Prirodna kozmetika Prirodna kozmetika

Njega tijela

Od glave do pete, surovost života, utjecaj okoliša i još mnogi drugi čimbenici predstavljaju izazov s kojim se naša tijela trebaju odlučno nositi.

Ponekad nam u tome treba malo pomoći, a proizvodi za njegu tijela alva osmišljeni su s tim ciljem na umu. Od problema s prorijeđenom kosom do zadebljane kože na stopalima i suhe kože, alva ima cjeloviti izbor isprobanih, testiranih i pouzdanih proizvoda između kojih možete odabrati.

alva je tvorac suvremenog kristalnog dezodoransa. Odaberite između sprejeva, roll-on i dezodoransa u stiku bez mirisa ili roll-on dezodoransa namirisanih čistim organskim uljima; naši dezodoransi ne sadrže ni aluminij ni alkohol.

Također nudimo rješenja svakodnevnih problema: spriječite neugodnu i odbojnu zadebljanu kožu s našim međunarodno hvaljenim i klinički dokazanim melemom za zadebljanu kožu; njegujte suhu i dehidriranu kožu SalvaDermom i našim drugim neutralnim, hipoalergenim proizvodima za kožu; ojačajte prorijeđenu i beživotnu kosu s našom paletom proizvoda za njegu kose s kofeinom; smanjite vidljivost celulita intenzivnom zaglađujućom kremom i borite se protiv komaraca i ostalih letećih insekata kad putujete u toplije krajeve Effianom, našim klinički dokazanim najbolje prodavanim sredstvom protiv insekata.

U ovoj kategoriji nema proizvoda.