Glog & Pasiflora EPS ekstrakt, 30 tableta - Phytostandard

PS-0358
Primjenjuje se kod nesanice, anksioznosti, stresa, nervoze.
151,90 kn
(PDV uključen)
+
 • Trošak dostave
 • Načini plaćanja
 • Dostupnost u dućanu

Pasiflora se uspješno koristi kod nervoze, nesanice, anksioznih stanja i tjeskobe. Pokazuje sedativno djelovanje na središnji i autonomni živčani sustav te djeluje hipnotički čime potiče fiziološko spavanje.

Glog je biljka tjeskobe i nervoze koje se subjektivno manifestiraju povećanim otkucajima srca.

PhytoPrevent Glog-Pasiflora tablete 

Ekstrakti se dobivaju novom metodom prerade i ekstrakcije koja je eksluzivni patent laboratorija PhytoPrevent – liksivijacija alkoholom (u rastućim koncentracijama etanola) čime je očuvan integritet biljke, a rezultat su ekstrakti veće molekularne raznolikosti, bržeg djelovanja te širih namjena.

NAČIN KORIŠTENJA: 1 tableta dnevno. 

NAPOMENA: Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Prekomjerna upotreba može imati laksativno djelovanje.

Upozorenje: Vremensko ograničenje primjene: 4 mjeseca. Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se trudnicama, dojiljama i djeci mlađoj od 12 godina.

SASTAV:

 • Ekstrakt cvjetnih izdanaka bijelog i crvenog gloga 40mg
 • Ekstrakt nadzemnog dijela pasiflore 160mg 

***

U laboratoriju PhytoPrevent proizvode se standardizirani ekstrakti svježih biljaka (EPS – Extraits fluides de Plantes Standardisés) isključivo organskog uzgoja koji zdravstvenim djelatnicima omogućuju individualizirani pristup pacijentu kroz propisivanje formulacija (kombinacija biljaka) prilagođenih specifičnim potrebama pacijenta.

Ekstrakti se dobivaju novom metodom prerade i ekstrakcije koja je eksluzivni patent laboratorija PhytoPrevent – liksivijacija alkoholom (u rastućim koncentracijama etanola) čime je očuvan integritet biljke, a rezultat su ekstrakti veće molekularne raznolikosti, bržeg djelovanja te širih namjena.

Više o primjeni pasiflore saznajte u članku:

PASIFLORA - POMOĆ KOD NERVOZA, NESANICE, ANKSIOZNOSTI

Sastojci u dnevnoj dozi: (=1 tableta)

Suhi ekstrakt cvjetnih izdanaka bijelog i crvenog gloga (Crataegus monogyna i oxyacantha L.) 40 mg

Suhi ekstrakt nadzemnog dijela pasiflore (Passiflora incarnata L.) 160 mg

Jedna tableta sadrži 40 mg suhog ekstrakta cvjetnih izdanaka bijelog i crvenog gloga (Crataegus monogyna i oxyacantha L.) (odgovara 80 mg do 160 mg cvjetnih izdanaka gloga crvenog i bijelog) u dnevnoj dozi; ekstrakcijsko otapalo: etanol 20-70% V/V.

Sastojci: suhi ekstrakt cvjetnih izdanaka bijelog i crvenog gloga (Crataegus monogyna L. i oxyacantha L., vlakna akacije), suhi ekstrakt nadzemnog dijela pasiflore (Passiflora incarnata L., vlakna akacije), punilo: mikrokristalična celuloza, silicijev dioksid, stabilizator: natrij kroskarmeloza; tvari za sprječavanje zgrudnjavanja: magnezijev stearat, silicijev dioksid.

Brand:
Phytostandard
Pakiranje:
30 tableta/kapsula
Uzgoj:
Organski (ekološki)
Primjena:
 • Anksioznost
 • Depresija
 • Nervoza
 • Nesanica
 • Stres
Status na tržištu:
 • dodatak prehrani

Nema podataka

Molimo kliknite na Prijava kako biste napisali osvrt.

Svojstva, djelovanje, indikacije i način primjene opisani su u stručnoj literaturi i na internet stranicama posvećenim aromaterapiji, ljekovitom bilju i zdravom životu. Navedeni podaci informativnog su karaktera i ne sadrže medicinske informacije. Terra Organica d.o.o. nije odgovorna za njihovu točnost.

Eterična i biljna ulja, hidrolati i gline, osim onih kod kojih je to izričito naglašeno, u RH nisu registrirana kao hrana ili dodatak prehrani  (što ne znači da konkretan proizvod nije u EU registriran kao dodatak prehrani, hrana ili začinski ekstrakt za hranu - ove informacije smo  za većinu proizvoda naveli kao dodatne informacije u rubrici značajke, kao smjernice o kvaliteti proizvoda). Na tržištu se najčešće nalaze kao sirovine, što znači da o krajnjem korisniku i granicama njegova znanja ovisi za što će koristiti konkretan proizvod. Sva eterična ulja potrebno je razrijediti prije nanošenja na kožu.

Sirovine (kozmetičke sirovine, gline, većina eteričnih i biljnih ulja i hidrolata) ne dolaze uz uputstvo za upotrebu (kao što uz ulje i brašno ne dolazi recept za baklavu). 

Dodaci prehrani nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. Ukoliko uzimate bilo kakve lijekove, trudni ste ili dojite, prije uzimanja dodataka prehrani molimo konzultirati se sa svojim liječnikom.

Kod nekih dodataka prehrani razlikuju se upute za uzimanje na hrvatskoj i originalnoj deklaraciji. To je rezultat različitih pravilnika o dodacima prehrani u različitim zemljama. Molimo držite se one doze koju Vam je preporučila stručna osoba.

Za primjenu eteričnih i biljnih ulja, hidrolata, glina, dodataka prehrani i ostalih proizvoda u terapeutske svrhe potražite savjet liječnika / fitoaromaterapeuta.

Recenzije korisnika u rubrici "ISKUSTVA" odražavaju iskustva kupaca sa određenim proizvodom, te Terra Organica nije odgovorna za opise djelovanja, svojstva proizvoda i savjete koje korisnici u svojim iskustvima navode.

Gdje kupiti?
Osim putem internet trgovine, proizvode je moguće kupiti u našem dućanu u Zagrebu, u Bauerovoj 16, od pon-pet 09:00-20:00 te subotom 09:00-14:00. Raspoloživost u dućanu je jednaka raspoloživosti na webu.
Načini plaćanja
Narudžbe predane putem internet trgovine mogu se platiti uplatom na račun, kartično ili pouzećem. Način plaćanja se bira kod završetka kupnje.
Dostava
Dostava je besplatna za narudžbe iznad 300,00 kn. Isporuka najčešće unutar 1-3 radna dana. Dostavljamo samo unutar Hrvatske.