Sensitive linija (osjetljiva koža)

Alvina paleta proizvoda SENSITIVE jedinstveni je luksuz za osjetljivu kožu; 8 vrhunskih formula razvijenih i za njegu najosjetljivijih tipova kože. Iako je linija proizvoda SENSITIVE najbolje usklađena sa zahtjevima osjetljive kože, formule SENSITIVE prikladne su za sve tipove kože. SENSITIVE također blagotvorno djeluje na zrelu kožu i kožu koja pokazuje znakove starenja.

Svi su proizvodi iz kolekcije SENSITIVE hipoalergenski, stopostotno prirodni, bez alkohola i konzervansa, te, naravno, nisu testirani na životinjama, a sedam je formula u skladu s veganskim načelima. Proizvodi alva SENSITIVE pakiraju se u reciklirani i preradivi karton i, uz iznimku proizvoda BB Cream i Eye & Lip Care Cream, dolaze u recikliranim staklenim bočicama.

Četiri temeljna načela linije proizvoda SENSITIVE su sljedeća: kombiniranje jedinstvenih i učinkovitih sastojaka za intenzivnu i dugotrajnu njegu kože, intenzivna zaštita, učvršćivanje kože i hidratacija, kao i ublažujući i smirujući miris.

  1. 1. Lagana i iznimno blagotvorna organska biljna ulja s vrlo visokim udjelom antioksidansa koji pomažu smanjiti oksidacijski stres i potkrijepiti antioksidacijski obrambeni sustav tijela.
  2. 2. Patent SAD-a beta-(1,3/1,6)-glukan znatno pomaže s obnovom kože. Imunološki sustav kože je ojačan i dugoročna dermalna elastičnost je optimizirana.
  3. 3. Optimizirana kombinacija hijaluronskih kiselina niske i visoke molekulske težine ima dvostruko djelovanje: kao prvo, olakšava učvršćivanje kože i pomaže koži zadržati vlažnost, i kao drugo, prva linija obrane tijela – koža – ojačana je i zaštićena od bakterijskih napada.
  4. 4. Potpuno prirodni hipoalergenski miris razvili su glasoviti stručnjaci za mirise, Acorelle, čije je stručno poznavanje aromaterapije pomoglo stvaranju smirujućeg učinka koji umanjuje stres. Umirujući prirodni miris uvelike se oslanja na sandalovinu.


Stoga, kako sačuvati sve ove vrhunske prirodne sastojke? Kombinacija natrijeva levulinata, natrijeva anisata i glicerila kaprilata služi kao konzervans i, usprkos tomu što oni sami po sebi nisu konzervansi, njihovo kombinirano djelovanje stabilizira sadržaj proizvoda, čime se održava njihova cjelovitost i djelovanje.

Zasigurno ćete se složiti da je nova paleta alva SENSITIVE ponajbolja u kategoriji vrhunskih organskih proizvoda za njegu osjetljive kože.

U ovoj kategoriji nema proizvoda.