Pasji (vučji) trn, sjemenke (Hippophae rhamnoides) CO2 biljno ulje 10 mL - (kozmetička sirovina) Kemig

SH01-10
Regenerativno i protuupalno ulje, anti-age.
69,90 kn
(PDV uključen)
+
 • Trošak dostave
 • Načini plaćanja
 • Kupnja u dućanu

Ulje sjemenki pasjeg trna - SHAJIO Blackcurrant Seed Oil

Sirovina: Hippophae rhamnoides – Sjem.vučj.trna

INCI name: Hippophae rhamnoides (Sea Buckthorn) Seed Oil

Tehnologija: Superkritična CO2 ekstrakcija

Aromtech kompanija provela je tijekom posljednjih 15 godina niz istraživanja i razvojnih postupaka za ulje sjemenki vučjeg trna, kako bi kreirala pripravak / ekstrakt, koji bi dosegnuo najviše standarde u pogledu kvalitete. Godine istraživanja iznjedrile su vrijedne informacije i podatke o utjecaju varijeteta vučjeg trna, staništa biljke, vremenu branja, i parametrima obrađivanja biljke, na samu kvalitetu i sastavnice ulja. Vrlo je važno imati standardizirani nadzor nad sirovim materijalom tijekom postupka proizvodnje ulja vučjeg trna, jer jedino se na takav način može jamčiti njegova potpuno prirodna i izvorna čistoća.

Visokokvalitetno ulje sjemenki vučjeg trna je prepoznatljivo po ujednačenoj kombinaciji linolenske i alfa-linolenske kiseline, uz visoke koncentracije tokoferola. SHAJIO Ulje sjemenki vučjeg trna je potpuno čisto ulje koje djeluje na osnaženu mikrocirkulaciju, poboljšava epidermalnu regeneraciju, te posjeduje antiinflamatorni i blago analgetski učinak.

Bez zaostataka otapala.

Bez anorganskih soli.

Bez teških metala.

Aseptička ekstrakcijska metoda.

* SADRŽI PRIRODNE KAROTENOIDE I TOKOFEROLE

* ŠTITI OD PRIJEVREMENOG STARENJA KOŽE

* REGENERACIJA KOŽE I HIDRATACIJA

* IDEALNO ZA PRIRAVKE ZA ZAŠTITU OD SUNCA

Topljivost: bilj.ulja, sintetski trigliceridi

Fizikalni oblik: tekući ekstrakt

Preporučena koncentracija: 0.5-2.5%

Botanički naziv: Hippophae rhamnoides

Način dobivanja: CO2 ekstrakcijom

Proizvodi: Aromtech

Pakira: uvoznik/prodavatelj

 

TEHNIČKI PODACI

Naziv pripravka: SHAJIO Blackcurrant Seed Oil

Sirovina: Hippophae rhamnoides – Sjem.vučj.trna

INCI name: Hippophae rhamnoides (Sea Buckthorn) Seed Oil

Tehnologija: Superkritična CO2 ekstrakcija

Bez zaostataka otapala.

Bez anorganskih soli.

Bez teških metala.

Aseptička ekstrakcijska metoda. 

Topljivost: bilj.ulja, sintetski trigliceridi

Fizikalni oblik: tekući ekstrakt

Preporučena koncentracija: 0.5-2.5%

Brand:
Kemig
Pakiranje:
10 mL
Primjena:
 • Atopijski dermatitis
 • Ekcemi
 • Njega kože nakon sunčanja
 • Podočnjaci
 • Protuupalno
 • Regeneracija kože
 • Rozacea
 • Seboreja
 • Upalna stanja kože
Tip kože:
 • bore
 • suha
 • zrela
Status na tržištu:
 • kozmetička sirovina

Nema podataka

Napiši recenziju

Svojstva, djelovanje, indikacije i način primjene opisani su u stručnoj literaturi i na internet stranicama posvećenim aromaterapiji, ljekovitom bilju i zdravom životu. Navedeni podaci informativnog su karaktera i ne sadrže medicinske informacije. Terra Organica d.o.o. nije odgovorna za njihovu točnost.

Eterična i biljna ulja, hidrolati i gline, osim onih kod kojih je to izričito naglašeno, u RH nisu registrirana kao hrana ili dodatak prehrani  (što ne znači da konkretan proizvod nije u EU registriran kao dodatak prehrani, hrana ili začinski ekstrakt za hranu - ove informacije smo  za većinu proizvoda naveli kao dodatne informacije u rubrici značajke, kao smjernice o kvaliteti proizvoda). Na tržištu se najčešće nalaze kao sirovine, što znači da o krajnjem korisniku i granicama njegova znanja ovisi za što će koristiti konkretan proizvod.

Sirovine (kozmetičke sirovine, gline, većina eteričnih i biljnih ulja i hidrolata) ne dolaze uz uputstvo za upotrebu (kao što uz ulje i brašno ne dolazi recept za baklavu). 

Dodaci prehrani nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. Ukoliko uzimate bilo kakve lijekove, trudni ste ili dojite, prije uzimanja dodataka prehrani molimo konzultirati se sa svojim liječnikom.

Kod nekih dodataka prehrani razlikuju se upute za uzimanje na hrvatskoj i originalnoj deklaraciji. To je rezultat različitih pravilnika o dodacima prehrani u različitim zemljama. Molimo držite se one doze koju Vam je preporučila stručna osoba.

Za primjenu eteričnih i biljnih ulja, hidrolata, glina, dodataka prehrani i ostalih proizvoda u terapeutske svrhe potražite savjet liječnika / fitoaromaterapeuta.

Recenzije korisnika u rubrici "ISKUSTVA" odražavaju iskustva kupaca sa određenim proizvodom, te Terra Organica nije odgovorna za opise djelovanja, svojstva proizvoda i savjete koje korisnici u svojim iskustvima navode.

Kupnja u dućanu
Proizvode je moguće kupiti i u našem dućanu u Zagrebu, Antuna Bauera 16, od pon-pet 09:00-20:00 te subotom od 09:00-14:00.
Naručivanje
Osim putem internet trgovine, narudžbe primamo i telefonski na broj 01/5576-044, radnim danom 09:00-16:30.
Načini plaćanja
Narudžbe predane putem internet trgovine mogu se platiti pouzećem, uplatom na račun ili karticama. Način plaćanja se bira kod završetka kupnje.
Dostava
Izbor između isporuke dostavnom službom ili preuzimanja u našem dućanu vrši se na kraju kupnje. Dostava je besplatna za narudžbe iznad 300,00 kn.

Slični proizvodi

SH01-30
174,90 kn (PDV uključen)
Regenerativno i protuupalno ulje, anti-age.

SH01-50
264,90 kn (PDV uključen)
Regenerativno i protuupalno ulje, anti-age.

SH01-100
499,90 kn (PDV uključen)
Regenerativno i protuupalno ulje, anti-age.