Dynabiane 60 kapsula - PiLeJe

P-0062
Dodatak prehrani na bazi tirozina, ginsenga, guarane, vitamina (B6, folne kiseline, B12 i C) te bakra. Vitamini B6, folna kiselina, B12 i C doprinose smanjenju umora.
204,90 kn
(PDV uključen)
+
 • Trošak dostave
 • Načini plaćanja
 • Dostupnost u dućanu

Dodatak prehrani na bazi tirozina, ginsenga, guarane, vitamina (B6, folne kiseline, B12 i C) te bakra. Vitamini B6, folna kiselina, B12 i C doprinose smanjenju umora.

DOPAMIN

 • umor (pogotovo jutarnji)
 • san koji ne krijepi
 • potreba za stimulansima
 • problemi pažnje i koncentracije
 • psihički umor
 • gubitak motivacije
 • gubitak užitka, usporavanje

Način primjene: 2-4 kaspule dnevno popiti s čašom vode. Preporuča se uzetu ujutro prije obroka. Trajanje terapije: 15-30 dana.

Neto količina: 60 kapsula (=34 grama)

Sastojci u dnevnoj dozi  (=2 kapsule) RDA (%)  (=4 kapsule) RDA (%)
Vitamin B6 (piridoksin) 0,35 mg 25 0,7 mg 50
Folna kiselina (folati) 50 µg 25 100 µg 50
Vitamin B12 (cijanokobalamin) 0,6 µg 25 1,25 µg 50
Vitamin C (askorbinska kiselina) 12 mg 15 24 mg 30
bakar 250 µg 25 500 µg 50
Ekstrak sjemena guarane (Pullinia cupana) 83 mg   166 mg  
Ekstrakt korijena ginsenga (Panax Ginseng CA Meyer) 100 mg   200 mg  
L-tirozin 500 mg   1000 mg  

 

RDA* Preporučeni dnevni unos

Brand:
PiLeJe
Pakiranje:
60 kapsula/tableta
Primjena:
 • Anksioznost
 • Depresija
 • Funkcija mozga
 • Kronični umor
 • Potiče koncentraciju
 • Stres
Status na tržištu:
 • dodatak prehrani
S obzirom na to da je tirozin aminokiselina koja ima učinke antidepresiva, uzima se za poboljšanje raspoloženja i funkcije mozga. Neki su pacijenti izjavili da su ga uspješno primjenjivali za smanjenje simptoma stresa i psihičke iscrpljenosti. Za sportaše koji se bave sportovima snage učinkovit je jer omogućuje bolju povezanost između mišića i uma. Kao izravna preteča neurotransmitera epinefrina, norepinefrina i dopamina, poboljšava koncentraciju.
Poboljšava raspoloženje i smanjuje umor blokirajući apsorpciju aminokiseline triptofana.
Tirozin je poznat i kao aminokiselina koja ima učinke antidepresiva, i to ne bez razloga. S obzirom na to da je taj spoj ključan za moždane funkcije, upotrebljava se u kliničkim ispitivanjima u liječenju ovisnika o kokainu ili pacijenata koji boluju od depresije ili anksioznosti.
Molimo kliknite na Prijava kako biste napisali osvrt.

Svojstva, djelovanje, indikacije i način primjene opisani su u stručnoj literaturi i na internet stranicama posvećenim aromaterapiji, ljekovitom bilju i zdravom životu. Navedeni podaci informativnog su karaktera i ne sadrže medicinske informacije. Terra Organica d.o.o. nije odgovorna za njihovu točnost.

Eterična i biljna ulja, hidrolati i gline, osim onih kod kojih je to izričito naglašeno, u RH nisu registrirana kao hrana ili dodatak prehrani  (što ne znači da konkretan proizvod nije u EU registriran kao dodatak prehrani, hrana ili začinski ekstrakt za hranu - ove informacije smo  za većinu proizvoda naveli kao dodatne informacije u rubrici značajke, kao smjernice o kvaliteti proizvoda). Na tržištu se najčešće nalaze kao sirovine, što znači da o krajnjem korisniku i granicama njegova znanja ovisi za što će koristiti konkretan proizvod. Sva eterična ulja potrebno je razrijediti prije nanošenja na kožu.

Sirovine (kozmetičke sirovine, gline, većina eteričnih i biljnih ulja i hidrolata) ne dolaze uz uputstvo za upotrebu (kao što uz ulje i brašno ne dolazi recept za baklavu). 

Dodaci prehrani nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. Ukoliko uzimate bilo kakve lijekove, trudni ste ili dojite, prije uzimanja dodataka prehrani molimo konzultirati se sa svojim liječnikom.

Kod nekih dodataka prehrani razlikuju se upute za uzimanje na hrvatskoj i originalnoj deklaraciji. To je rezultat različitih pravilnika o dodacima prehrani u različitim zemljama. Molimo držite se one doze koju Vam je preporučila stručna osoba.

Za primjenu eteričnih i biljnih ulja, hidrolata, glina, dodataka prehrani i ostalih proizvoda u terapeutske svrhe potražite savjet liječnika / fitoaromaterapeuta.

Recenzije korisnika u rubrici "ISKUSTVA" odražavaju iskustva kupaca sa određenim proizvodom, te Terra Organica nije odgovorna za opise djelovanja, svojstva proizvoda i savjete koje korisnici u svojim iskustvima navode.

Gdje kupiti?
Osim putem internet trgovine, proizvode je moguće kupiti u našem dućanu u Zagrebu, u Bauerovoj 16, od pon-pet 09:00-20:00 te subotom 09:00-14:00. Raspoloživost u dućanu je jednaka raspoloživosti na webu.
Načini plaćanja
Narudžbe predane putem internet trgovine mogu se platiti uplatom na račun, kartično ili pouzećem. Način plaćanja se bira kod završetka kupnje.
Dostava
Dostava je besplatna za narudžbe iznad 300,00 kn. Isporuka najčešće unutar 1-3 radna dana. Dostavljamo samo unutar Hrvatske.