Sanddorn linija (anti age)

Njega protiv starenja kože Sanddorn je vrhunski organski sustav njege kože protiv starenja u srcu kojeg se nalazi hladno-prešano organsko ulje pasjeg trna. Ulje pasjeg trna jedno je od najvrednijih i najhranjivijih biljnih ulja i u Tibetu se stotinama godina cijeni kao učinkovita zaštita protiv potencijalno štetnih UV zraka te zbog svojih hidratantnih i pomlađujućih svojstava.

Ulje pasjeg trna ima prirodni zaštitni faktor i obiluje pro-vitaminom A, vitaminom E, karoteoidima i nezasićenim masnim kiselinama poput oleinske i palmitoleinske kiseline. Zbog toga su Sanddorn proizvodi idealni za normalnu i suhu kožu jer nakon tridesete godine naša koža neprestano gubi sposobnost zadržavanja vlage, što utječe na elastičnost kože.

U kombinaciji s odabranim aktivnim sastojcima za optimalni sklad poput jojobinog ulja, cupuaçu maslaca, matične mliječi, karite maslaca i hijaluronske kiseline, alva je razvila duboko hranjivu visoko učinkovitu vrhunsku njegu kože za žene iznad 30 godina. Ulje pasjeg trna koje alva koristi dolazi s organske plantaže pasjeg trna u Mecklenburg-Vorpommernu. To jamči najkraći put s malim utjecajem na okoliš, a istodobno osigurava najvišu kvalitetu.

U ovoj kategoriji nema proizvoda.