 • Funkcija mozga
 • Hipertenzija
 • Krvožilni sustav
 • Povišen kolesterol
 • Protuupalno
 • Reumatoidni artritis
 • Reumatske tegobe
 • Srčane tegobe
 • Trigliceridi
 • Zdravlje očiju
Status na tržištu:
 • dodatak prehrani
Ostale značajke:
 • bez glutena
Stavlja na tržište / Odgovoran za RH:
 • VITAL-TRGOVINA d.o.o., Zagreb, Tina Ujevića 15
Iznimno zadovoljna ovim proizvodom. U trudnoći sam pila vitamine za trudnice od istog proizvođača te sam nakon poroda nastavila s istim brendom još nekoliko mjeseci. Uspoređivala sam količinu vitamina i minerala u ovom i drugim proizvodima za dojilje dostupnima u ljekarnama i drogerijama i ovaj proizvod je imao količinski veće miligramaže bitnih minerala poput željeza npr. Nisam imala nikakve neželjene nuspojave na ovaj proizvod, dapače, odlično sam ga podnosila.
Samo registrirani kupci koji su kupili ovaj proizvod putem web shopa mogu ostaviti recenziju. Ako ste kupili ovaj proizvod, molimo kliknite na Prijava kako biste se ulogirali.

Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja bilo kakvih dodataka prehrani konzultirati s liječnikom.

Kod nekih dodataka prehrani razlikuju se upute za uzimanje na hrvatskoj i originalnoj deklaraciji. To je rezultat različitih pravilnika o dodacima prehrani u različitim državama. Molimo držite se one doze koju Vam je preporučila stručna osoba.

Kod nekih dodataka prehrani natpis na ambalaži djeluje kao da je doza po kapsuli/tableti veća nego što se navodi u nazivu proizvoda i sastavu. Naime, američki proizvođači na ambalažu često pišu velikim slovima (američku) dnevnu dozu, a onda sitnim slovima "u dnevnoj dozi". Npr kapsule koje imaju 400 mg nečega u američkoj dnevnoj dozi (recimo 2 kapsule), po kapsuli imaju 200 mg nečega, kako je ispravno navedeno u nazivu/sastavu proizvoda. Dnevne doze se razlikuju od države do države i ovise o pravilnicima o dodacima prehrani koji su na snazi u konkretnoj državi.

Kod nekih dodataka prehrani rok trajanja na originalnoj ambalaži je označen sa EXP (upotrijebiti do) ili Best By (najbolje upotrijebiti do). "Najbolje upotrijebiti do" ne znači istek roka trajanja, odnosno "uporijebiti do". "Upotrijebiti do" se odnosi na datum do kad je proizvod siguran za upotrebu, a "najbolje upotrijebiti do" se odnosi na optimalnu kvalitetu proizvoda, ali je isti i nakon tog datuma siguran za upotrebu. Kod nekih dodataka prehrani oznaka na originalnoj ambalaži je MFG, što označava datum proizvodnje (Manufacture Date), a rok trajanja je označen na hrvatskoj deklaraciji (obično 2 godine od datuma MFG).

Recenzije korisnika odražavaju iskustva kupaca sa određenim proizvodom, te Terra Organica nije odgovorna za opise djelovanja, svojstva proizvoda i savjete koje korisnici u svojim iskustvima navode.

Način isporuke se bira u obrascu za završetak narudžbe:

1. dostavnom službom GLS (uobičajena isporuka 1-5 radnih dana od narudžbe/uplate)

 • 0,00 € (besplatno) za narudžbe iznad 40 € vrijednosti
 • 4 € za narudžbe ispod 40 € vrijednosti

Na ovaj trošak može se obračunati i:

 • + 1,50 € za opciju plaćanja pouzećem (ako je opcija dostupna), neovisno o visini narudžbe 

Naknade za plaćanje pouzećem obračunava se neovisno o visini narudžbe i dostavnih troškova.

Kupac od dostavne službe dobiva e-mail i SMS sa podacima o paketu i okvirnom vremenu dostave. Vrijeme dostave nije moguće birati. CCa sat vremena prije dostave dostavljač zove primatelja.

2. osobnim preuzimanjem u našoj trgovini

Preuzimanje naručenih artikala moguće je isključivo nakon naše obavijesti da je narudžba spremna za preuzimanje. Ovakve narudžbe plaćaju se unaprijed - kartično ili uplatom na račun. Nije moguće plaćanje web shop narudžbi pri preuzimaju u dućanu.

U dućanu, naravno, možete kupovati i bez prethodne web narudžbe, kao i u bilo kojem drugom dućanu.

 

Dostavu vršimo samo unutar RH. Minimalni iznos narudžbe je 10 €.

 

Naručene proizvode je moguće platiti:

 • unaprijed na naš transakcijski račun (opća uplatnica, virman, internet bankarstvo - bonus: dvostruki bodovi)
 • karticama online (Visa, MasterCard, Maestro, Diners, Discover) - samo jednokratno
 • gotovinom kod preuzimanja (pouzećem) uz naknadu od 1,50 €

Naknada za plaćanje pouzećem naplaćuje se neovisno o visini narudžbe i dostavnih troškova. Naknada za plaćanje pouzećem je dodatan iznos koji se zbraja s troškom dostave, a obračunava se uvijek, neovisno o visini narudžbe. 

