Prirodna kozmetika Prirodna kozmetika

Parfemi i sprejevi za tijelo

Parfemi: 100% prirodan, certificiran, organski asortiman toaletnih voda i parfema sastavljen je od proizvoda specifičim po svojstvima eteričnih ulja koja karakteriziraju mirise u one koji: ENERGIZIRAJU, URAVNOTEŽUJU i UMIRUJU.

Parfemi se sastoje od pšeničnog alkohola, organskih eteričnih ulja s aktivnim svojstvima, i 100% organske cvjetne vode prilagođene svakom mirisu.

Novo roll on pakiranje posebno je dizajnirano kako bi Vam prenio novi izraz ljepote. Ono povećava blagodati parfema (anistres, relaksiranje, harmonija, uravnotežu, utjehu, okrepljuje) te garantira savršeno rasprostranjivanje mirisa na ključnim područjima tijela (zapešću, iza ušiju, plexus...).

Roll on parfem je jednostavan za korištenje i prenošenje(10ml) te nježan - u isto vrijeme praktičan i učinkovit.

Nanesite Acorelle parfem kad god vam odgovara, u bilo kojem trenutku.

Zahvaljujući rotirajućoj kuglici, roll on parfem omogućuje masažu ključnih područja krvotoka i delikatni parfem na vašem tijelu.

Direktni kontakt mirisa(obogaćenog eteričim uljima) s ključnim područjima na tijelu značajno povećava svojstva svake od toaletnih voda i stvara posebnu mješavinu koja čini parfem jedinstvenim i snažnim.

Korištenje: Roll on parfemi trebaju se koristiti na raznim djelovima tijela. Za bolju djelotvornost trebaju se primjenjivati na zapešću, iza ušiju, na plexusu, na vratu, na ramenima, na slijepočnicama.

Sprejevi za tijelo: Acorelle predstavlja svoju najnoviju liniju osviježivača za lice i tijelo s energizirajućim, uravnotežujućim i umirujućim prirodnim djelovanjem za vaše blagostanje i svježinu.

U ovoj kategoriji nema proizvoda.