Prirodna kozmetika Prirodna kozmetika

Dekorativna kozmetika

alvina kozmetika COLEUR, alvina kolekcija Liquid Edition, i sad nova alvina kolekcija Green Equinox pomiče granice suvremene, prirodne i organske kozmetike. Upotreba jedinstvenih patentiranih sastojaka i najboljih prirodnih sastojaka koje pruža priroda znači da je alvina kozmetika prava inovacija.

alvina kolekcija kozmetike nudi mješavinu uzbudljivih boja kakvu biste očekivali od suvremene vodeće kozmetičke marke, ali stvarna inovacija je u sastojcima, za neke od kojih se zna da imaju pozitivan učinak na imunitet i borbu protiv starenja.

To čini alvinu kozmetiku prikladnom za sve tipove kože uključujući i one s osjetljivom i zrelom kožom, zahvaljujući traženim svojstvima patentiranog beta glukana koji potiče imunitet i zaustavlja starenje, koji koristimo u čitavoj paleti proizvoda.

Postignite efekt blistavih očiju s divnim bojama ili prigušenijim tonovima; istaknite usne ruževima koji vlaže usne, sjajilima i melemima; naglasite kožu toplim, prirodnim tonovima i inovativnim sastojcima ili upotrijebite svoju maštu i kreativnost s našom novom, hvaljenom i inovativnom mineralnom šminkom u prahu iz kolekcije Green Equinox.

Čisto i organsko... prirodno.
U ovoj kategoriji nema proizvoda.