Ovisno o broju narudžbi i naših kapaciteta pakiranja, ponekad gasimo ili ograničavamo mogućnost plaćanja pouzećem, kako bismo stigli obraditi sve narudžbe. Također, sve narudžbe s opcijom plaćanja pouzećem, a neispravnim kontakt podacima (telefon, mail, pun mailbox itd.) storniramo.

Željeni način plaćanja bira se u obrascu za završetak narudžbe - moguće je birati samo između ponuđenih u trenutku predaje narudžbe.

Narudžbe koje se preuzimaju u našem dućanu moguće je platiti samo unaprijed, kartično ili uplatom na račun (ako kupujete u dućanu bez prethodne web narudžbe - načini plaćanja u dućanu su gotovina i kartice).

 

Naš jedini dućan nalazi se u Zagrebu, u ulici Antuna Bauera 16

Radno vrijeme dućana: PON-PET 09:00-20:00, subotom 09:00-14:00. 

PLAĆANJE: U dućanu je omogućeno plaćanje gotovinom te karticama jednokratno: Visa, MasterCard, Maestro i Diners. Za iznose iznad 80 € / 602,76 kn moguće je plaćanje na 2 rate Dinersom te Zaba/Erste Maestrom i MasterCardom, a za iznose iznad 120 € / 904,14 kn na 3 rate navedenim karticama. 

 

RASPOLOŽIVOST PROIZVODA S WEB SHOPA U DUĆANU:

1. Raspoloživost artikala u dućanu označena je za većinu proizvoda na web shopu - do informacije se dolazi klikom na link "provjeri dostupnost u dućanu" koji se nalazi ispod gumba DODAJ U KOŠARICU.

2. Telefonske rezervacije za kupnju u dućanu nisu moguće, jedina mogućnost rezervacije je web narudžba s opcijom preuzimanja u dućanu (takve narudžbe se plaćaju unaprijed, uplatom na račun ili kartično, a preuzimaju isključivo nakon e-mail obavijesti da je roba spremna za preuzimanje).

3. PROIZVODI U ČIJEM NAZIVU PIŠE TRAJNO NEDOSTUPNO trajno su nedostupni i više ih nemamo u ponudi (i ne znamo ima li ih itko igdje ;)).

4. Nismo upoznati s ponudom drugih dućana u Zagrebu, Hrvatskoj i izvan Hrvatske - dakle ne znamo gdje osim kod nas možete kupiti to što želite kupiti :). Možda google zna?

5. Cijene u dućanu su jednke cijenama na našoj (dakle ovoj) web stranici, a ne nekoj drugoj stranici. Akcije nisu nužno jednake u dućanu i web shopu. Ne znamo kakve su cijene na drugim prodajnim mjestima - to morate provjeriti kod njih.

 

Podaci o proizvodima na web shopu (uključujući fotografije) informativnog su karaktera i trudimo se ažurirati ih u skladu s promjenama od strane proizvođača. Zbog mogućih odstupanja molimo vas da prije uporabe proizvoda pročitate točne informacije na samom proizvodu.

 

Gdje kupiti?
Osim putem internet trgovine, proizvode je moguće kupiti u našem dućanu u Zagrebu, u Bauerovoj 16, od pon-pet 09:00-20:00 te subotom 09:00-14:00. Dostupnost u dućanu je označena kod svakog artikla.
Načini plaćanja
Narudžbe predane putem internet trgovine mogu se platiti uplatom na račun, kartično te pouzećem uz naknadu od 1,50 € (naknada za plaćanje pouzećem nije trošak dostave - dostava se obračunava odvojeno). Način plaćanja bira se u obrascu za završetak narudžbe.
Dostava
Dostavljamo samo unutar Hrvatske. Cijena osnovne dostave iznosi 4 € za narudžbe do 40 € vrijednosti, te 0 € za narudžbe iznad 40,00 € vrijednosti. Odvojeno od troška osnovne dostave obračunava se naknada od 1,50 € u slučaju plaćanja pouzećem (neovisno o visini narudžbe i već obračunatih dostavnih troškova).

Povezani sadržaji

Omega 3 masne kiseline - znanstveno potvrđeno djelovanje

Omega-3 masne kiseline u kapsulama jedan su od cijenom najpristupačnijih pripravaka, a dokazano doprinose zdravlju organizma. Odobrene zdravstvene tvrdnje i brojna istraživanja koja potvrđuju djelotvornost stavljaju ih na sam vrh dodataka prehrani...
Nastavi čitati

Endokanabinoidi (metaboliti omega-3) koče rast stanica raka

Omega-3 masne kiseline u organizmu se prirodnim procesima pretvaraju u anti-tumorne molekule pod imenom endokanabinoidi. Kako im i ime sugerira, slični su kanabinoidima u marihuani, no nisu opijati i nemaju psihotropni utjecaj na svijest.
Nastavi čitati

Omega masne kiseline i njihova uloga u organizmu

Omega 3 masne kiseline ključne su za zdravlje srca, mozga, očiju i zglobova. Korisne su također tijekom trudnoće i dojenja te smanjuju kroničnu upalu…
Nastavi čitati