Mini ručni bežični mikser s 4 nastavka, za izradu kozmetike

X-4151
Kozmetički mikser sastoji se od 4 različite miješalice koje vam omogućavaju stvaranje različitih krema, losiona i balzama.
139,90 kn
(PDV uključen)
+
  • Trošak dostave
  • Načini plaćanja
  • Dostupnost u dućanu

Mali ručni bežični mikser odličan je kod emulgiranja manjih količina krema, losiona ili balzama, te kod pripreme tekućih proizvoda dekorativne kozmetike.

U manjem volumenu odlično raspršuje prah (mica, pigmenti…) u tekućinu. Može se koristiti i kod pripreme bojila za sapune.

Iako malen, čvrste je konstrukcije sa kvalitetnim prihvatom alata. Radi na 2 baterije veličine AA koje ne dolaze uz mikser.

Upute:

Uklonite poklopac i umetnite dvije baterije veličine AA koje nisu uključene u ovo pakiranje. Postavite jedan od priloženih nastavaka i potopite u željenu tekućinu. Uključite mikser te miješajte sve dok ne postignete željenu teksturu. Isključite mikser i izvadite isti iz tekućine.

Mikser se aktivira držanjem prekidača. Prestankom držanja prekidača, mikser prestaje s radom.

U posudu za miješanje prvo stavite tekućinu, a zatim ostale sastojke. Prije uključivanja miksera, obavezno prvo uronite miješalice u tekućinu, a zatim uključite mikser.

Održavanje:

Preporučuje se nastavke prati ručno u toploj vodi s dodatkom sapunice. Mikser očistite uz pomoć vlažne krpe.

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE:

Model: Deluxe Cordless Mini Mixer
Materijal: Plastika i inox
Baterija: 2 baterije AA (nisu dio kompleta)
Dimenzije: 10 cmx 4 cm x 2,5 cm

Tako sam se radovala ovom mikseriću sve dok nisam prvi put pravila kremu i mješalica s plastičnim nastavkom (takva su tri od četri) se "rastopila"... ne znam zašto svi nastavci nisu od metala...Zbog toga ovaj proizvod ne preporučam. Šteta !
Molimo kliknite na Prijava kako biste napisali osvrt.
Gdje kupiti?
Osim putem naše internet trgovine, proizvode je moguće kupiti i u našem dućanu u Zagrebu, Antuna Bauera 16, od pon-pet 09:00-20:00 te subotom od 09:00-14:00.
Načini plaćanja
Narudžbe predane putem internet trgovine mogu se platiti pouzećem, uplatom na račun ili karticama. Način plaćanja se bira kod završetka kupnje.
Dostava
Izbor između isporuke dostavnom službom ili preuzimanja u našem dućanu vrši se na kraju kupnje. Dostava je besplatna za narudžbe iznad 300,00 kn. Dostava se vrši samo unutar Hrvatske.

Savršeni partneri: