Eukaliptus dives (Eucalyptus dives) eterično ulje 10 mL - Pranarôm

EE03-10
47,90 kn
(PDV uključen)
Nema na stanju
 • Trošak dostave
 • Načini plaćanja
 • Kupnja u dućanu

Jedno je od najkorisnijih ulja u njezi masne kože i kože sklone aknama.

Koristi se i za dišne infekcije: izvrstan je mukolitik. Često ga nalazimo u terapijama bronhitisa, sinusitisa i upala uha.

Koristi se također za tretitanje pretilosti i celulita.

Potreban oprez u doziranju zbog sadržaja ketona.

BOTANIČKI NAZIV Eucalyptus dives

NAČIN DOBIVANJA destilacija vodenom parom listova

SASTAV monoterpen l-alfa-felandren, monoterpenski keton piperiton, piperitol, alfa-terpineol

Djelovanje: snažan mukolitik, djeluje protiv infekcija, koristi se za njegu masne kože.

Indikacije: infekcije dišnog sustava, sinusitis, infektivni vaginitis, akne, masna koža, pretilost, celulit.

Kontraidikacije: zbog sadržaja ketona oprez u doziranju. Ulje nije prikladno za trudnice, dojilje i malu djecu.

Povezano:

Akne i masna koža 

Brand:
Pranarôm
Pakiranje:
10 mL
Uzgoj:
Konvencionalni
Primjena:
 • Akne
 • Celulit
 • Kašalj
 • Mukolitik
 • Pretilost
 • Sinusitis
Tip kože:
 • masna
 • nečista
Status na tržištu:
 • dodatak prehrani (ostatak EU), sirovina (RH)

Nema podataka

Molimo kliknite na Prijava kako biste ostavili recenziju.

Svojstva, djelovanje, indikacije i način primjene opisani su u stručnoj literaturi i na internet stranicama posvećenim aromaterapiji, ljekovitom bilju i zdravom životu. Navedeni podaci informativnog su karaktera i ne sadrže medicinske informacije. Terra Organica d.o.o. nije odgovorna za njihovu točnost.

Eterična i biljna ulja, hidrolati i gline, osim onih kod kojih je to izričito naglašeno, u RH nisu registrirana kao hrana ili dodatak prehrani  (što ne znači da konkretan proizvod nije u EU registriran kao dodatak prehrani, hrana ili začinski ekstrakt za hranu - ove informacije smo  za većinu proizvoda naveli kao dodatne informacije u rubrici značajke, kao smjernice o kvaliteti proizvoda). Na tržištu se najčešće nalaze kao sirovine, što znači da o krajnjem korisniku i granicama njegova znanja ovisi za što će koristiti konkretan proizvod.

Sirovine (kozmetičke sirovine, gline, većina eteričnih i biljnih ulja i hidrolata) ne dolaze uz uputstvo za upotrebu (kao što uz ulje i brašno ne dolazi recept za baklavu). 

Dodaci prehrani nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. Ukoliko uzimate bilo kakve lijekove, trudni ste ili dojite, prije uzimanja dodataka prehrani molimo konzultirati se sa svojim liječnikom.

Kod nekih dodataka prehrani razlikuju se upute za uzimanje na hrvatskoj i originalnoj deklaraciji. To je rezultat različitih pravilnika o dodacima prehrani u različitim zemljama. Molimo držite se one doze koju Vam je preporučila stručna osoba.

Za primjenu eteričnih i biljnih ulja, hidrolata, glina, dodataka prehrani i ostalih proizvoda u terapeutske svrhe potražite savjet liječnika / fitoaromaterapeuta.

Recenzije korisnika u rubrici "ISKUSTVA" odražavaju iskustva kupaca sa određenim proizvodom, te Terra Organica nije odgovorna za opise djelovanja, svojstva proizvoda i savjete koje korisnici u svojim iskustvima navode.

Kupnja u dućanu
Proizvode je moguće kupiti i u našem dućanu u Zagrebu, Antuna Bauera 16, od pon-pet 09:00-20:00 te subotom od 09:00-14:00.
Naručivanje
Osim putem internet trgovine, narudžbu možete predati i na broj 01/5576-044 (u slučaju krajnje nužde ;)), radnim danom 09:00-16:00. Broj služi isključivo za predaju narudžbi.
Načini plaćanja
Narudžbe predane putem internet trgovine mogu se platiti pouzećem, uplatom na račun ili karticama. Način plaćanja se bira kod završetka kupnje.
Dostava
Izbor između isporuke dostavnom službom ili preuzimanja u našem dućanu vrši se na kraju kupnje. Dostava je besplatna za narudžbe iznad 300,00 kn.

Slični proizvodi

1420-10
45,00 kn (PDV uključen)
Akne i masna koža.
Na stanju
+