Pigment za sapune, Plavi 20 g

PS-45030
Mineralni pigment za bojenje sapuna i kozmetičkih proizvoda koji se ispiru. Pigment se preporuča raspršiti u malo ulja i dodati u rastopljenu masu kod sapunskih baza ili u trag kod hladnog procesa.
45,00 kn
(PDV uključen)
Nema na stanju

Terra Organica d.o.o. će dodati Vašu e-mail adresu na posebnu mailing listu za obavijest o raspoloživosti ovog proizvoda. Kada proizvod bude ponovno na stanju, dobit ćete automatsku e-mail obavijest o tome, nakog čega će Vaša e-mail adresa biti izbrisana s te mailing liste.

Podatak o Vašoj e-mail adresi je vidljiv administratorima naše internet trgovine u periodu od prijave na listu do automatske obavijesti o raspoloživosti. Ukoliko želite da se Vaši osobni podaci izbrišu (e-mail adresa), molimo pošaljite e-mail na shop@terra-organica.hr.

Više o našoj politici zaštite privatnosti možete pronaći OVDJE.

Dodaj u listu želja Dodaj u usporednu listu
  • Trošak dostave
  • Načini plaćanja
  • Dostupnost u dućanu

Mineralni pigment za bojenje sapuna i kozmetičkih proizvoda koji se ispiru. Pigment se preporuča raspršiti u malo ulja i dodati u rastopljenu masu kod sapunskih baza ili u trag kod hladnog procesa.

Brand:
Tehno proces
Pakiranje:
20 g
Status na tržištu:
  • kozmetička sirovina
Isprobano u hladnoj saponifikaciji, ocjena odličan.
Kao prvi korak otopite pigmente u malo ulja (može i obično suncokretovo za prženje hrane). Gustoća otopine mora biti kao malo gušća smjsa za palačinke. Pazite da ne ostanu grudice neotopljene boje, smjesa mora biti glatka i homogena.

U ovom obliku uljne otopine boje se mogu miješati, poput tempera (npr žutom i plavom zaista dobijete zelenu), možete stvarati nove nijanse i tonove boja. Mice se miješaju na isti način sa ovim bojama. Kasnije, kada ih dodate u sapunsku smjesu, boja ostaje ona koju ste prvobitno smiksali. Zrenjem sapuna sve boje postanu za gotovo neprimjetnu nijansu svjetlije.

Napomena: Dodatak boje ne utječe na miris eteričnog ulja dodanog u sapunsku smjesu, te se ne mijenja boja sapunice ako ste sapun obojali ovom bojom (sapunica je bež boje). Ne ostavlja tragove boje na koži, kadi, sanitarijama.
Pakiranja su naizgled mala, ali su vrlo izdašna, jer i mala količina uljne otopine boje vrlo snažno oboja sapun.
Toplo preporučam.
Molimo kliknite na Prijava kako biste napisali osvrt.

Svojstva, djelovanje, indikacije i način primjene opisani su u stručnoj literaturi i na internet stranicama posvećenim aromaterapiji, ljekovitom bilju i zdravom životu. Navedeni podaci informativnog su karaktera i ne sadrže medicinske informacije. Terra Organica d.o.o. nije odgovorna za njihovu točnost.

Eterična i biljna ulja, hidrolati i gline, osim onih kod kojih je to izričito naglašeno, u RH nisu registrirana kao hrana ili dodatak prehrani  (što ne znači da konkretan proizvod nije u EU registriran kao dodatak prehrani, hrana ili začinski ekstrakt za hranu - ove informacije smo  za većinu proizvoda naveli kao dodatne informacije u rubrici značajke, kao smjernice o kvaliteti proizvoda). Na tržištu se najčešće nalaze kao sirovine, što znači da o krajnjem korisniku i granicama njegova znanja ovisi za što će koristiti konkretan proizvod. Sva eterična ulja potrebno je razrijediti prije nanošenja na kožu.

Sirovine (kozmetičke sirovine, gline, većina eteričnih i biljnih ulja i hidrolata) ne dolaze uz uputstvo za upotrebu (kao što uz ulje i brašno ne dolazi recept za baklavu). 

Dodaci prehrani nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. Ukoliko uzimate bilo kakve lijekove, trudni ste ili dojite, prije uzimanja dodataka prehrani molimo konzultirati se sa svojim liječnikom.

Kod nekih dodataka prehrani razlikuju se upute za uzimanje na hrvatskoj i originalnoj deklaraciji. To je rezultat različitih pravilnika o dodacima prehrani u različitim zemljama. Molimo držite se one doze koju Vam je preporučila stručna osoba.

Za primjenu eteričnih i biljnih ulja, hidrolata, glina, dodataka prehrani i ostalih proizvoda u terapeutske svrhe potražite savjet liječnika / fitoaromaterapeuta.

Recenzije korisnika u rubrici "ISKUSTVA" odražavaju iskustva kupaca sa određenim proizvodom, te Terra Organica nije odgovorna za opise djelovanja, svojstva proizvoda i savjete koje korisnici u svojim iskustvima navode.

Gdje kupiti?
Osim putem internet trgovine, proizvode je moguće kupiti u našem dućanu u Zagrebu, u Bauerovoj 16, od pon-pet 09:00-20:00 te subotom 09:00-14:00. Raspoloživost u dućanu je jednaka raspoloživosti na webu.
Načini plaćanja
Narudžbe predane putem internet trgovine mogu se platiti uplatom na račun, kartično ili pouzećem. Način plaćanja se bira kod završetka kupnje.
Dostava
Dostava je besplatna za narudžbe iznad 300,00 kn. Isporuka najčešće unutar 1-3 radna dana. Dostavljamo samo unutar Hrvatske.

Savršeni partneri: