Florame

 

"Ako se ne poštuje priroda, ne poštuje se ni čovjek"...

Priča o Floramu počinje davne 1990. godine na jugu Francuske, u području Provanse...

Florame je jedan od prvih proizvođača organske kozmetike na svijetu sa tradicijom punih 30 godina. Od samog početka cilj je potpuni sklad čovjeka i prirode. Danas Florame nudi vrlo širok asortiman proizvoda visoke kvalitete u segmentu higijene, kozmetike i aromaterapije. Svi proizvodi temelje se na eteričnim uljima visoke kvalitete dobivenim pod strogom kontrolom kvalitete.

Što kažu o sebi?

Mi smo entuzijastični tim čija je najveća želja raditi u tvrtci po mjeri čovjeka i prirode, u kojoj možemo dobiti najviše od biljaka i nas samih. Njegujemo poseban odnos s našim partnerima, kupcima i prijateljima, s kojma dijelimo isti pogled na život.

Naš pristup, koji za polaznu točku uzima vrhunsku kvalitetu proizvoda, jedan je od onih koji se temelje na istinskom razumijevanju ekologije. Ovaj pristup se ogleda u čijenici da prodajemo isključivo sirovine i proizvode iz organskog uzgoja i samoniklog, divljeg rasta, koji su dobiveni na način koji poštuje i prirodu i čovjeka, te u našim istraživačkim aktivnostima čiji je cilj razviti prirodne načine očuvanja proizvoda, te spojiti težnje agrikulture, kozmetike i zdravlja.

Poštujemo načela fair tradea, a svi naši proizvodi imaju certifikate: Ecocert, Qualite France, Ulase, Agrocert, Aclave i certpaq, Agriculture Biologique, Nature Progres i nisu testirani na životinjama.

Kako bi živjeli u skladu sa prirodom moramo tako i postupati. Prvi korak tome je upotreba proizvoda neškodljivih prirodi, ali i čovjeku. Organska eterična ulja temelj su ovih proizvoda. Ona imaju i terapeutsko djelovanje poznato godinama. Uđite u Florame svijet i oživite osjetila uz zdravu i njegovanu kožu...

U ovoj kategoriji nema proizvoda.