[TRAJNO NEDOSTUPNO] Nobile, difuzer - Pranarôm

DN01-1

Ovaj diskretan i elegantan difuzer omogućuje Vam da aromatizirate stambeni prostor površine od 10 do 100m2. 

669,90 kn
(PDV uključen)
Nema na stanju
Dodaj u listu želja Dodaj u usporednu listu
  • Trošak dostave
  • Načini plaćanja
  • Kupnja u dućanu

Difuzer Nobile je pouzdan, tih i jednostavan za upotrebu. Djeluje putem izvora napajanja tako što raspršuje čista eterična ulja (bez vode) kao mikročestice pri čemu ne dolazi do njihovog grijanja.

Ovaj diskretan i elegantan difuzer omogućuje Vam da aromatizirate stambeni prostor površine od 10 do 100 m2. Pomoću izvora napajanja regulira se intenzitet svježeg i pročišćenog zraka/atmosfere u skladu sa Vašim potrebama.

Difuzer radi u ciklusima od 2 sata unutar kojih radi po 2 minute sa 1 minutom pauze između.

Tehnički podaci:

- Uređaj je izrađen od gume i drva te ručno puhanog stakla
- LED svjetlo
- Radi se na izvore napajanja 220/230 V - 50 Hz - 120 mA. Operacijska snaga 12 V / 200 mA.
- Jednostavno korištenje

Punjenje: Razina eteričnog ulja ne smije doseći vrh središnje staklene cjevčice.

Preporuka: Stavite manju količinu eteričnog ulja u difuzer i nadopunjavajte razinu redovito. Eterična ulja mogu oksidirati i zgusnuti se, jer se prilikom difuzije kreću kroz zrak i miješaju s njime.

Održavanje: Jednom do dva puta mjesečno ulijte 1-2 ml alkohola u prazan difuzer i uključite ga na 2 minute.

Ukoliko učestalo u difuzeru koristite eterična ulja citrusnog voća (naranča, limun...), može doći do začepljena staklene cjevčice. Kako biste odstranili onečišćenja bez oštećenja, koristite tanku iglu i nježno je umetnite u cjevčicu, gurajući eventualne ostatke ulja prema dolje. Nečistoće zajedno sa tekućinom za čišćenje (alkoholom) potom odstranite iz difuzera.

Kad odlazite na odmor ne zaboravite isprazniti i očistiti svoj difuzer, kako biste izbjegli zgušnjavanje i prijanjanje eteričinih ulja za staklo, koje je nakon toga neiskoristivo.

Više: DIFUZERI

Pogledaj video: NOBILE

Brand:
Pranarôm
Za prostore do:
  • 100 m2
Tip difuzera:
  • nebulizator (samo ulje)
  • struja
Pored njega ultrazvučni izgledaju kao plastične igračke. Zbilja ispuni zrak eteričnim uljima, a odličan je i za izravne inhalacije, što učestalo koristimo s obzirom na probleme sa sinusima.
Fantastičan, nepokvarljiv, odlično pokriva velike prostore, u hodniku je dovoljan da tri spavaće sobe sa odškrinutim vratima budu pokrivene
Prekrasan dizajn, tih, diskretan, pokriva veeeelikeee prostora, izvrstan za inhalacije.
Odličan, tih, jak.
Nenametljiv, tih (koliko može biti!), efikasan. Puno bolje ispuni prostor mirisom od Sphera difuzera. Cijena je nešto viša ali se razlika definitivno isplati.
Odličan, izuzetno tih i diskretan, ispuni cijeli prostor aromom!!!!
Odličan, ispuni prostor jako ugodnim mirisom,izuzetno tih i diskretan!
Ako tražite pravi pravcati difuzer, a ne igračke koje puštaju vodenu paru, onda neka ovo bude izbor. Odlično disperzira ulja u prostor, izimno je tih, jako je lijep i vrijedi svaku uloženu kunu.
Jako lijep i jako tih, difuzer koji odlično radi svoj posao. Na usluzi ukućanima već duže vrijeme, nikad nikakvih problema.
Molimo kliknite na Prijava kako biste ostavili recenziju.
Kupnja u dućanu
Proizvode je moguće kupiti i u našem dućanu u Zagrebu, Antuna Bauera 16, od pon-pet 09:00-20:00 te subotom od 09:00-14:00.
Naručivanje
Osim putem internet trgovine, narudžbe primamo i telefonski na broj 01/5576-044, radnim danom 09:00-16:00. Broj služi isključivo za predaju narudžbi.
Načini plaćanja
Narudžbe predane putem internet trgovine mogu se platiti pouzećem, uplatom na račun ili karticama. Način plaćanja se bira kod završetka kupnje.
Dostava
Izbor između isporuke dostavnom službom ili preuzimanja u našem dućanu vrši se na kraju kupnje. Dostava je besplatna za narudžbe iznad 300,00 kn.

Savršeni partneri:

Moglo bi Vas zanimati