NAJ brendovi NAJ brendovi

Florame [TRAJNO NEDOSTUPNO]

florame kozmetika

Mi smo entuzijastični tim čija je najveća želja raditi u tvrtci po mjeri čovjeka i prirode, u kojoj možemo dobiti najviše od biljaka i nas samih. Njegujemo poseban odnos s našim partnerima, kupcima i prijateljima, s kojma dijelimo isti pogled na život.

Naš pristup, koji za polaznu točku uzima vrhunsku kvalitetu proizvoda, jedan je od onih koji se temelje na istinskom razumijevanju ekologije. Ovaj pristup se ogleda u čijenici da prodajemo isključivo sirovine i proizvode iz organskog uzgoja i samoniklog, divljeg rasta, koji su dobiveni na način koji poštuje i prirodu i čovjeka, te u našim istraživačkim aktivnostima čiji je cilj razviti prirodne načine očuvanja proizvoda, te spojiti težnje agrikulture, kozmetike i zdravlja.

Specijaliziranji u proizvodnji sirovina za aromaterapiju, naši proizvodi se odlikuju kako tradicionalnim pristupom u proizvodnji, tako i modernim tehnologijama ispitivanja kakvoće, poput plinske kromatografije, kako bi naši kupci uvijek dobili istu kvalitetu proizvoda. Naša eterična ulja su botanički i kemijki definirana (kemotipizirana), hidrolati su bez dodataka sintetskih konzervansa i alkohola, i također su sterilno filtrirani.

Poštujemo načela fair tradea, a svi naši proizvodi imaju certifikate: Ecocert, Qualite France, Ulase, Agrocert, Aclave i certpaq, Agriculture Biologique, Nature Progres i nisu testirani na životinjama.

 

U ovoj kategoriji nema proizvoda.